#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

Başarız, rezil bir performans gösteren Rijkaard kovuluyor sorumlusu Servet mi? Bu hiç adil değil adam gibi yönetseymiş takımı kovulmasaymış derler adama lütfen!

Sen sorunu tamamen teknik direktör olarak görüyorsun ben de sana dünkü yenilen ikinci ve dördüncü gollerde Servet'i izle derim.Teknik direktör için değil forma için amblem için oynayan adam lazım bize. Sorun da burada.

Bir zamanlar Rustu Rijkaardi istemiyordu, simdi Servet :)

rijkaard'ın rezalet GS kariyerine ve kovulmasına sebep olarak servetin 90+ daki hatasını gösteriyor arkadaslarımız.90 dk yapmadı da kendini 90+ yamı sakladı servet?

2n1awt4.jpg

bu seneki bütün maçları 90 dk seyrettim.ne gördün peki 90+ daki hatasından başka sen? kılıf uydurmayın artık tekmelere (tekme yiyenlere)

4.golde artik iyice teslim etmis kendini. iste profesyonel olalim diyoruz ama olamiyoruz, gel gorki 3 buyukler arasi transferler olunca, profesyonel lafi en basta geliyor,.

Bu herif için hoca kovdular en sonunda. Yazıklar olsun. Geçen sene Arda sevgilisiyle sinemaya gitti diye ortalık yakanlar bu sene Servet'e ne yapacak? Uzatmayalım hiçbirşey...

Biz bu kadarız işte. Futbolcumuz da taraftarımız da yönetimimizde bu.

Deveye diken bize de "servet" yaraşır...

Sonun Rijkaard'dan beter olur umarım. Bank Asya'da bile istenilmeyen oyuncu olman dileğiyle ''HAİN''.

kına yakarsın şimdi. rijkaard ve neeskens gibi iki usta giderken senin gibi bir futbol yoksununun takımda kalmasını sindiremiyorum.

Hainsin..

Birdaha gerçek taraftar bağrına basarmı seni ...

kina.gif

Şerefsizsin Servet.. Sende adam olmuşsun.. Seni de adam ettiler ya başımıza.. Yazıklar olsun!

bu kazmayi bundan sonraki maclarda yuhalamassa taraftarada yaziklar olsun tez zamanda defolup gidersin insallah

Kıçınıza kına yakın şimdi şerefsiz haysiyetsiz herifler.Sizin oynadığınız bir takımı desteklemiyorum ben siz siktirip gidene kadar da desteklemeyeceğim.

Rijkaard'ın gidişinden çok böyle hainlerin kazanmasına üzüldüm.

Bu gibi adamlar kazandı ya tüküreyim hepsine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt