#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

Her defans oyuncusu çok iyi oyun kurabilmeli diye bir kaide yok. Barça defansindan baska defans izlemeyip damlamayin su konuya.

Seversiniz sevmezsiniz ama en iyi Türk stoperlerin basinda geliyor Servet. Hele ki bu durumdayken yollayamayiz. Elimizde Türk futbolcu yok

Topla çok oynuyor çünkü topla beraber ileri çikiyor. Lucio da bunu bolca yapar takip ederseniz.

Drogba: Servet müthiş biri...

Fildişi Sahili Milli Takımı’nın en değerli yıldızı olan 30 yaşındaki futbolcu, başarılı savunma oyuncumuz için "İngiltere’deki lig maçlarında rakip defanslara karşı bu kadar zorlanmadım. Servet müthiş biri" dedi.

20. dakikada Servet Çetin ile giriştiği mücadelede sağ ayak bileğine aldığı darbeyle acıyla kıvrandı, kramponu yırtıldı, ama Drogba hırsla, maça devam etmekte kararlıydı. Mücadeleci futboluyla dikkatleri bir kez daha üzerine çeken 30 yaşındaki tecrübeli futbolcu maç sonrası sahada kendisine sıkıntılı anlar yaşatan Servet’ten ise övgüyle söz etti. Galatasaray’da forma giyen milli futbolcumuzun sahada kendisine çok sıkıntı yaşattığına dikkat çeken Drogba, "İngiltere’deki lig maçlarında rakip defanslara karşı bu kadar zorlanmadım. Servet müthiş adam. Nefesini oynarken ensemde hissettim. İngiltere’de forma giyen Tuncay Şanlı da çok kaliteli bir forvet oyuncusu" dedi.

_41501196_shev_ap.jpg

Hadi Görüşürüz

Shevchenko olayi Drogba ile oynadigi maçtan çok önce gelisti. Servet o zamanlar fenerde oynuyorda, o performansla bizim takimin yaninda geçemezdi ama çalisarak kendini gelistirdi.

arkadasim yanindaki adama pas atamayan adamla dunyanin sayili teknik savunmacilarindan birini karsilastirip

o topla oynuyorsa servette oynar diyorsun:)

kamera nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

evet oyun kuramiyor

ama GSin en cok topla oynayan oyuncusu oldugunu biliyormusun?

aciklarsan sevinirim teorini bu gercek isiginda

Başka bir oyuncu sözkonusu olsa,savunmak için ''Boşa kimse çıkmıyor,sorumluluktan kaçıyorlar,BAM-GÜM,ne yapsın adam?'' dersin...Servete sorsan o da çok mutlu olmadığını söyleyecektir,topla en çok oynayan adam olmaktan...Bu dağınık takımda mevcut bütün orta saha oyuncuları,toplasan ''1'' etmeyecek kaleciler ve Baltayla birlikte oynamak zorunda kalan bir stoper ancak bu kadar iş yapar...Rakibe basmaya cesaret edemediği için hep geriye kaçan Zan filan saçmalık,alternatif olarak...

Başka bir oyuncu sözkonusu olsa,savunmak için ''Boşa kimse çıkmıyor,sorumluluktan kaçıyorlar,BAM-GÜM,ne yapsın adam?'' dersin...Servete sorsan o da çok mutlu olmadığını söyleyecektir,topla en çok oynayan adam olmaktan...Bu dağınık takımda mevcut bütün orta saha oyuncuları,toplasan ''1'' etmeyecek kaleciler ve Baltayla birlikte oynamak zorunda kalan bir stoper ancak bu kadar iş yapar...Rakibe basmaya cesaret edemediği için hep geriye kaçan Zan filan saçmalık,alternatif olarak...

:asd:

Ya bırak bu işleri.Adam topla ileri çıkarken Neeskens kenarda basit oyna,pas ver,dur gitme,laaaannn diye defalarce bağırırken gördük.Adamı bıraksan kendi topunu getirip oynar.Zaten en büyük sorunlarından birisi haddini,yeteneklerini bilmemesi.

Shevchenko olayi Drogba ile oynadigi maçtan çok önce gelisti. Servet o zamanlar fenerde oynuyorda, o performansla bizim takimin yaninda geçemezdi ama çalisarak kendini gelistirdi.

O maçta direkt Shevchenkoyla birebir oynamak için görevlendirilen Önder pozisyonlarda ortada bile gözükmemişken hiç eleştirilmedi bile,yıllarca da FB kadrosunda kaldı...*******inin acizliği de Servete sabıka olarak kaldı...

p...a...r...t...n...e...r yazmıştım oraya,sakıncalı kelime olduğunu bilmiyordum:confused:

evet en son ne zaman bir pozisyon engelledigini soylermisin bana?

ben hatirlamiyorumm

ama mesela aklimda zaninda neillinde engelledigi bir kac atak var soyle dusununce

servetin engelledigi tek bir atak yok aklimda:)

aklimda olan tek sey ileri top surmesi taca atmasi falan

evet en son ne zaman bir pozisyon engelledigini soylermisin bana?

ben hatirlamiyorumm

ama mesela aklimda zaninda neillinde engelledigi bir kac atak var soyle dusununce

servetin engelledigi tek bir atak yok aklimda:)

aklimda olan tek sey ileri top surmesi taca atmasi falan

''Top sürme'' leri senin hafızanı resetliyor anlaşılan...''Servet ten kritik müdahale!'' sözü spikerlerin en çok kullandığı ifadelerden biridir bizim maçlarda,çoğu da gerçekten ''Kritik'' tir...Dripling yapmasını bende sevmiyorum,fazlaca denemesini ''Orta sahasızlık'' a bağlıyorum ama...

''Top sürme'' leri senin hafızanı resetliyor anlaşılan...''Servet ten kritik müdahale!'' sözü spikerlerin en çok kullandığı ifadelerden biridir bizim maçlarda,çoğu da gerçekten ''Kritik'' tir...Dripling yapmasını bende sevmiyorum,fazlaca denemesini ''Orta sahasızlık'' a bağlıyorum ama...

ne zaman olmus anlat

rakiple ve topla savasmasi disinda hicbir mudahelesi yok

su son maci ac seyret nerede kime nasil mudahele etmis gor

adamin alakasi yok olayla

SkyTürk'ü açın beyler.

Servet var, Talk Show tarzı bir program, Bülent Korkmaz'da var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt