#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

Doğru diyorsun, 14 Mayıs'taki kongrede de Servet'in işaret edeceği başkan adayı seçilecekmiş , hatta 12 Hazirandaki genel seçimlerde de büyük rol oynayacakmış Servet , ne güzel senaryolar yazıyorsun sen bir televizyona falan sat iyi para kırarsın

Senayo? Hepsini yaşadık. Göremeyecek kadar körsen tanıdık göz doktoru var, tavsiye ederim.

''Servet ve çetesi'' ha?!...Çete kursun demiyorum tabi de kendisinin çok samimi olduğu bir arkadaşı bile olduğunu düşünmüyorum takımda...Ki bu,takım ruhu adına benimde hoşnut olmadığım bir yanı Servetin,hiçmi kafa dengin yok koca takımda be adam?...

Egemen vazgeçtim. Sana mesaj yazmadım farz et. Kim olduğunu şimdi hatırladım. :D Servet reistir. Umarım ömür boyu sözleşme imzalarız. Kral Serrveeeet.

Hadi iyi geceler.

40696-didnt-read-lol.gif

Bu sen misin?

Servet'i iyi para karşılığında satmayı geçtim, bedavaya bile yollayabilirsek çokçok büyük kazanç elde etmiş oluruz. Hemen hesaplayalım;

-Gelen hoca top oynatan bir hocaysa ve ekibiyle birlikte 3-4 milyon € alıyorsa Servet Paşa hocayı sevmeyebilir. Hocayı yollar böylece 3-4 milyon € çöpe gider.

-Bonservisine 5-6 milyon € olan, senelik 2-3 milyon € alan bir oyuncu alırız, Servet Çetesinin kurbanı olur, toplamda 7-8 milyon€ çöpe gider.

-Takımı sabote eder. Galibiyet başına aldığımız parayı alamayız, maddi olarak vurgun yeriz.

-Balta ile birlikte takımı UEFA'dan ederler. Müthiş paraları kaçırırız oradan da.

-Maddi boyutun dışında takım görüldüğü üzere kaosa sürüklendi. Maddi sorun halledilir lakin bu kaos biraz zor. Basın vuruyor, taraftar vuruyor, yönetim koltuğundan oluyor, yeni gelecek yönetime büyük bir enkaz bırakılıyor.

Kim suçlu? Senenin son 3 maçı yattı diye Neill mi, Baros mu? Hadi gidin onlara sallayın.

Unutmayın gelecek sezon da toplam kaybımız Servet ve çetesi yüzünden 20 milyon € + 3-4 senenin verdiği başarısızlığın çöküntüsü olabilir. Kulüp tamamen kötü hallere de gelebilir bu yüzden. Okuyunca oha falan diyeceksiniz ama herşey Servet ve ekibinin yeni gelen hocayı, başkanı ve transfer edilen yabancıları sevmesine bağlı. Umarım severlerde gelecek sezonu büyük bir karla kapatırız.

En özgün senaryo ödülünü verdim gitti

Fena kapak yemişsin Mert :p

Yakın zamanda defolur gider umarım ama bizden sömürdüğü parayı kimse vermez.

Cidden Gerets Servet'in kalmasını istiyorsa çok sevmeme rağmen Gerets'in gelmesini istemem. Bunca şeye rağmen bu adamın hala o formayı giymesi sinirimi bozuyor.

Postanın haberi yalandır..

Servet'e sezon başı olduğu gibi yine yüklü bonservis verilmesse takımda kalır..O yüzden hazırlıklıda olur.En büyük avantajı yerli olması,Ligimizdede yerli stoperler tavan yapıyor..Hatta satmıyorlar..Yeni yönetin bu yüzden göndermek istemeyebilir..

Servet'i marsilya isterken takımın hocası Didier Deshamps'dı diye biliyorum..Başkanları değişdi son anda transfer yattı.

serdar azizle takas yapıp üstüne az para veririz olur biter..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt