Cevap: #76 Servet Çetin
Kısa ve öz Servet ADAM DEĞİL.
Hala savunmaya çalışıp bütün forumu kendine güldürtme.
Ayrıca video da Sabri o aptallardan ayrı tutuldu çünkü Sabri'nin kredisi var. Mustafa Sarp'la, Ali Turan'la, Serdar Özkan'la bir tutulmaz. Sabri bugün o ruhsuz, takımı satanların içinde yine Baros'tan sonra en iyi oynayan adamdı.
Yahu cevap veremiyorsanız sorun değil, zorlamam. Çok basit sorular soruyorum cevap yok. Siz de bana sorun.
Evet Servet kötü oynadı bugün. Adam çok iyi oynarken birden kadro dışı bırak sonraki hafta yine oynat, zaten sakat yüzünde maskeyle oynamış. Morali de bozuk olabilir, kendisine güven duyulmuyor sonuçta.
Bakın ben cevap veriyorum.
Siz de verin. O programda başrolde Sabri vardı. O konuşmayı heryerde örnek göstererek Sabri dışında her adam salladınız.
Neden? Çünkü kötü oynuyorlar? Neden? Bana göre çünküsü kaliteleri, size göre sabotajcı olmaları.
O zaman Sabri neden onlar gibi oynamıyor? Sorusu geliyor akıllara. O zaman benim söylediğime geliyor. Çünkü Sabri'nin kalitesi bu adamlardan çok daha fazla.
Kısa ve öz Servet ADAM DEĞİL.
Hala savunmaya çalışıp bütün forumu kendine güldürtme.
Ayrıca video da Sabri o aptallardan ayrı tutuldu çünkü Sabri'nin kredisi var. Mustafa Sarp'la, Ali Turan'la, Serdar Özkan'la bir tutulmaz. Sabri bugün o ruhsuz, takımı satanların içinde yine Baros'tan sonra en iyi oynayan adamdı.
,yahu ne ihanet etmesi,servet kim ki ihanet edecek,etse nolur etmese nolur arkadaş,servet in çapı ne yahu