#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

Gecmis sayfalari karistirdim da. Vidic'den farki yok denilmis.

Lutfen, Manchester United'in tum maclarini, Vidic'in kalitesini bilmeden boyle yazmayiniz.

Bugun Vidic'in her ne kadar top teknigi yeterli olmasada, kendisi kisa ve basit oynarak bu acigini kapatabiliyor.

Ayrıca kendisi pozisyon alma, top calma ve istikrar bakimindan İngiltere'nin en onemli 3 stoperinden birisidir.

Servet Cetin, kendisi bırakin ManU'yu, Wolver'de ancak oynayabilir.

İlk golde tek bir adam olmasına rağmen ilk önce arka direğe hareketlenmen ve sonra adama yetişmeye calışman. O anda ne düşünüyordun, çok merak ediyorum.

Transfer sezonunun başında ilk iş stoperde şimdi, kimsenin adı bile geçmiyor.

Lucas Neill'den daha iyi olan stoper.

Kendisinin de dediği gibi kendisi Vidic ayarında bir stoperdir.

Hakan Balta'yıda alıp Karabükspor'a transfer olmaları lazım. Burası Galatasaray. Sabr da bir yere kadar. 2 sene oldu hala aynılar.

hakan,servet ten kurtulalım allah rızası için,yok pahasına gitsinler!!

Neill zerre güvenmiyor partnerine. Sercanla ikili mücadelesi oldu dakika 40 'dı sanırım Servet 'e pas atmak yerine kendini riske atıp topu kurtardı.

Hakan Balta gibi izlemiş o da gol pozisyonunu.kademe anlayışı diye birşey yok adamda.rakip çizginin oradan geliyor sen altıpasın oradasın ve arkadan gelen adamı kontrol etmek ya da çizgiden gelen oyuncuyu karşılamak gibi birşey yapmıyorsun.ne güzel memleket.

Ne güzel izliyorsun gol olurken. Rakip sıfırdan çeviriyor Servet çevrilen topu sadece izliyor. Rakibin önüne geçsene ama nerede sende beceri. Derhal kadro dışı bırakılmalı.

Yönetimin oyuncağı olmuş Rijkaard. Sevmiyorsun bu adamı, istemiyorsun, sende bizim gördüklerimizi görüyorsun. Oynatma şu adamı, her maç aynı 11 aynı sonuç. Birşeyler yap be adam. Serkan'ı Gökhan'ı koy şu takıma.

Sen "Rijkaard'ın son şansı" dediğin an bittin benim gözümde. Sen kimsin? Umarım haketmeden aldığın ve sırf o yüzden yurtdışına gidemediğin o yüklü maaşının her kuruşu çıkar senden. Defolup gideceğin günü sabırsızlıkla bekliyorum.

Macin son 10 dakikasi, rakip kendi sahasina cekilmis. Servet savunmadan top cikaracak diye bekliyor herkes. Servet topu ayagina almis bakiniyor, rakip de pres yapayim bari diyor tabii. Servetim calim mi atsam pas mi versem diye düsünüyor o ara, karar veremeyince topu kaptiriyor her zamanki soguk kanliligiyla. Tehlikeyi önlemek de gene tek stoper oynayan Neill'e kaliyor. Sene sonu da bireysel olarak iyi oynadigimi düsünüyorum diyecek gene.

Rakibi geçmeye çalışmak yerine topu ayağından bir an önce çıkarmaya çalışsa keşke.2 yıl önce Metalist'e karşı yaptığı hatanın benzerini yine yaptı.Böyle devam Servet!..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt