#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

Sene sonu bir yerlere kakalamamız icin gollerine devam etmesi gerek. Yuruyedur bear-killer.

Servet'in futbolundan falan hoşlanmam. Ama Barış, Balta, Sarp, Ayhan, Aydın, Serdar.. gibi adamların oynadığı ve satılmadığı takımda Servet rahat oynar. Futbolu belki Galatasaray için yeterli olmayabilir ama orta sahadaki ucubeler gibi de değil..

Meğer adam santrafor oynarmış, yıllarca defansta harcamışlar adamı...

Şaka bir yana harbiden goldeki vuruş tekniği çok iyiydi, değme golcülere taş çıkartır gibi vurdu bence...

Bir Galatasaray futbolcusuna defolup gitmeli diyenler

eminim kapanış gösterilerinde yeri ve zamanı değilken(gerçi hiçbir zaman yeri değildir) Galatasaray Başkanını da yuhalayanlarla aynı kafadandır.

Bu taraftar yüzünden zaten bir arpa boyu yolu gidemiyoruz ya! Herkes defolup gitsin tabi. Ya siz?

Herkes Galatasaray'a ihanet ediyo bir tek bunlar düşünüyo.

eminim kapanış gösterilerinde yeri ve zamanı değilken(gerçi hiçbir zaman yeri değildir) Galatasaray Başkanını da yuhalayanlarla aynı kafadandır.

Bu taraftar yüzünden zaten bir arpa boyu yolu gidemiyoruz ya! Herkes defolup gitsin tabi. Ya siz?

:(

Dunku atigi golu hic unutamiyicam...Babamla maci seyrediyorduk tam su icmiye gittim babam goool diye bagiriyo kim atti diye sordum Servet dedi kesin kafalan atmistir dedim yok ayakla dedi sonra golu yenden gosterdiler dondum kaldim adam nasil gol atti beyler o fizikle :D:D:D

Servet Çetin'in rövaşata ile gol attığı bir dünyada yaşıyoruz.İlginç :)

İhanet eden o kişinin konusundasın. DEfolup gitmeli acilen. Bir gol attı diye yaptığı pislikler örtülemez.!

Başımıza taş yağacak. Servet ki müsait pozisyonlarda kafa vuruşlarını dağlara atan bir adamdı, rövoşatadan gol attı. :o

Servet kendini buldu, destek verilmesi gerekir. Onu kov bunu kovla bir yere varamayız.

Bence de kıyamet alameti rövaşata golü.

ASY'in gördüğü en güzel gollerden birini attı. İnsanın pek aklı almıyor ama gözümüzle gördük işte.:)

hadi gitsin diyelim. Yerine kimi oynatacaksınız ?

bu adamda şeytan tüyü var. adam ASY'ende Röveşata attı. Serveti forvet olarak oynatıcaz bundan sonra...

Kritik zamanda attığı rövaşata golüyle gönülleri tekrar fethetmişken, zirvede bıraksın işte. :asd:

Dun aksam bir kez daha kiyamet alametlerlerinden birine sahit olduk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt