#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

Takım halinde iyi olunca herkes gibi Servet'in de performansı yükseldi. Zaten Ankara maçında önce de takımın geneline göre performansı çok daha iyiydi.

Valla Rijkaard kadroya oyunculara o kadar laf etsin sonra da çıkıp düzgün oynamalarını beklesin.Ben servete fazla kızmıyorum.Sen adama güvenmezsen onunla dalga geçersen tabiki randıman alamazsın.Benim için oyuncular değil Rijkaard haindir.Bu kadroyla ne olur diyodunuz.Gördük işte neler olacağını.Rijkaarda td kariyerinde başarılar.Tabi ne kadar başarılı olabilirse..

Bugün iyi oynayan sadece servet değildi.Servete hakaret edenler,cana pino elano ve sarpada hakaret etmeliler.Hepsi bu haftaya kadar kötüydü..Madem birini suçlayacaksınız iyi oynadı diye diğerlerini de es geçmeyin..

Bugün iyi oynayan sadece servet değildi.Servete hakaret edenler,cana pino elano ve sarpada hakaret etmeliler.Hepsi bu haftaya kadar kötüydü..Madem birini suçlayacaksınız iyi oynadı diye diğerlerini de es geçmeyin..

İşte günah keçisi oldu mu biri diğerleri görülmez. :)

Niang'ı kaleciyle karşı karşıya bırakmasına ne demeli.

Aykut'a çarpıp cornere giden topta açıkçası biz şanslıydık , maskenin görme açısını daralttıgını ve bazı hataları bu yuzden yaptıgını dusunuyorum .

hatalari genelde baltanin arkasini kapatmak zorunda kalmasindan

ama hain adam o ayri

Şu Servete hain demeyi bırakın artık insanın sinirlerini bozmayın.Bugünki takımı gördükten sonra esas hainin Rijkaard olduğu belli oldu.

Şu Servete hain demeyi bırakın artık insanın sinirlerini bozmayın.Bugünki takımı gördükten sonra esas hainin Rijkaard olduğu belli oldu.

Ahahahahahah. Bugünkü Servet'i gördükten sonra belli oldu hainin kim olduğu. Takımın başında FR olsaydı bu kadar iyi oynar mıydı acaba ?

Servet bu saatten sonra istediğini yapsın isterse gol kralı olsun, isterse asist kralı olsun ne b.k yerse yesin gözüme giremez mümkünatı yok en kısa zamanda defolsun gitsin bu hain.

Korkuyorum Servetin zamanla Hagiyi beğenmemeye başlamasından.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt