#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

Neyseki bariz hatası gol olmadı bugün. Tebrik ediyorum kendisini.

Maçta ciddi bir hata yapmasına rağmen Adam gibi oynayan tek futbolcuydu..

"Bir yıldız futbolcunun kafasını tekmeleyen savunmacıya çok az rastlanır. Maalesef Servet gibi kazmalar futbolcu oluyor."

Maradona

Her maç sonrası buradayım olm.:asd:Tamam senden rezil oynayan futbolcular var ama her yenilgi sonrasında seni anacağım.Sen ve yancıların takımdan gidene kadar rahat yok bana.

En iyisiydi takımın ama bu akşam ben oynasam bende olurdum o kadar kalitesiz bir takımız

Bol bol rakibe gol atma sansi tani sen anca

Hakan Balta,Bam gibilerini zamanında savunup laflarını yiyenler Servet konusunda yemeye hazırlansın. Dönüşleri tek tek göreceğim.

De adam 1 hata yaptı 10 tane de kritik müdale yaptı.Sabri,İnsua,Hakanının rezilliklerini tek başına topladı.Bundan sonra kimse Insua demesin.Sabride Avrupaya mı gidiyor artık.Hakan da futbolu bıraksın artık bu ne rezillik ya...

Üzgünüm bu isimlerin hepsi birbirini frenliyor. Hiçbiri futbolcu değil. (Sabri ve İnsua hariç)

Defansı toparlayan adamın Cana olduğunu herkes görmüştür umarım artık

Kötü değildi bugun.

Sorun defansta değil hala ve hala orta sahada ve kaleydi bugun.

Sorun Aslında tam orta saha da denilemez bu maçta.Arda,Baros,Kewell,Keita,Pino gibi efektif ve ofansif oyuncular olmadıktan sonra DMC oynayan M.Sarptan,Yektadan asist yapmasını gol atmasını beklemek hayal olur.Ofansif oyuncumuz yok kadardı sahada nerdeyse..

Ortalama bi maç çıkardı bence iyi de değildi kötü de değildi kısaca vasatttı.

Biri bunun cevabını versin?

Servet kimden torpilli biri bana bunun cevabını versin? Bu kadar KÖTÜ bir futbolcunun nasıl bu kadar yancısı olabiliyor? Benim takım adına en çok merak ettiğim soru bu şu an. Servet'ten 10 gömlek daha iyi stoper EMRE GÜNGÖR'ü neden bu kadar sahiplenmedik?

İyi oynadı bu akşam ,görevini yaptı .Bütün yerlilere gitsin deniyor tek tek hepsinin sayfasını kontrol edebilirsiniz.Gidecekler belli ama önüne gelene istemeyiz gitsin deyip yerlerini hangi Türk'lerle doldurmayı düşünüyorsunuz.

Bir pozisyondan sonra Ufuk'a eliyle konuş işareti yaparken kendini hipnotize edip başka bir boyuta geçti adam.

İyi oynadı bu akşam ,görevini yaptı .Bütün yerlilere gitsin deniyor tek tek hepsinin sayfasını kontrol edebilirsiniz.Gidecekler belli ama önüne gelene istemeyiz gitsin deyip yerlerini hangi Türk'lerle doldurmayı düşünüyorsunuz.

Ne cevherler var bu ülkede ah bi bilsen yeterki tek sorun Servetin gitmedi olsa bence en az 6-7 yerli oyuncu gitmeli bu takımdan ki bunlarda ilk 11 de oynayan oyunculardan bahsediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt