#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

Servet bence sene sonu iyi sayılabilecek bir fiyata avrupaya gidecektir.

Çünkü o da gitmek istediğini duyurmuştu.Bu sene olmadı ama sene sonu avrupaya transfer olabilir.Böyle birşey olursa herkez karlı çıkar diye düşünüyorum.Servet gibi bir oyuncu da bunu hak ediyor.

Servet bence sene sonu iyi sayılabilecek bir fiyata avrupaya gidecektir.

Çünkü o da gitmek istediğini duyurmuştu.Bu sene olmadı ama sene sonu avrupaya transfer olabilir.Böyle birşey olursa herkez karlı çıkar diye düşünüyorum.Servet gibi bir oyuncu da bunu hak ediyor.

Gider sırada bekliyor Madridle Manutd yahu bırakın gitsede birsey yapamaz sanırım Servete iyi para vermezler bence verseler süper olur Serveti iyi paraya alacak takım varsa para kazanabilir takım

Gökhan'ı mı toparlasın,kendi adamını mı kovalasın?Vallahi çok zor Servet'in işi ya!

Servet'in yanına lider özelliki,topu oyuna sokabilen bir yabancı adam almalıyız.

Gökhanin yerine adam gibi biri olsa Servet kendi isini yapardi rahatca, katiliyorum.

Yahu Haldunun su Gökhan zani transfer etmeyi nasil aklina geldi, hala anlamis degilim.

Gökhanin yerine adam gibi biri olsa Servet kendi isini yapardi rahatca, katiliyorum.

Yahu Haldunun su Gökhan zani transfer etmeyi nasil aklina geldi, hala anlamis degilim.

Servet'in yerine alınmıştı abi.Hatta Bülent Tulun açıklamıştı Servet gittiği anda Coloccini'ye imza attıracaktı Galatasray diye.Ama Servet işi bitince 4 stoperin üstüne bir adam daha almak yanlış olurdu.

Servet ile sezon sonu yollar ayrılmalı. Sistemin futbolcusu değil bence.

Servet'in yerine alınmıştı abi.Hatta Bülent Tulun açıklamıştı Servet gittiği anda Coloccini'ye imza attıracaktı Galatasray diye.Ama Servet işi bitince 4 stoperin üstüne bir adam daha almak yanlış olurdu.

Valla olabilir. O aralar Servet kesin Marseillde gibi görünüyordu gercekten.Gökhan transferi de cok cabuk yaptilar 3-4 gün icin de karar verip aldilar sanirim. Coloccini veyahut baska yabanci bir stoper (servet satilsaydi yabanci stoper yuzde yuz alirlardi herhalde) yanina da Emre Güngör. Yedekte Emre ve Milli takimin stoperlerden Gökhan fena olmaz diye düsünmüs olmalilar...

Ama yinede bu adama gerek yoktu. Murati, Semihi tercih ederim bu Gökhanin yerine. Cok tehlikeli bir stoper bu. Besiktasi az yakmadi. Hele Servet ile yan yana oynadiklari zaman daha da tehlikeli oluyorlar.

Bizim takımın bu göbeği ile sampiyon olmamız çok zor eldeki malzeme buyken biz defansif açıdan en iyi olduğumuz maçta bile gol yeriz.Servet,Gökhan,Ayhan,Sabri(her ne kadar bu seneki performansı beğenilsede),4-3-3 ün akıl oyununda yerleri olmayan futbolcular.Nedenleri ise Ayhan'ın yası ve formunun bundan sonra bu yılki gibi seyir edeceği,Gökhan Zan'ın hem defansif açıdan yetersizliği hem de Servet ile aynı tip oyun kuramayan futbol zekası ve vizyonu yüksek olmayısı,Servet'in avrupaya gitmek istemesi,yasının 30'a dayanması,hız sorunu.Sabri'nin ise maç içindeki ani patlamaları dısında bek kademesine giremeyip yerini sürekli kaybetmesi.Ayrıca Hakan Balta da bu form durumuyla devam ederse sene sonu bu listede bulabilir kendini.Kısaca 4-3-3 oynayacaksak her kosulda beklerin en az biri akıcı ama akıllı ve defansif özelliğide ortalama üstü olan bir oyuncu olmalı diğeride kademe özelliği üst düzey hucumü dengeli oyuncu profilinde olmalı.

_1.Tip için önerim Miguel(Valencia)

_Sol bek için(Arthur Boka veya daha dengeli bir bek olan Andreas Beck)

_Ayhan'ın yerine iyi servis yapabilen box-to-box tipi bir orta saha elamanı monte etemliyiz(Eyong Enoh,Achille Emana,Van Der Vaart(her ne kadar ofansif özelliğ fazla olsada)

_Defansın Ortasına ise Rafa Marquez ve Servet'i de satıp daha hızlı kademeye girebilen bir oyuncu alınmalı ben olsam Türk ise bu isim Eren Güngör yabancı ise İvan Cordoba tarzı bir futbolcu alırdım.

2008/2009 şampiyonu Beşiktaş;Stoperleri Sivok-Gökhan

2007/2008 şampiyonu Galatasaray;Stoperleri Servet-Song

2006/2007 şampiyonu Fenerbahçe;Stoperleri Edu-Lugano

2005/2006 şampiyonu Galatasaray;Stoperleri Tomas-Song

.

.

.

.

.

Ve de hepsi sezon içinde en az gol yiyen takımlar.Türk oyuncularda organize olamamak sorunu var.O yüzden kilit noktalara kesinlikle yabancı gerekli.

Ayak tekniği mükemmel olarak Türk stoper yok ki,alt yapıda hoca düdüğü çalıp evlat baskı mı yedin vur gitsin anasını satıyım düşüncesiyle büyüyen çocuklar böyle mal mal taça atarlar topu.

Yanına iyi bir oyuncu aldığımız zaman Servet'de mükemmel bir performansa kavuşacak.

Ayak tekniği mükemmel olarak Türk stoper yok ki,alt yapıda hoca düdüğü çalıp evlat baskı mı yedin vur gitsin anasını satıyım düşüncesiyle büyüyen çocuklar böyle mal mal taça atarlar topu.

Kesinlikle çok haklısın!.. Yüzde yüz katılıyorum sana..

Defans oyuncularına hep şu denir: "Riske girme topu taça at!"

Hep bunu öğretirler :) Marifetmiş gibi birde. Hiç demezler ki topu olumlu kullan. Oyunu kur geriden.. Ya da kalecine dön!.. hiç denmez bunlar..

ya taça vur ya da şişir ileriye bu söylenir hep :)

Çözümü basit usta İtalya Liginden bir tane taş gibi stoper bulacaksın ki hepsi onların yerden pasla oynar,Servet'in yanına koyacaksın bitecek,olmuyor işte Gökhan-Servet ikilisi baskı yeyince saçmalıyor.

Servet bu ne hal ya,sen ne zannediyorsun kendini ulan yol geçen hanına döndü,bize gol atamayanı dövüyorlar bu nasıl defansif anlayış,cidden sezon sonu yollar ayrılmalı transfer haberleri performansını eritti bitirdi,her fırsatta giderim diyorsun git hocam o zaman kafanı veremiyorsan ve her duran topa boşu boşuna ileri çıkıyorsun hem çok kötü bir kafa vuruş stilin var hemde orada haybeye topu öldürüyorsun en azından kontra yemeyiz.

Beşiktaşın savunmasını imrenerek izliyorum.Servet Gökhan bu ikisi umarım sene sonu gider.

Hep eleşitirdim hakaret aldım alın size Servet

Bu adam 3 sene önce Fenerde oynarken en çok dalga geçtiğimiz adam idi geçmişi silmeyin

Servet sadece fiziği iyi olan bir adam

Yazık ya Bir dönem Popescunun oynadığı savunmada Servet Gökhan Zan gibi adamlar oynuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt