#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

Hagi ' yi kovdurmak icin bunlari yapamazlar iste ... Hagi yi cÜnkÜ taraftarin ÖnÜne atamamiyabileceklerini cok iyi biliyorlardir .. Hicbir oyuncumuz hagi ye duydugum sevgiye yaklasamaz ,, arda dahil !! Oyuncular hagi ile oynamaya kalkarsalar kendilerini bitirmis olurlar ..

Servete gelince ; sadece o degil ama yinede servet ba$rÖldeydi ankaragÜcÜ macinda ... Hele hele mac sonrasindaki demecleri .. Onu gÖndermek en dogrusu .. Ama stratejik davranmaliyiz , ondan para kazanmaliyiz yollarken ..

Mactan sonraki demeclerini göremedim ya.

Biri Link atabilirmi?

elimzde tek stoper olarak servet kalsa bile artık Galatasaray formasının giydirilmemesi lazım. Kewell-Baros oynasın onlar mücadele eder en azından..

Hala videonu izledikçe sinirlerim tepeme çıkıyo . Yazıklar olsun sana . Allahından bul emi . Haram olsun

Yaptığı hainliik daha da tescillendi.Fikrim değişmedi.Kadro dışı bırakılman dileğiyle.

Bugün 5 gol atsa bile nefret edecektim, hala nefret ediyorum.

Hainliğini bu maçla kanıtladı oynadığı oyunla. 1 haftada nasıl değişebilir bir insan?

Acilen maaşına zam işine son.:asd:

Kadro dışı kalmayacaksa devre arası kovun gitsin.

:tiphat::tiphat::tiphat::tiphat::tiphat::tiphat::tiphat:

Islıklanma zamanı geldi..

1 haftada müthiş bir yükseliş gösterdi :o

Yarin kadro disi kalsa ne güzel olurdu ama. Iyi oynadigi mactan sonra. Sikarsa Hagiye babalansin ozaman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt