#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

Attığı gole en çok sevinenlerdendim.

Tarihe gecti helal olsun.

İlerde oglum bana TT Arena da ilk golu atan Servet nasil bi futbolcu derse nasıl cevap veririm acaba :o

Bu arada Mynetin yalnışlığı yine güldürdü beni :asd:

4340.jpg

Servet Çetin: Güvenim eksilmişti. İnsanlar bana güvendigi zaman her zaman performansım iyi olur.

Servet Çetin:
Galatasaray'ı altıncı, yedinci, dokuzuncu olarak görünce, bir futbolcusu olarak utanıyorum açıkçası.

Adam gibi adam gerçekten. Bu adamın karakterini sorgulayan arkadaşları sahneye davet ediyorum. :tiphat:

Güvenilecek bir adam ve futbolcu değil. Hem kişilik olarak zayıf hemde futbolcu olarak. Seneye kesinlikle yerine bir stoper alınmalı. İsterse 100 tane gol atsın.

Sen bu işten anlamıyorsun renktaş. Adam Servet adam yani. Her kademe önünde ve arkasında var. Kritik müdalelerde bulunuyor. Yanında kim olursa olsun farketmez oynar.. Arada böyle gol atıp oyununu taçlandırır. Ben söyliyim mi Servet'te aslında güvensizlik var, sahada Servet'e baskı olunca diğer takım arkadaşlarıda dikkat,sakin diyor. Adam halısaha topçusu mu ki !!! Milli stoper. Servet'in güveni oldumu uzun paslarıda etkili olur. 3 yıl önceki Servet gibi.

Rijkaard: Servet beynini kullansın - Hürriyet

Servet'e suc bulmak daha cok Rijkaard hayranligindan geliyor. Ben Servet'in suclu oldugunu degil, Rijkaard'in bu konuda hata yapip iyi bir yoneticilik gostermedigini dusunuyorum.

Rijkaard'a hayran olanların çoğu pozitif futbol ve futbolcuya da hayrandır. Servet futbolcu falan değildir bu yüzden o izleyiciye göre. Gerçi şu an zorunluluktan oynuyor. Hagi'nin o mevkide ilk tercihleri Neill, Cana ve Zan.

İki maç sonra takımı yakar, rahat olun. Daha önce yapmadığı iş değil nasılsa.

Rijkaard'a sallayanlara malzeme vererek konuşması bile sevmemek için nedendir bu adamı.

Sen bu işten anlamıyorsun renktaş. Adam Servet adam yani. Her kademe önünde ve arkasında var. Kritik müdalelerde bulunuyor. Yanında kim olursa olsun farketmez oynar.. Arada böyle gol atıp oyununu taçlandırır. Ben söyliyim mi Servet'te aslında güvensizlik var, sahada Servet'e baskı olunca diğer takım arkadaşlarıda dikkat,sakin diyor. Adam halısaha topçusu mu ki !!! Milli stoper. Servet'in güveni oldumu uzun paslarıda etkili olur. 3 yıl önceki Servet gibi.

:D

Rijkaard'a hayran olanların çoğu pozitif futbol ve futbolcuya da hayrandır. Servet futbolcu falan değildir bu yüzden o izleyiciye göre. Gerçi şu an zorunluluktan oynuyor. Hagi'nin o mevkide ilk tercihleri Neill, Cana ve Zan.

Servet'ten ne bekliyorsunuz anlamıyorum.Servet bir stoper doğal olarak işi savunmak.Üstelik golleride var.Puyol herhalde 5 kişi felan çalımlıyor.Sıfıra inip orta felan açıyor herhalde!!!

Servet'in eksiklerini görebilmek için futbol u izleyen ve gören gözler de lazım.

Stoperde pozitif futbol falan olmaz, hayalperestlik yapma. Stoper stoperdir. Servet de bu takimdaki en iyi stoperdir. Hagi onceki doneminde Song'u oynatmisti gerci o yuzden soyledigin sey bir nebze olsun yalanlanmis oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt