#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

Zan'a bakınca Servet bana Puyol gibi geliyor :o

cem yılmaz ın deyimiyle ''son şakasını yaptı''.ama yinede gitmesi lazım. korkum şimdi her maçta aynı hareketi denemek istemesi

Neyse lig yakında başlıyor.

[video=youtube;RQC07LKfigk]https://www.youtube.com/watch?v=RQC07LKfigk[/video]

Adam yeteneksiz. Kapasite yok. Israrla bunu vurguluyorum. Dediğim gibi yakında lig başlıyor. Neill gelince Hagi gene kulübeye gönderecektir kendisini.

hayır.ama onlar eder belki.takım sattı diyenlere sor onu kardeş.Video gösterirler belki bak böle bilerek topu bıraktı falan derler :)

Takım sattı demek için yaptığı hatalara bakmanın doğru olacağını sanmam.Servet Euro 2008 ve son şampiyonluğumuzda sakat sakat oynamıştı.Hatta dün gibi hatırlıyorum.Gazetede resmi çıkmıştı.Şurasından yırtık,şurasında morarma vs. diye.O zamanda Servet takımı için vefakarlık yapıp oynuyor deniyordu.

Takım sattı demek için yaptığı hatalara bakmanın doğru olacağını sanmam.Servet Euro 2008 ve son şampiyonluğumuzda sakat sakat oynamıştı.Hatta dün gibi hatırlıyorum.Gazetede resmi çıkmıştı.Şurasından yırtık,şurasında morarma vs. diye.O zamanda Servet takımı için vefakarlık yapıp oynuyor deniyordu.

Galatasaray topçusu takım satmaz kardeş :)

Adam yeteneksiz. Kapasite yok. Israrla bunu vurguluyorum. Dediğim gibi yakında lig başlıyor. Neill gelince Hagi gene kulübeye gönderecektir kendisini.

[video=youtube;vrsLkj_PSkk]https://www.youtube.com/watch?v=vrsLkj_PSkk[/video]

Simdi sen su videoda o çok övdügün Neill'i izle bakim da gelip burada türlü türlü hikayeler anlatma. 2010 Dünya Kupasinda Avustralya'nin 4-0 yenildigi maçta, Neill 1. ile 4. golde ofsayti bozuyor ve 2. golde hava topunda hata yapip takiminin gol yemesine sebep oluyor. Ayrica maç esnasinda birkaç pozisyonda daha ofsayti bozuyor ama Almanya bu firsatlari degerlendiremiyor. Simdi söyle bakim 4 golün 3'ünde bariz hatasi olan Neill yeteneksiz mi yoksa o da Servet gibi milli takimini mi satti ? Rakip Almanya falan diyeceksen hiç cevap verme.

Sizde resmen Rijkaard'in kovulmasinin kuyruk acisi var. Bunun için de Servet'i kurban seçmissiniz ve ne yaparsa yapsin elestirme zorunlulugu hissediyorsunuz.

saçmalamayın Servet takımını satmaz ,yaptığı hatalar beceri eksikliğinden.Gittiği takımlardan ayrılırken bile bonservis kazandırma taraftarı bir insan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt