#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

"Oynatacaklar beni. Gol yedirsemde, defansta sürünsemde oynatmak zorundalar! Beni ne doktorlar, mühendisler, Marsilyalar

istedi, 8 milyonlar verdi de gitmedim. Ben şimdi yedek kalıpta piyasa değerimi sıfırlayamam! Hagi usta istersen beni yedeğe çek sonucuna katlanırsın!"

Defolur gidersin umarım. Elini bile sıkmadı Hagi'nin.

Bugün saha da, tüm sorumluluklardan kaçtı. Özellikle Servet'i izledim 60 dakika fln. Rakibin geldiği yerlerden hep kaçtı, benden çıksın mantığıyla. Hagi'de sorunda gördü ayağına top değmediğini çıkardı. Artık bu takımda yeri yok, devre arasında k.çına tekme basılması gerekiyor.

Kaya gibi sağlamdı hiç kımıldayamadı.

Bugün Servetten önce suçlu bir sürü futbolcu vardı.Elano,Hakan,Kewell,Ali Turan,Ufuk,Pino bunlardan bir kaçı.Bunların yanında daha bi 5-10 futbolcu daha gönderilmeli.Toplasan 5-10 tane oyuncu var Galatasarayda oynayabilecek.Herşeyden önce YÖNETİM İSTİFA !!!!

Servet'ten önceliği kimse alamaz. Keza kendisi bu takımın 2 senesini çiğ çiğ yedi.

servet çıkarmakla değil onunla başlamakla hata yaptı hagi. adamın rijkaardla olan problemi rijkaardın beyfendiye kendisinin defans oyuncusu olduğunu öyle küçük kasabaların deli kızları misali zırt pırt ileriye çıkmaması gerektiğini hatırlatmasındandır. rijkaard gidince yine başladı ileri çıkışlar, adrenalin bağımlısı delikanlı yada küçükken ateşli hastalık kurbanı durup demiyor ne işim var ulan forvette diye.

3 senedir takım ağlıyorsa bu adam hocalarının gözüne baka baka takımını satıyorsa ilk gitmesi gerekenlerden biridir

Umarım yeni stadta sümkürmen nasip olmaz, devre arası satılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt