Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.983
- 10.804
- 2.838
Cevap: #76 Servet Çetin
Bu kadar da olmaz ya, Servet'in kadroda bulunacağı muhtemel şampiyonluklara bile kılıf takıyorsun , doğru ya Servet yokken her sene avrupada tarih yazıyorduk o geldi olay bitti. Servet derin yara bırakmış sende anlaşılan ama sabret 4-5 seneye futbolu bırakır o zaman rahatlarsın
Of cidden boş konuşuyorsun ya.Kıvırmaya gerek yok.Ağzına tekme attı mı atmadı mı Aguero'nun?Tezini temellendirmek için istediğin açıdan bakıyorsun bikbik yapma boşuna bana.Bu adam bu takımda ilk 11 oynadığı sürece kazara lig şampiyonluklarının dışında hiçbir başarı kazanamayacağız zaten.Düşünüyorum düşünüyorum neyini savunabilirim ki diye, yok.Bu adamın iyi futbolcuyu bırak futbolcu olduğuna dair hiçbir belirti yok.Üstüne maç filan da satıyor yancılarıyla beraber hoca yollamak için,dayılık filan yapıyor.Sonra takım 60-70 dk kıçını yırtmışken Engin bunun etrafından dolaşıp topu kapıyor gol attırıyor,bizimkiler de koştuklarıyla kalıyor.Sen ve senin gibiler bu adamı savundukça ben de kin kusmaya devam edeceğim.Hadi bakalım.
Bu kadar da olmaz ya, Servet'in kadroda bulunacağı muhtemel şampiyonluklara bile kılıf takıyorsun , doğru ya Servet yokken her sene avrupada tarih yazıyorduk o geldi olay bitti. Servet derin yara bırakmış sende anlaşılan ama sabret 4-5 seneye futbolu bırakır o zaman rahatlarsın
Sen ve senin gibiler bu adamı savundukça ben de kin kusmaya devam edeceğim.Hadi bakalım.