Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 23.223
- 14.882
- 2.828
Cevap: #76 Servet Çetin
Servet umarım sezon sonu takımdan gönderilir veya satılırsın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanki daha iyi stoperimiz varmış gibi konuşmuşsun.
Transfer denilen şey bu yüzden icad edildi.
Servet'ten iyi alınabilecek yerli stoper sayın bana lütfen. Boş boş FM'den tanınmış bilmemne Toprak falan gibi adamlarla gelmeyin. Yeni Ali Turan olacak Kesimal falan gibi adamlarla da.
2 yabancı hakkını birden 2 stopere de harcamak çok mantıksız diğer türlü.
Derwall'in zamanın da dediği gibi Türkiye'de hala "gol attı mı? çalım attı mı?" vs. kim olursa olsun sırf buna bakılıyor. Genele bakan çok az kişi.
Servet hala doğru düzgün pozisyon almıyor, hala aptal saptal paslar atıyor, hala karşısına hızlı bir adam çıktığı zaman omuz atmaya çalışmaktan başka bir müdahele yapamıyor.
Türkiye'de en ciddi forvet Niang dışında Sercan-Bobo gibi adamlar olduğu için Servet Çetin iyi stoper muammelesi görüyor.
Orkun, o zaman bana pozisyon almasını bilen bir stoper say alabileceğimiz. İbrahim Toraman'ı falan alamayacağımızı varsayarsak yok. Servet iyi bir stoper değil ama Galatasaray'ın stoperi. Bu takımda gayet yer edinebilecek bir adam bu kadar kötü ortasahamız varken. Üzücü ama gerçek.

Sezer'e 5 milyon euro istiyorlar BJK'den. Volkan Şen en son 7 falan deniliyordu ki zaten kanat oyuncusu ortasaha da değil. Selçuk İnan lig 10.suna neden gelsin herkes onu isteyecek durumdayken? Yiğit İncedemir ne kadar eder bilemiyorum. Defans hattında 3 tane yabancı olmasından yana değilim hatta 2 bile fazla. Neill gibi lider,savaşı bir yabancı olsa yeter bence defans hattına. Türkiye ligi çok kısır ve sert bir lig. Yabancı hakları ileri uçtaki oyunculardan kullanılmalı.
Servet bence bir iki sene daha oynar bu takımda. Bir tane stoper çıkarabilmeliyiz arkasından.
Şöyle bir fark var yanlız. Mesela Arda, Volkan Şen, Milan Baros, Yekta vs.
Bu isimlerle her rakibe karşı elbet gol bulursun.
Ancak Avrupa'da Bordeaux, Hamburg ayarı bir takım çıktı mı Servet, Hakan Balta vs. ile illa gol yersin.

Şöyle bir fark var yanlız. Mesela Arda, Volkan Şen, Milan Baros, Yekta vs.
Bu isimlerle her rakibe karşı elbet gol bulursun.
Ancak Avrupa'da Bordeaux, Hamburg ayarı bir takım çıktı mı Servet, Hakan Balta vs. ile illa gol yersin.