#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

bu servet denen arkadas

takimi icin oynamayan bir zat

bunu gormemek nasil oluyor analamayorum

yahu ciddi soyluyorum

aklinizda hic yandan gelen bir ortayi kafayla yada ayagiyla cikardigini gormuslugunuz varmi?

tek onledigi pozisyonlar karsidan gelen ve birebir kavgaya girdikleridir

tabi faul yapmamissa

Sivas'ın başarılı olduğu sezon kapalı savunmada Bilica-Sedat barzosu bile taş gibi top oynuyodu. Zaten havadan gelen topları iyi kötü kesebiliyosan 11 kişinin defansta beklediği bi sistemde oynarsın. Servet'le Hakan'ın derdi buydu zaten. Rijkaard geldi baktılar geniş alanda koşmaları gerekiyo falan işlerine gelmedi tabi:) Sonrası malum zaten ne tür pislikler olduğu.

O degilde babanla falan konusmuyorsun, biraz terbiyeli olabilirsin... Bir futbolcuyu savunacak baska birsey bulamadigin için en basite kaçip "Marsilya aliyordu" diyorsun... Alsaydi, Fransa liginin en kalitesiz transferi olurdu, bunu biliyorum...

Marsilya bilmiyor senin bildiğini.İngilizler falanda bilmiyor.Drogba falanda anlamıyor savunmacıdan servet hakkında bir sürü övgü dolu sözü var.Bir tek sen biliyorsun bu adamlar anlamıyor futboldan.Servet avrupa çapında her zaman lucas neillden daha pahalı ve kaliteli stoper olarak bilinmiştir.İlk geldiğinde neill bile servet çok tanınan bir oyuncu falan demişti imza töreninde

İyi oynamayıp 3. olmayı ve avrupada birşeyler yapabilmeyi, hiçbirşey oynamayıp küme düşmeme mücadelesi vermeye tercih ederim.

Çünkü biliyorumki kadro kaliteleştirilirse takımda umut vardır. Şimdi ikiside yok. Rijkaard gittiğinde burda hepiniz Hagi ile herşeyin düzeleceğine inanıyordunuz ki geldiği gün bugünlere gelebilme ihtimalimiz olabildiğini görüp yazmıştım. O zamanlar atıp tutuyordunuz.

Şimdi SAHNE SİZİN.

Marsilya bilmiyor senin bildiğini.İngilizler falanda bilmiyor.Drogba falanda anlamıyor savunmacıdan servet hakkında bir sürü övgü dolu sözü var.Bir tek sen biliyorsun bu adamlar anlamıyor futboldan.Servet avrupa çapında her zaman lucas neillden daha pahalı ve kaliteli stoper olarak bilinmiştir.İlk geldiğinde neill bile servet çok tanınan bir oyuncu falan demişti imza töreninde

Demek ki bilmiyolar. Ayrıca Marsilya bilmiyor mu? İngilizler bilmiyor mu? tarzı laflar etmen ve Cana'ya söylediğin sözler üzerine şizofreni şüphesi var sende.

İyi oynamayıp 3. olmayı ve avrupada birşeyler yapabilmeyi, hiçbirşey oynamayıp küme düşmeme mücadelesi vermeye tercih ederim.

Çünkü biliyorumki kadro kaliteleştirilirse takımda umut vardır. Şimdi ikiside yok. Rijkaard gittiğinde burda hepiniz Hagi ile herşeyin düzeleceğine inanıyordunuz ki geldiği gün bugünlere gelebilme ihtimalimiz olabildiğini görüp yazmıştım. O zamanlar atıp tutuyordunuz.

Şimdi SAHNE SİZİN.

Evet gol yollarındaki sıkıntının sebebi servet.Çok haklısın.Zahmet edip attığımız gol sayısına bak önce servete sallamadan

Sabit fikirli arkadaslarla tartismak zor... Baskalarinin dedikleriyle sen neden tartismaya giriyorsun, bu onlarin düsüncesi ? Sen kendi düsüncelerini paylas.... Galatasaray'i satan, hocasini kaale almayan, takima sirt dönen, rakip gol atsin diye kosmayan bir adam bu Servet, nedir düsüncelerin ?

İyi oyun kısmı Keita-Arda-Baros zaten. Başka birşey değil. Hagi üçünü de kullanamadı. Üçüncü olduysak bu adamların sayesindeydi(Realite).

Takımda umut yoktu ama benim Rijkaard'a inancım vardı, çok büyük işler başarabilirdi ama belli bir süre sonra o da inancını ve isteğini kaybetti(Şahsi görüşüm). Birşeyler deneme girişiminde bile bulunmadı.

Hagi konusunda:

Tek bir maçla rüya gibi geçebilecek bir sezonun bu kadar değişebileceğine inanıyorsan Semih, o kadar rezil bir durumdaki ve psikolojideki bir takımın bu durumunu yadırgamamalısın.

Sabit fikirli arkadaslarla tartismak zor... Baskalarinin dedikleriyle sen neden tartismaya giriyorsun, bu onlarin düsüncesi ? Sen kendi düsüncelerini paylas.... Galatasaray'i satan, hocasini kaale almayan, takima sirt dönen, rakip gol atsin diye kosmayan bir adam bu Servet, nedir düsüncelerin ?

Hocasını sattığını falan nasıl söyleyebiliyorsun ki tam olarak delilin olmadan.Kolay mı bir insan hakkında delilsiz hüküm vermek?

Şimdi SAHNE SİZİN.

Bold yazip sov yapma

Takim Rijkaard'dan bagimsiz mi bu hale geldi yani, bunu mu iddia ediyorsun :D Komikmis.

İyi oyun kısmı Keita-Arda-Baros zaten. Başka birşey değil. Hagi üçünü de kullanamadı. Üçüncü olduysak bu adamların sayesindeydi(Realite).

Takımda umut yoktu ama benim Rijkaard'a inancım vardı, çok büyük işler başarabilirdi ama belli bir süre sonra o da inancını ve isteğini kaybetti(Şahsi görüşüm). Birşeyler deneme girişiminde bile bulunmadı.

Hagi konusunda:

Tek bir maçla rüya gibi geçebilecek bir sezonun bu kadar değişebileceğine inanıyorsan Semih, o kadar rezil bir durumdaki ve psikolojideki bir takımın bu durumunu yadırgamamalısın.

FRnin bosvermis hale geldigine katiliyorum

ama hep bu basimizdaki virusten kaynaklanan seyler

Hagi konusunda:

Kaybeder tabi. Kabus gibi bir arka tarafı var takımın. Ne yapsan olmuyor. Önün müthiş arkan rezalet. Güçlü takımların arkası taş gibi olmak zorundadır. İstersen çırpın çabala gol bul, ama arkana atılan her top gol olsun. Song ve Tomas'ın olduğu dönemde 4 forvetle (İliç,Necati, Hakan, Ümit) oynuyorduk biz. Ama arka taraf güven veriyordu. Rijkaard Servet'î, Hakan'ı falan şu kulüpten baştan kovsaydı (Milli Takım Stoperi etiketi yüzünden yönetimin zorla oynattırdıklarını düşünüyorum) adam gibi yerli rotasyonuna girseydik gönderdiğimiz yabancı oyuncularımızdan da maksimum verimi alır ve zevk veren takım haline gelirdik. Olay gayet basit.

Valla ben söylemedim "Sadece bana güvenirlerse oynarim" diyen Servet agabeyin bizzat kendi söyledi...

Bu laftan nasıl sattığını anladın hayret?Yanlış bir söz mü?Basın karşısında kendi oyuncularını aşağılayıp sonra o adamlardan başarı beklemek iki yüzlülüktür.Ygs ye gireceksin sınavdan 1 gün önce sana beceriksiz falan dese evdekiler ne yapabilirsin?

Kaybeder tabi. Kabus gibi bir arka tarafı var takımın. Ne yapsan olmuyor. Önün müthiş arkan rezalet. Güçlü takımların arkası taş gibi olmak zorundadır. İstersen çırpın çabala gol bul, ama arkana atılan her top gol olsun. Song ve Tomas'ın olduğu dönemde 4 forvetle (İliç,Necati, Hakan, Ümit) oynuyorduk biz. Ama arka taraf güven veriyordu. Rijkaard Servet'î, Hakan'ı falan şu kulüpten baştan kovsaydı (Milli Takım Stoperi etiketi yüzünden yönetimin zorla oynattırdıklarını düşünüyorum) adam gibi yerli rotasyonuna girseydik gönderdiğimiz yabancı oyuncularımızdan da maksimum verimi alır ve zevk veren takım haline gelirdik. Olay gayet basit.

Kovsaydı o zaman ne diyeyim. Kovup da yönetim izim vermediyse "Benim adım Rijkaard, bu şartlarda çalışmam" deyip gidecekti.

Emre Güngör'ü bir maçla silen de kendisidir yalnız. O konuda hemfikir olduğumuzu biliyorum, Emre Türkiye'nin en iyi stoperidir.

Taktik, teknik, total futbola bu kadar kafa yorarsaniz isin psikolojik yonunu idrak edemezsiniz agalar.

Servet'in performansinin dusmesi gayet normal. Cunku motivasyonla, gazla, konsantrasyonla oynayan bir oyuncu. Adamin aklina Rijkaard'in laflari girerse ayni verimi veremez

Semih'in dedigi gibi olay gayet basit

Kovsaydı o zaman ne diyeyim. Kovup da yönetim izim vermediyse "Benim adım Rijkaard, bu şartlarda çalışmam" deyip gidecekti.

Emre Güngör'ü bir maçla silen de kendisidir yalnız. O konuda hemfikir olduğumuzu biliyorum, Emre Türkiye'nin en iyi stoperidir.

Bunu başka bir konuda tartışırız. Burada problem Neill'in de bırakmasıyla rezalet bir arka tarafımız olması. Derhal Song-Tomas gibi bir ikili bulmalıyız. Kendimize zarar veriyoruz 3 senedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt