#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

Pirloyuda inter beğenmedi daha sonra milan aldı.Geldiği nokta ortada.Aynı şey eto'o da oldu

Servetin önünde daha uzun yıllar var,eksik olan altyapı eğitimini,pozisyon bilgisini,yeteneğini,futbol aklını,konsantrasyon eksikliğini,boyuna rağmen hava topu hakimiyetindeki eksikliğini,sıfırın altındaki tekniğini,stoperin kıçını topla rakip arasında duvar olarak kullanma sanatı yanılgısı gibi eksiklerini önümüzdeki yıllarda gidereceğine bende inanıyorum.Belki 2-3 yılımızı daha kaybedicez ama Türk futbolu ve Galatasarayımız çok önemli bir stoper kazanıcak,bende inanıyorum.

Servetin önünde daha uzun yıllar var,eksik olan altyapı eğitimini,pozisyon bilgisini,yeteneğini,futbol aklını,konsantrasyon eksikliğini,boyuna rağmen hava topu hakimiyetindeki eksikliğini,sıfırın altındaki tekniğini,futbolu kıçını topla rakip arasında duvar olarak kullanma sanatı yanılgısı gibi eksiklerini önümüzdeki yıllarda gidereceğine bende inanıyorum.Belki 2-3 yılımızı daha kaybedicez ama Türk futbolu ve Galatasarayımız çok önemli bir stoper kazanıcak,bende inanıyorum.

Ya kardeş saçmalama ya nasıl daha uzun yıllar var 30 yaşına gelmiş adamın futbolcu olup olmadığı belli değil. Bu saatten sonra hiç bişey yapamaz kusura bakma saçmalamışsın.

Tüm basın bunu kolluyor,olayı tam olarak yazmıyorlar.:o

Cem'in işi zor taraftar sahip çıkmalı.

Servetin önünde daha uzun yıllar var,eksik olan altyapı eğitimini,pozisyon bilgisini,yeteneğini,futbol aklını,konsantrasyon eksikliğini,boyuna rağmen hava topu hakimiyetindeki eksikliğini,sıfırın altındaki tekniğini,stoperin kıçını topla rakip arasında duvar olarak kullanma sanatı yanılgısı gibi eksiklerini önümüzdeki yıllarda gidereceğine bende inanıyorum.Belki 2-3 yılımızı daha kaybedicez ama Türk futbolu ve Galatasarayımız çok önemli bir stoper kazanıcak,bende inanıyorum.

Servet bu haliyle gayet yeterli ve tecrübeli bir stoper. Saydigin noktalari gelistirmesine pek gerek yok.

Servet bu haliyle gayet yeterli ve tecrübeli bir stoper. Saydigin noktalari gelistirmesine pek gerek yok.

Eşşek takımlara karşı yeterli, ama çok az işi bilen bir takım duman ediyor. Eskişehir-Antalya gibi takımlar mesela. Bu adamla CL'ye fln gitsek var ya, düşünemiyorum sonunu.

olayın üstünü kapadılar, resmi site böyle diyor, yazıklar olsun, elini kolunu sallaya vuruyor, klübü bölüyor, hiçbir cezai yaptırımı yok.Adam padişah

Hagi+Emre.jpg

Bilmem anlatabildim mi?

Millet anlamadikça ben hatirlatmaya devam edecegim. Servet forumun %80'i gibi Rijkaard'in yalakaligini yapmis olsaydi su an el üstünde tutulurdu. Yaptigi birkaç hata, açiklamalar; hepsi unutulurdu. Ama millet Galatasaray'a zerre faydasi dokunmamis adami kolluyor ve gidisine bir sebep bulmak için güya takimi satmis olan Servet'e saydiriyor.

Servet Çetin kötü bir savunma oyuncusu.Atl Madrid maçında son dakikalarda Forlan'a ceza sahası içinde top aldırıp, yüzünü kaleye döndürten sonrada önünde durup ne yapacak diye bekleyen adam.İyi bir savunma oyuncusu orda Forlan'a pas aldırmaz. Aldırsa bile Forlan gibi Dünya'nın en iyi şut atan forvetlerinden birine kaleye yüzünü döndürtmez.

Millet anlamadikça ben hatirlatmaya devam edecegim. Servet forumun %80'i gibi Rijkaard'in yalakaligini yapmis olsaydi su an el üstünde tutulurdu. Yaptigi birkaç hata, açiklamalar; hepsi unutulurdu. Ama millet Galatasaray'a zerre faydasi dokunmamis adami kolluyor ve gidisine bir sebep bulmak için güya takimi satmis olan Servet'e saydiriyor.

Rijkaard'dan öncesi var. Skibbe'ye de aynısını yaptı. Servet 2008/09 Avrupa maçlarında da vasattı. 3 gol yiyip, 4 gol atıyorduk. Lincoln-Arda-Kewell-Baros fln iyiydi de, hep kurtarıyordu. Servet gibi futboldan yoksun, sadece kalıbıyla birşeyler yapmaya çalışan adamı savunman tamamen komedi.

O günler dün gibi gözümün önünde. Her maçta 3-4 gol atan Lincoln-Arda-Kewell-Baros dörtlüsü vardı. Ligde gol rekoru kırıyorduk Skibbe gönderilmeseydi. Ama diğer yanda küme düşme hattındaki takımlar kadar gol yiyorduk nereydeyse. Servet yüzünden attığımız goller bazen bir işe yaramıyordu. Fb bu adamı neden bıraktı (yoksa kovuldu mu?) diye insan en azından bir sormalı!

2-3 senedir ligin açık ara en kolay gol yiyen takımıyız.Kendi yarı alanımıza çekilsek de yiyoruz rakibe baskı kursak da yiyoruz zaten her 2 duran toptan biri gol oluyo.Demek ki savunmada bi sıkıntı var.Servet de bunların başında geliyo

SERVET iyi bir defans diyenler;

Kendinden 5 cm kısa adamdan hava topu alamayan,

aldığı hava toplarını rakibe indiren,

Kademe anlayışını bilmeyen,

Kısa veya uzun topla çıkamayan oyun kuramayan bir adam nasıl iyi bir defans oluyor anlamıyorum?

Sırf mücadele ise olay , sabri de servet de mücadeleci adamlar ama çok ama çok kötü oyuncular çünkü yetenekleri yok.

Servet artık gönderilmeli tabiki ekliyim sabri de! Ama cem sultan bizim evladımız, Galatasaray'ımızın çocuğu, önce onu kazanmamız lazım sonra da bizim evladımızı ezmeye çalışan paragöz serveti göndermemiz gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt