#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

Balta senin adam reyis. :)

napim abi ya:)

adam 5 metre gerisinde arkadasinin kaldiginin farkinda bile degil ofsayt taktigi yapiyor

balta kalenin icinde olsa gene yapar boyle bir zekaya sahip

her hafta yaziyorum buraya bu servetin o cam yarmasi boyuyla engelledigi bir kafa topu hatirlamiyorum

hic bir macta

her duran top giriyor bize

- Servet su an milli takima alinmasa "OoooOO Hiddink", "bakin futboldan anlayan teknik direktör olunca Servet milli takima girebiliyor mu ?". Ama hala çagrilinca baslaniyor kivirmaya yok Oguz Cetin, yok Servet'in lobisi gibi türlü hikayeler

- Ankaragücü maçinda Servet gayet normal sekilde oynamistir. Servet o maçi sattiysa kaleden çikip amatör kaleci gibi topu eliyle kesen ve kirmizi kart gören Ufuk serefsizligin en büyügünü yapmistir. O neden gündeme getirilmiyor ? Sunu kabul edin ki takim o gün genel olarak kötüydü. Ama yok suçlu Rijkaard'i begenmeyen Servet olmali ya, vurun anasini satayim.

-Kart olayi da saçmalik. Ben hiçbir forumda, hiçbir sitede bir stoperin iyi veya kötü olduguna karar vermek için kart istatistiklerinin degerlendirildigini görmedim. Asil keyfine göre kart koleksiyonuna sahip olan Baros'un kartlari tartisilmali. Kimse hirsindan falan bahsetmesin, yemisim onun hirsini.

Ayrica sahip oldugun seviyesiz avatar için seni es efle kiniyorum Merih kardes. Daha yapici bir seyler olabilirdi.

bence bir stoper icin kart yememis olmak cok iyi bir gosterge:)

herseyi anlatiyor

Hala Servet'i savunanlarin iyi niyetinden, hatta Galatasarayliligindan suhpe duyarim.

Herkezi protesto amaciyla carpili servet avatari kullanmaya davet ediyorum

tek diyeceğim içerisinde galatasaray aşkını hisseden o formayı kutsal gören( türkiyede tek cimbom vardır bu hususta) oyuncular kalsın ve gesin gerisinin yolu açık olsun.........

Serveti savunanlar futbol ve ahlak hakkında bilgiden yoksun kişilerdir.

Üç beş çapulcu mankenin övgüsüne benzemez Galatasaray'lı olmak Servet efendi, beceremiyorsan asıcaksın o formayı.

Mutlaka yollanmal yoksa böyle olaylar yine yasanabilir. Böyle durumda misal Cem gidip kendinden 10 yas kücük futbolculari tokatlayabilir....

fenerin üstüne sifonu çektiği adam... bizde çok bile durdu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt