#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

Yanlız acayip bir zamanda oyundan çıktı. Kendi bile şaşırdı. :D Küsmüştür şimdi Hagiye.

hagı anladı artık servetın sumkurmektenbaska bısey yaomadıgını gec kalınmıs bı karar 11 de cıkmaması gerektı

Cünkü Hagi'nin saçma degisiklikleri arasinda en saçma olaniydi. Teknik direktörüm benim yerime Baris'i aliyorsa ben de soka ugrarim, üstelik iyi bir maç çikariyorken.

Servet'in şu anda nefes alması bile kabahat.Şu üç yıllık dönemde bu durumda olmamızın bir numaralı sebeblerinden birisidir ve bir 10 dakika iyi oynadı diye de unutulmayacaktır ihaneti.Avatarını gördükçe sinir oluyorum bunu bilesin.

Cünkü Hagi'nin saçma degisiklikleri arasinda en saçma olaniydi. Teknik direktörüm benim yerime Baris'i aliyorsa ben de soka ugrarim, üstelik iyi bir maç çikariyorken.

Yaa öfff b.kunu çıkarma artık, milleti tahrik mi etmeye çalışıyorsun? Özellikle bugün sırf Servet'i izledim. Adam rakibin geldiği her yönden kaçtı aksi yöne koştu ki, gol fln olursa ben orda olmayım da bana değmesin sonucu diye. Ayağına top gelmedi neden bahsediyorsun? Maç izlemesek yiyeceksin bizi. Yeter saçmaladığın artık sus.

Ne iyi maçı arkadaş. :D Beşiktaş kaleye gelmediki, izlediğim en kötü beşiktaştı. Savunmaya pek iş düşmedi bu maçta.

Ya cidden bu arkadaş Servetin kendisi bile olsa kendisini bu derece övemez :)

Sana güvensek de başarısızsın Servet güvenmesek de başarısızsın. Geldiğin ilk sene iyi oynadın 3 senedir o sayede takımdasın ama yeter artık taraftar uyandı. Her hatanda yuhlanacaksın. Ali Turan Servet Hakan B Sarp Ayhan'ın işi zor artık.

Yarınki antremanda arkadaşlarını toplayıp Hagi'yi dövmeye gelirsin heralde dimi Servet. Neticede senin gibi bir adamı nasıl olur da oyundan çıkarır? Hadi bakalım "Finish him"...

yav ne diyorsunuz

nobre her pozisyonda kafa vurdu

neye yariyorki

Bu adamın yuhalanması lazım her maç. Burada forma giymemesi lazım. Haketmiyor.

Formamı :) Adamın antrenama çıkması bile yakışık almaz.

Normalde bu adamın Ankaragücü maçından sonra yönetim tarafından süresiz kadro dışı bırakılması gerekirdi. Yönetimde iş yok, onu geç. Taraftar da mı tepki koymaz arkadaş ya? Adam Rijkaard'ın yolladı işte, açık ve net. Hala da saçmalıklarına devam ediyor. Ama medyada nasıl bir ağırlığı varsa takımın en kötü oynayan oyuncusu Servet iken bile hiç olumsuz yorum yapılmıyor hakkında. Her zaman övülüyor, müthiş stoper vs. Medyanın taraftara etkisi tahmin edemeyeceğiniz kadar fazla. Medya Baros'u karalama kampanyası başlatsın, bak gör nasıl yuhalanıyor Baros. O kadar söylüyorum.

Koskoca Servet hic hata yapmayacakmi ?? :o

Servet ve Gökhan Zan iyi diyerek kendimizi kandırıyoruz bence. İkiside milli takım stoperi diyip övünüyoruz. ama milli takımımızın en sıkıntılı bölgesinin savunma hattı olduğunuda unutuyoruz.

Benim düşümcem Servet ve Gökhan'ın Rijkaard'ın hücum futbolu sistemine yatkın stoperler olmadığı. Bu sene Servet'i de hiç beğenmiyorum abuk subuk işlere kalkışıyor sezon başından beri.

Beşiktaş'ın Wolfsburg maçını izlerken düşündüm, Ferrari'yi biz alsaydık yanında da Emre Güngör tarzında hızlı bir futbolcu olsaydı bu sezon bu kadar gol yermiydik diye. Bence yemezdik.

Servet-Gökhan-Sabri 3'lüsü pres yediği zaman bırakın orta sahyı kendi ceza sahamızdan çıkamıyoruz. Ocak ayında Rijkaard mutlaka bir stoper transfer etmeli takıma. Yönetimin milli stoperler diye sunduğu Servet-Gökhan ikilisiyle biz sezonu iyi yerlerde bitiremeyiz. Önemli maçların hepsinde sıkıntı çekeriz. Bu ikili Rijkaard'ın sonunu hazırlayacak diye çok korkuyorum.

11.10.09 tarihinde yazmışım bu mesajı.

Ah ulan ah. Hissettiriyorlarmış demek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt