#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

Hakkında bu kadar şey yazılınca, satıldı zannettim.

Servet reis 2. sayfadan yerimizi aldık.

İnşallah isteyen çıkar da "ben gitmek istiyorum" diye tutturur.

lakabı eksik yalnız

ayıboğan da eklenmeli hatta türkü baba yerine ayıboğan olmalı

1-2 ay içinde umarım Gündüz Şanlı'ya taşınır bu konu.

alın alın bunu dışarı

olmaz

menejeri acik bir sekilde biz GSi kazikliyorumz o kadar veren olmaz diyor 15 gunde bir

Yine yanlıştan yola çıkıyorsun!...Bu Servete mahsus bir durum değil ki!...Yerlisi-yabancısı,süper ligdeki bütün futbolcular Avrupadaki ederinin üstünde para aldıkları için buradalar;Volkan-Lugano-Alex-Niang-Emre-Quaresma-Guti-Simao-Nihat-Ernst-Baros-Cana...Dedim ya hepsi;tek tek saymaya gerek bile yok,hele bu saydıklarım Avrupada her zaman talip bulur ama burdaki paralarla değil...Biz Katar Ligini ne gözle görüyorsak bizim ligimizda Avrupadan öyle görünüyor adamların gözüyle ve bu durum bugünden yarına değişebilecek gibide değil maalesef...

Maradona yeterli yorumu yapmıştır : Servet tam bir kazma !! .

Konu kilit artık :)

Topu rezalet oyuna soksa da beli dönmese de gol yedirsede,çıktığı her maç için helal olsun.

Barosdan 10 kat daha iyi kafa topu indiriyor forvette,Kewelldan 100000000 kat daha çok mücadele edip ondan 100000000000000000 kat daha fazla maça çıkıyor.

Çok konuşması olayların içinde olması eleştiriyi hakediyor ancak Baros-Kewell-Neill-Sarp-Aykut-Ufuk gibilerden daha fazla eleştirilmesi komedi ötesi bir şeydir.

Stancu-Cana-Servet-Ayhan -Sabri gibiler övülmeye layıktır her zaman.Kapasiteleri az olsa bile.Bugüne kadar Baros Servetten daha çok olaylar içerisinde yer almıştır.Kewell Servet'ten daha çok maç satmıştır ;)

Topu rezalet oyuna soksa da beli dönmese de gol yedirsede,çıktığı her maç için helal olsun.

Barosdan 10 kat daha iyi kafa topu indiriyor forvette,Kewelldan 100000000 kat daha çok mücadele edip ondan 100000000000000000 kat daha fazla maça çıkıyor.

Çok konuşması olayların içinde olması eleştiriyi hakediyor ancak Baros-Kewell-Neill-Sarp-Aykut-Ufuk gibilerden daha fazla eleştirilmesi komedi ötesi bir şeydir.

Stancu-Cana-Servet-Ayhan -Sabri gibiler övülmeye layıktır her zaman.Kapasiteleri az olsa bile.Bugüne kadar Baros Servetten daha çok olaylar içerisinde yer almıştır.Kewell Servet'ten daha çok maç satmıştır ;)

Muahaha. Neden bahsediyorsun sen, servet bütün yaptıkları ile camianın içine etmiştir,bir kaç gol atıyor diye skor yazarı gibi savunmayın.Baros ankaragücü maçında svaşırken, canını dişine takarken, servet hocasının ayağını kaydırmakla uğraşıyordu. Cem Sultan olayına hiç girmiyorum, kapanmayan çenesine hiç girmiyorum.Bir iki kişi dışında servet bu taraftarın gözüne maskeli hain olarak geliyor. Başka birşey değil.

Çok konuşmayın. Barosa bile laf atıyosunuz bu adam yüzünden. açın ankaragücü maçını izleyin servet efendi ne yapıyor iyi izleyin. çok ağır kelimeler kullanırım bu adama burda ama hala o formayı giyiyor, her maç saatli bomba izlemekten yoruldum ben yaptığı açıklamalar bi yana oyunuda berbat.

Ankaragücü maçını satan biri varsa oda Ufuktur.Servet sabote etmişse ki olabilir baya kötüydü.

Barosa bakalım 24 veya daha fazla sarı kart görmüş.Yani 6 kez cezalı duruma düşmüş.Ben bugüne kadar bir forvetin bu kadar kart gördüğünü (çoğunu bilerek gördü) hatırlamıyorum.Yani 4 kez bilerek cezalı olmuş Baros.

Fb maçında hakem maçı katletti ancak maç sonunda Baros 3 maç ceza aldı.3 maç bilerek oynamadı yani.Yani toplamda 7 maç bilerek oynamadı.Bunun dışında Baros'un gece görüntüleri,sakatlığı tam geçecekken kendine iyi bakmaması söylentiler falan doğruysa Baros 10-15 kez bilerek maç kaçırmış.

Kewellı zaten söylemeye gerek yok.Mesela Kewell Antalyaspor maçını satmıştır.Biz 3-0 yenilirken herkes kötü oynarken yine mücadelesini ediyordu ancak Kewell diye bir oyuncu sahada yürüyordu.Antalyanın ağır defansı Kewellın 10 metre gerisinden gelip topu kapıyordu.

Galatasaray'ı çok seviyorum ben kalmak istiyorum deyip o röportajdan sonra (7-8 hafta geçti) sadece 1 kez kadroda yer alan adam Galatasaray'ı taraftarı kandırıyordur.Dünya kupasında 120 dakika 60 falan değil oynayan adam Galatasaray'da ne zaman işe yarayacak olsa sakat ya da oynasa bile top kaybı rekoru kırıyor.

Madem mantık yürütüyoruz.Baros da Kewell da defalarca takımı sabote edip maç satmıştır.

Bu sene Servet baya gol attı.Çoğu gol pozisyonun da içindeydi.Tabi bunun 2 katını da yedirdi ama kimse mücadele etmedi diyemez.Ama Kewella Baros mücadele etmedi lafını rahatlıkla diyebiliriz.

4 senedir mücadele eden adam 3 senenin 2 senesinde sürekli yatıp maçların yüzde doksanında mücadele etmeyen adamdan daha karakterlidir.

Baros fener maçında neden kart gördü, ligde en çok hakemler kiminle uğraşıyor?Servet iki senedir kart görmüyordu.Bir stoperin 3-4 maçta bir sarı kart görmesi lazım, servet etik ahlak olayını geçtim gerçekten leş bir futbolcu.

Ankaragücü maçını satan biri varsa oda Ufuktur.Servet sabote etmişse ki olabilir baya kötüydü.

Barosa bakalım 24 veya daha fazla sarı kart görmüş.Yani 6 kez cezalı duruma düşmüş.Ben bugüne kadar bir forvetin bu kadar kart gördüğünü (çoğunu bilerek gördü) hatırlamıyorum.Yani 4 kez bilerek cezalı olmuş Baros.

Fb maçında hakem maçı katletti ancak maç sonunda Baros 3 maç ceza aldı.3 maç bilerek oynamadı yani.Yani toplamda 7 maç bilerek oynamadı.Bunun dışında Baros'un gece görüntüleri,sakatlığı tam geçecekken kendine iyi bakmaması söylentiler falan doğruysa Baros 10-15 kez bilerek maç kaçırmış.

Kewellı zaten söylemeye gerek yok.Mesela Kewell Antalyaspor maçını satmıştır.Biz 3-0 yenilirken herkes kötü oynarken yine mücadelesini ediyordu ancak Kewell diye bir oyuncu sahada yürüyordu.Antalyanın ağır defansı Kewellın 10 metre gerisinden gelip topu kapıyordu.

Galatasaray'ı çok seviyorum ben kalmak istiyorum deyip o röportajdan sonra (7-8 hafta geçti) sadece 1 kez kadroda yer alan adam Galatasaray'ı taraftarı kandırıyordur.Dünya kupasında 120 dakika 60 falan değil oynayan adam Galatasaray'da ne zaman işe yarayacak olsa sakat ya da oynasa bile top kaybı rekoru kırıyor.

Madem mantık yürütüyoruz.Baros da Kewell da defalarca takımı sabote edip maç satmıştır.

Bu sene Servet baya gol attı.Çoğu gol pozisyonun da içindeydi.Tabi bunun 2 katını da yedirdi ama kimse mücadele etmedi diyemez.Ama Kewella Baros mücadele etmedi lafını rahatlıkla diyebiliriz.

4 senedir mücadele eden adam 3 senenin 2 senesinde sürekli yatıp maçların yüzde doksanında mücadele etmeyen adamdan daha karakterlidir.

ufuk niye macı satsın kardeşim. ufukta yetenek yok bikere yedigi her gole bilerek yedi gözüyle bakmam. adam bukadar kalecilik yapıyor. servet bizim takımda oynamayı haketmiyor. sacma sapan faulleriyle takıma gol yedirtiyor. avrpayamı nereye gidiyorsa gitmeli. şu adamı korumak icin nasıl bir sebebiniz var acaba..

Bak güzel kardeşim, Sene başından itibaren konuşacak olursak (rijkaard zamanında) ki öyle konuşmamız gerekiyor çünkü sadece ozaman takıma benziyorduk, Servet (kimi zaman hakan balta bence) rijkaardı satmıştır ve ankaragücü maçında bunu çok açık gördük, önünden geçen adamı resmen izledi ve o maçtan sonra rijkaard ciddi şekilde tartışılmaya başlandı, bundan 2 3 hafta sonra servet efendi "Rijkaard'ın son şansı" demeye cesaret edebiliyor, ve sizde hala onu savunmaya devam edebiliyosunuz. Bu söylediklerimin tam tersini düşün şimdi, tamam baros şimdi çok kart görüyor oynamak istemiyor bende kabul ediyorum çünkü o zamanında iş işten geçmemişken çok savaştı, kewell ve baros rijkaardın gitmemesi için elinden gelen herşeyi yaptı, çok basit örnek. karpaty lviv maçında 2-0 dan maçı nasıl 2-2 ye getirdi o 2 si ,nasıl savaştı herkes gördü, bunu sırf rijkaard için yaptılar ? bunuda inkar edemezsiniz. Neyse fazla uzatmıcam 3 senedir takımın defansı ortada zaten servet geldiğinden beri ligin en çok gol yiyen takımı olmaya devam ediyoruz ;) Kasımpaşa maçında rakibe yaptığı asisti daha çok izlersiniz.. direkten döndü tabi sorun yok sizin için şuan :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt