#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

Bu Servet'ten ne isteniyor, anlamış değilim! Insua için "hiç değilse mücadele ediyor, elinden geleni yapıyor" yazılıyor; Servet mücadele etmiyor mu? Balta, Barış, Ayhan, Sarp, Aydın, Çolak, Ufuk.. bunların oynadığı takımda Servet gözü bağlı oynar. Önce ortaya hiçbir şey koymayan oyuncular bir gitsin. Ondan sonra daha iyisi bulunursa Servet de satılır..

Bu Servet'ten ne isteniyor, anlamış değilim! Insua için "hiç değilse mücadele ediyor, elinden geleni yapıyor" yazılıyor; Servet mücadele etmiyor mu? Balta, Barış, Ayhan, Sarp, Aydın, Çolak, Ufuk.. bunların oynadığı takımda Servet gözü bağlı oynar. Önce ortaya hiçbir şey koymayan oyuncular bir gitsin. Ondan sonra daha iyisi bulunursa Servet de satılır..

Hislerime tercüman oldun.

Hahahhaa:D:D:D.Song artık Servet'in arkasını toparlamaktan helak olmuştu hatırlıyorum net.

Song afrika kupası için afrikadaydı zaten servetin arkasını toplaması söz konusu değil.Geldikten sonrada emre güngörün yedeği oldu zaten song(Ayrıca songun finalde yaptığı büyük hata yüzünden kamerun kupayı alamadı.)

Geçiniz efendim geçiniz.Son üç senede Servet'in bireysel hataları yüzünden çok maç kaybettik.Geçiniz.İki maç iyi oynadı diye şimdi baş tacı edecek mideye sahip değilim.Servet oynadığı sürece yanında onun açıklarını kapayacak Neill,Cana gibi adamlar varken iyi gözüküyordu.İkisinin olmadığı bir savunma her zaman diken üstünde kalmaya mahkumdur.Servet bu takımın kangrenlerinden.Kesilip atılamı.

Çünkü Emre Servetten 10 gömlek üstün bir stoper olmadığı için.Bu kadar basit.Ayrıca burada sevilmiyor belki ama Gerçekte Serveti seven bir sürü Galatasaray taraftarı var.Rijkaard'a onu yapmışmış ona bunu yapmışmış bunu umursayan kaç taraftar var sanıyorsunuz ? Adam sahada topunu oynadıktan sonra 5 yıl daha oynar bu takımda ;)

Servet Rijkaard gelmeden öncede rezalet bir defans oyuncusuydu. Özellikle Skibbe döneminde.

Hala hatanın Servet'te olduğunu varsayanlar... Ayhan gibi Balta gibi Sarp gibi boş gezenin boş kalfası adamlar sahadayken. Üzücü.

Açık söylüyorum dünkü Maçta Servet olmasaydı 3-5 golden aşağı yemezdik..

2 gol yetmiyor yani.

tabi iyi oynadi ama sebebi su

servet kucuk takim stoperi

bizde artik kucuk takim edasiyla oynuyoru, oyundan kopmuyor

Emre Güngör bu sene takımı kaç kez yakmış açıp izlesinler ,ben artık eleştirmeye Servet'ten başlayanlarda art niyet arıyorum.Ne tesadüf ki ! eleştirenlerin çoğu Rijkaard'ı savunan kesim.

Rijkaard'ı neden savunuyormuş o kesim önemli olan nokta da o. Futbol'u seviyoruz çünkü. Rugby'i değil.

Günümüz futbolunda defanstan oyun kuramayan defans oyuncusu hemen hemen yok bir tek türkiyede yok . Ama Servet te bu konuda olağanüstü yeteneksiz çok hatalı goller yediriyo ve sonra gol atınca herkes tekrar sevmeye başlıyo

Sercan'ın süratine karşılık verdi ya, benim gözümde tekrar büyüdü. Topu oyuna sokamadığı kesin, ancak bunu da yanına top kullanabilen bir adam koyarak çözebiliriz. Sanki Bülent Korkmaz iyi top kullanıyordu.

BAM lara Servetide eklesek çok iyi olur çünkü BAMlardan önce bu adam gitsin

ya Servet in neyi iyi, adam da boy var, güc var yinede kafa toplarinda rakip kazaniyor, olacak olay degil ya, yemine diyorum cildiriyorum....

Yanlış meslek seçmiş topcu deilde kasap flan olabilirmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt