#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

Of cidden boş konuşuyorsun ya.Kıvırmaya gerek yok.Ağzına tekme attı mı atmadı mı Aguero'nun?Tezini temellendirmek için istediğin açıdan bakıyorsun bikbik yapma boşuna bana.Bu adam bu takımda ilk 11 oynadığı sürece kazara lig şampiyonluklarının dışında hiçbir başarı kazanamayacağız zaten.Düşünüyorum düşünüyorum neyini savunabilirim ki diye, yok.Bu adamın iyi futbolcuyu bırak futbolcu olduğuna dair hiçbir belirti yok.Üstüne maç filan da satıyor yancılarıyla beraber hoca yollamak için,dayılık filan yapıyor.Sonra takım 60-70 dk kıçını yırtmışken Engin bunun etrafından dolaşıp topu kapıyor gol attırıyor,bizimkiler de koştuklarıyla kalıyor.:asd:Sen ve senin gibiler bu adamı savundukça ben de kin kusmaya devam edeceğim.Hadi bakalım.

Bu kadar da olmaz ya, Servet'in kadroda bulunacağı muhtemel şampiyonluklara bile kılıf takıyorsun , doğru ya Servet yokken her sene avrupada tarih yazıyorduk o geldi olay bitti. Servet derin yara bırakmış sende anlaşılan ama sabret 4-5 seneye futbolu bırakır o zaman rahatlarsın

Türkiye'de en çok beyin sende var galiba , kolaydı Ersan'ı almak, hep aynı lafları kullanıyorsun curling vs. Sen maçları nasıl izliyorsun merak ediyorum , hadi Neill Servetten çabuk diyelim, Cana'nın topla herhangi bir bağı olduğunu nasıl savunabilirsin

Abicim (abicim diyorum çünkü yaşın henüz 18 ) sana en büyük tavsiyem şudur:

Yarın sabah ilk kalktığında ilkokul 1. sınıftan tekrar başlaman ve sayı sayma , toplama çıkarma , çarpma bölme ve hayat bilgisi derslerini tekrardan alman

2. tavsiyem ise :

FUTBOLDAN UZAK DURMAN

Birde forumda genel bir kanı oluşmuş durumda ki akla zarar:''Bir önliberonun çok teknik olması gerekmez,hatta -neredeyse- tekniği vasatın altında olanı makbuldür;stoper ise son derece teknik olmalıdır''...''Cana sever/Servet sevmez'' lerin,Cana için ''Tekniği iyi'' diyememelerinin bir yansıması olarak anlıyor ama hak veremiyorum...

Bu kadar da olmaz ya, Servet'in kadroda bulunacağı muhtemel şampiyonluklara bile kılıf takıyorsun , doğru ya Servet yokken her sene avrupada tarih yazıyorduk o geldi olay bitti. Servet derin yara bırakmış sende anlaşılan ama sabret 4-5 seneye futbolu bırakır o zaman rahatlarsın

Hıhı derin bir yara bıraktı.Beceremiyorsan ayar vermeye kalkma komik oluyor.Geçelim şu klişeleri yani.Neyse uzatma sen savunmaya devam et ben de kin kusmaya.:asd:

Servet futbolu bırakmadan önce futbol Servet'i bırakmış zaten.

shevchenko Serveti nasıl madara etmişti Fenerdeyken Milan maçında bi sağa bir sola Servet o kadar ağır kalıyoduki arkaya atılan her top karşı karşıyaydı.Ligde'de devamlı gol yiyolardı Servet gitti adamların savunma düzeldi Luciano,Lugano gibi adamları aldılar adamların katkıları ortadaydı 1dk boyunca pası nereye atacağını düşünüp attığında hatalı pas verip top rakibe gittiğinde ve o pozisyon sonrasında %100'lük gol pozisyonu yediğimizde defalarca küfür ediyorum Servet'e pas atmayı bilmeyen sadece 1.90 boyu var diye futbola sokulan bir isim servet Barcelona'ya Servet'i koy valla o pas oyunları allak bullak olur Total futbolun düşmanı böyle oyunculardır.Pas atmayı bilmeyen ağır servet,ferrari gibi adamlar stoper olarak birsürü isim sayılabilir.Rijkaard'ın Servet'i silmesinin nedenide sisteme uymaması ve vasat bir stoper olmasıydı sistemi bozan takımı yavaşlatan bir oyuncu varlığı zarar yokluğu yarar anlıcağınız.

Sadece Total değil Normal futbolada ters bir adam.

Servet'i basketbol takımımıza Guard olarak transfer edilmeli :D gitsin basket'de defans yapsın belki orda başarılı olur 1.90'da boyu var.Oda olmadı güreş takımına alsınlar

Sadece Total değil Normal futbolada ters bir adam.

:=) aynen haklısın Servet gibi oyuncular Schuster diyorya 1960'ın futbolu oynanıyor diye işte o yılların futbol mantelitesine uygun oyuncuların başında Servet gibi oyunculardır 90 dk defans yap zaten boylu poslu fiziklisin 11 kişi savunma adamda kaçırmazsın her yerde adam dolu illa kademene biri girer ama 2011 futbolunda Servet gibi teke tekte %85 geçilme ihtimali olan ve adam kaçırmaya aşırı meyilli vasat bir stopere yer yok Servet şuan ispanyaya transfer olsaydı.Rüştü gibi yarım sezonda geri yollanırdı yada ispanyol doğsaydı şuan ispanya 3.lig takımlarında asgari ücrete oynuyordu

Matteo Ferrari'yi yolluyolarmış Servet'in yanına cuk diye oturur Kiev'le oynanan 2 maçta 8 gol yiyen defansın bel kemiği :=)

kaleyede hakan arıkan :=) İbrahim üzülmezde serbest Barış ayhan sarp'ımız var Bam daha ne olsun Tayfun Cora'da gözden çıkartılmış Murat Hacıoğlu'da sene sonu boşa çıkar Veysel'inde sene sonu sözleşemsi bitiyo oooo müthiş takım oldu :D

--------Hakan Arıkan---------

Tayfun Cora-----Servet----Ferrari-----İbrahim üzülmez

--------------Mustafa Sarp---------------------

--------Barış--------------Ayhan---------------

Aydın Yılmaz---------------------------------Murat Hacıoğlu

---------------------Veysel Cihan------------------------

Bu takım Avrupayı sallar beyler :)

Matteo Ferrari'yi yolluyolarmış Servet'in yanına cuk diye oturur Kiev'le oynanan 2 maçta 8 gol yiyen defansın bel kemiği :=)

kaleyede hakan arıkan :=) İbrahim üzülmezde serbest Barış ayhan sarp'ımız var Bam daha ne olsun Tayfun Cora'da gözden çıkartılmış Murat Hacıoğlu'da sene sonu boşa çıkar Veysel'inde sene sonu sözleşemsi bitiyo oooo müthiş takım oldu :D

--------Hakan Arıkan---------

Tayfun Cora-----Servet----Ferrari-----İbrahim üzülmez

--------------Mustafa Sarp---------------------

--------Barış--------------Ayhan---------------

Aydın Yılmaz---------------------------------Murat Hacıoğlu

---------------------Veysel Cihan------------------------

Bu takım Avrupayı sallar beyler :)

Bilica daha bir cuk oturur

Dunya uzerindeki takimlarin %0.00001'inin oynadigi seyi karsimiza komayin.

Bütün asya bile total futbol oynuyo . Güney kore maçını izlemedin galiba. bi onların tıp oynayışına bak bide bizim kazmalarınkine.

Bunca yıldır milleti kazıklamışlar topcu diye ama Türkiyedeki her topcu Avrupada 3 sınıf topcudur

Bütün asya bile total futbol oynuyo . Güney kore maçını izlemedin galiba. bi onların tıp oynayışına bak bide bizim kazmalarınkine.

Bunca yıldır milleti kazıklamışlar topcu diye ama Türkiyedeki her topcu Avrupada 3 sınıf topcudur

Ne anlattin simdi?

Total futbolu anlat ve butun asyada total futbolu oynayan takimlari anlat bana

ben de yeyvallah diyem

Total futbolu anlat ve butun asyada total futbolu oynayan takimlari anlat bana

ben de yeyvallah diyem

Arkadaşım Asya kupasını bir izleseydin de görseydin o zmn ne diyeyim Japonya da Koreye hepsi tek top şıkır şıkır top oynuyolar

Söylemek istediğim uzak doğudakiler bile neredeyse avrupa futbolunu yakaladı bizim saf köylüler hala tekvando yapar gibi top oynuyolar

biz de indoor futbolda tek top oynuyoruz

bizimki de mi total football (: (: (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt