#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

Servet umarım sezon sonu takımdan gönderilir veya satılırsın.

Sezon sonu diyo lan zaten bi zahmet sezon sonu alırlar defans oyuncusu.

Transfer denilen şey bu yüzden icad edildi.

Servet'ten iyi alınabilecek yerli stoper sayın bana lütfen. Boş boş FM'den tanınmış bilmemne Toprak falan gibi adamlarla gelmeyin. Yeni Ali Turan olacak Kesimal falan gibi adamlarla da.

2 yabancı hakkını birden 2 stopere de harcamak çok mantıksız diğer türlü.

Servet'ten iyi alınabilecek yerli stoper sayın bana lütfen. Boş boş FM'den tanınmış bilmemne Toprak falan gibi adamlarla gelmeyin. Yeni Ali Turan olacak Kesimal falan gibi adamlarla da.

2 yabancı hakkını birden 2 stopere de harcamak çok mantıksız diğer türlü.

Derwall'in zamanın da dediği gibi Türkiye'de hala "gol attı mı? çalım attı mı?" vs. kim olursa olsun sırf buna bakılıyor. Genele bakan çok az kişi.

Servet hala doğru düzgün pozisyon almıyor, hala aptal saptal paslar atıyor, hala karşısına hızlı bir adam çıktığı zaman omuz atmaya çalışmaktan başka bir müdahele yapamıyor.

Türkiye'de en ciddi forvet Niang dışında Sercan-Bobo gibi adamlar olduğu için Servet Çetin iyi stoper muammelesi görüyor.

Derwall'in zamanın da dediği gibi Türkiye'de hala "gol attı mı? çalım attı mı?" vs. kim olursa olsun sırf buna bakılıyor. Genele bakan çok az kişi.

Servet hala doğru düzgün pozisyon almıyor, hala aptal saptal paslar atıyor, hala karşısına hızlı bir adam çıktığı zaman omuz atmaya çalışmaktan başka bir müdahele yapamıyor.

Türkiye'de en ciddi forvet Niang dışında Sercan-Bobo gibi adamlar olduğu için Servet Çetin iyi stoper muammelesi görüyor.

Orkun, o zaman bana pozisyon almasını bilen bir stoper say alabileceğimiz. İbrahim Toraman'ı falan alamayacağımızı varsayarsak yok. Servet iyi bir stoper değil ama Galatasaray'ın stoperi. Bu takımda gayet yer edinebilecek bir adam bu kadar kötü ortasahamız varken. Üzücü ama gerçek.

Ibrahim Toraman pozisyon almasini en az bilen stoperdir heralde bu ligde.

Katılmıyorum.

Orkun, o zaman bana pozisyon almasını bilen bir stoper say alabileceğimiz. İbrahim Toraman'ı falan alamayacağımızı varsayarsak yok. Servet iyi bir stoper değil ama Galatasaray'ın stoperi. Bu takımda gayet yer edinebilecek bir adam bu kadar kötü ortasahamız varken. Üzücü ama gerçek.

Şimdi genele bakarsak, Türkiye'de iyi yerli stoper sayısı düşük, ancak iyi yerli orta saha sayısı oldukça fazla.

Buna bakarak, Selçuk İnan-Yiğit İncedemir-Sezer Öztürk vs. gibi iyi yerli orta saha oyuncuları transfer ederek, orta sahayı genç-dinamik ve iyi anlaşabilecekleri hemde yeni bir yapılanmaya gitmemizi sağlayacak transferler yapıp, Neill'in yanına bir yabancı stoper transferi yapabiliriz. Ayriyetten alabilirsek Volkan Şen'i vs. alarak "kanat oyuncuları" konusunda da gayet yeterli olup, hem Kewell'ı takımda alternatif olarak tutabiliriz hem gerekirse yabancı transfer yapabiliriz forvete, kaleye vs.

Örnek olarak söylüyorum,

Ufuk

Sabri

Heintiga

Neill

İnsua

Cana / Yiğit İncedemir

Selçuk İnan / Sezer / Musa

Culio / Emre Çolak

Volkan Şen / Kazım

Arda Turan / Yekta

Milan Baros / Stancu

Sezer'e 5 milyon euro istiyorlar Beşiktaş'tan. Volkan Şen en son 7 falan deniliyordu ki zaten kanat oyuncusu ortasaha da değil. Selçuk İnan lig 10.suna neden gelsin herkes onu isteyecek durumdayken? Yiğit İncedemir ne kadar eder bilemiyorum. Defans hattında 3 tane yabancı olmasından yana değilim hatta 2 bile fazla. Neill gibi lider,savaşı bir yabancı olsa yeter bence defans hattına. Türkiye ligi çok kısır ve sert bir lig. Yabancı hakları ileri uçtaki oyunculardan kullanılmalı.

Servet bence bir iki sene daha oynar bu takımda. Bir tane stoper çıkarabilmeliyiz arkasından.

@HFC: Çünkü öyle Hayri. İbrahim Toraman da Ersan da (iki Beşiktaş'lı stoper) Türkiye standartları üstünde kademe ve pozisyon alma anlayışları olan oyuncular.

Serdar Kesimal gibi (diğer sayılan stoper isimlerini hatırlamıyorum) kapalı takımlarda oynayan takım stoperlerini büyük takımda oynayan stoperlerle karşılaştırmayın. Servet'i gördük Sivas'ta,şampiyon oluyorlardı az kalsın adamlar.

Servet Çetin tokat gibi cevapları vermeye devam ediyor. :)

Sezer'e 5 milyon euro istiyorlar BJK'den. Volkan Şen en son 7 falan deniliyordu ki zaten kanat oyuncusu ortasaha da değil. Selçuk İnan lig 10.suna neden gelsin herkes onu isteyecek durumdayken? Yiğit İncedemir ne kadar eder bilemiyorum. Defans hattında 3 tane yabancı olmasından yana değilim hatta 2 bile fazla. Neill gibi lider,savaşı bir yabancı olsa yeter bence defans hattına. Türkiye ligi çok kısır ve sert bir lig. Yabancı hakları ileri uçtaki oyunculardan kullanılmalı.

Servet bence bir iki sene daha oynar bu takımda. Bir tane stoper çıkarabilmeliyiz arkasından.

Şöyle bir fark var yanlız. Mesela Arda, Volkan Şen, Milan Baros, Yekta vs.

Bu isimlerle her rakibe karşı elbet gol bulursun.

Ancak Avrupa'da Bordeaux, Hamburg ayarı bir takım çıktı mı Servet, Hakan Balta vs. ile illa gol yersin.

Ancak Avrupa'da Bordeaux, Hamburg ayarı bir takım çıktı mı Servet, Hakan Balta vs. ile illa gol yersin.

Bulamıyoruz Orkun. Beşiktaş, Buca'ya 5 atıyor. Bizde stoper adam gidip gol atıyor. Yok maçın en tehlikeli pozisyonu bile Sivas'tan çıktı. 1 golü anca attık.

Servete laf eden bıraksın futbolu yemin ediyorum Basketbol izleyin lan.Servete kurban olun siz :asd:

57735_Galatasaray_SK.jpg

Pino'yu çıkartıp Arda'yı al. Veya İnsua yedek bekler Çağlar oynar, Pino sahada kalır. Ayrıca Stancu, Kewell takımda bulunur.

6 yabancılı ve Servet'siz daha iyi bir kadro.

Gol bulamamamızın nedeni tabii ki Barış-Ayhan-Hakan rezilliği ve santraforsuz oynamamız.

Ne saçma sapan bi yorum.Servet o maçlardan bi Bordeaux ilk maçında oynadı o da 0-0 bitti maç ;) İlla b.k atacan ya aran dur..

Ayrıca belki Servet sakatlanmasaydı Hamburga elenmez uefayı da alırdık o sene.Ama yok illa bi kulp takacan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt