- 17 Ağustos 2009
- 44.190
- 33.299
- 3.448
Cevap: #76 Servet Çetin
Neyseki bariz hatası gol olmadı bugün. Tebrik ediyorum kendisini.
Neyseki bariz hatası gol olmadı bugün. Tebrik ediyorum kendisini.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maçta ciddi bir hata yapmasına rağmen Adam gibi oynayan tek futbolcuydu..
Tamam senden rezil oynayan futbolcular var ama her yenilgi sonrasında seni anacağım.Sen ve yancıların takımdan gidene kadar rahat yok bana.Alıştık artık![]()
De adam 1 hata yaptı 10 tane de kritik müdale yaptı.Sabri,İnsua,Hakanının rezilliklerini tek başına topladı.Bundan sonra kimse Insua demesin.Sabride Avrupaya mı gidiyor artık.Hakan da futbolu bıraksın artık bu ne rezillik ya...
En iyisiydi takımın ama bu akşam ben oynasam bende olurdum o kadar kalitesiz bir takımız
Servet kimden torpilli biri bana bunun cevabını versin? Bu kadar KÖTÜ bir futbolcunun nasıl bu kadar yancısı olabiliyor? Benim takım adına en çok merak ettiğim soru bu şu an. Servet'ten 10 gömlek daha iyi stoper EMRE GÜNGÖR'ü neden bu kadar sahiplenmedik?
İyi oynadı bu akşam ,görevini yaptı .Bütün yerlilere gitsin deniyor tek tek hepsinin sayfasını kontrol edebilirsiniz.Gidecekler belli ama önüne gelene istemeyiz gitsin deyip yerlerini hangi Türk'lerle doldurmayı düşünüyorsunuz.