#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

tek kelimeyle muthiş oynadı.görevini mükemmel yaptı,kalemizi gole kapadı.kendini aşıp etkili çıkışlarda yaptı.neredeyse golu de atıyordu fakat direğe takıldı.servet tek başına bunları yapabiliyorsa asıl görevi gol posizyonu hazırlamak ve gol atmak olan ileri uç elamanları derin derin düşünsün kendi performansları hakkında.

Mertesacker ile Servet'in kıyaslanması saçmalıkta gelinen son nokta olabilir.

Çok iyiydi.Yanında Cana değil de Neill olsa daha iyi olacak gibi duruyo.Orta sahada rakip çok çabuk geçiyor bu yüzden Servet zorlanıyor geride Cana'yla birlikte.Neill-Cana mevkii değişikliğiyle hem orta saha daha enerjik olur hem Neill'le birlikte daha iyi oynar.Bu saatten sonra bütün herkes süper oynasa ne olur o da meçhul tabi.

Orta sahayı geçemeyen rakiplere karşı maçın adamıda seçilirmiş Servet. Revizyonda posta etmek gerekiyor. Kimseye af yok.

Rijkaard'ı sabotaj olayları falan orada neler oldu, bitti bilemem, eğer böyle bir durum söz konusuysa zaten affedilmesi söz konusu bile olmamalı/olmamalıydı. Ama şu da bir gerçek ki Servet elimizdeki bir kaç vasat üstü yerli oyuncudan bir tanesi ve son zamanlarda özellikle Hagi'nin gelişiyle yükselen bir grafiği var. Bu maçta da Antep tutuk olmasına rağmen üzerine düşen görevi fazlasıyla yerine getirdi, hakkını da teslim etmek gerek, bizim adımıza sahanın en iyisiydi. Dediğim gibi kişilik olayları, yazılanlar, çizilenler doğruysa eğer -ki bunu en iyi ve sadece yönetim bilebilir- takım olmak ve uzun vaadede başarı, istikrar sağlayabilmek açısından takımda böyle oyunculara yer olmamalı, ama yok eğer bunlar bir iftiradan ibaretse bu taraftar, camia Servet'i yem etmemeli, ondan önce gitmesi gereken çok oyuncu var.

hele sükür dogrulari yazabilende oldu servet bu takimda yüregini en fazla ortaya koyan oyunculardan birtanesi ama nedense hep ilk sucluo oluyor.

takim tel tel dökülüyor ayakta kalmasini bilen oyuncu oydu bugün yine.

birde bu otra saha ile.

ondan önce ne oyuncular var gitmesi gereken!

Servet bugün

defans oynadı

oyun kurucu gibi paslar attı

forvet oynadı

kanat oynadı

bu gece servet kendini aştı...

Servet'i sevmem ama bugün çok iyidi. Gerçi pek iş düşmedi kendisine. :)

Servet'i sevmem ama bugün çok iyidi. Gerçi pek iş düşmedi kendisine. :)

Adamların hücum yapmaya niyeti yoktuki. Yaptıkları dakikalarda da Cana sahnedeydi zaten. Maçın başlarıydı. Rakip gelmeyince Servet ileri çıkıyor top indiriyor kahraman oluyor. Bu kafayla gidersek yanmışız. Adam bu sezon kafadan -15 puan kaybettirdi. Geçen sezon da aynı. Hatları yüzünden maçlar kaybet, turlar kaybet, avrupadan elen. Sonra gel en rahat maçında övgüler diz takımda kalsın de.

Servet, Ayhan, Balta vs vs gibilerle devam edersek gene gider avrupada Leverkusen'den 5 yeriz, Karpaty Lviv'e eleniriz.

birde golü atabilseydi de su anticiler biraz sussaydi.

yemin ederim bu durumlara düstüysek birazda anticilerin sayesinde oluyor.

yok komplo teorileri filan falan.

hep yönetim suclu, hep su oyuncu bu oyuncu suclu, ama bazi taraftarlar ve taraftar gruplari

sapkayi önüne koyupta sucu kendinde de aramali!

Seven vardır,Sevmeyen vardır beğenen vardır beğenmeyen vardır.Ama Servet bugün müthiş oynadı

[video=youtube;olY_ek0dNkU]https://www.youtube.com/watch?v=olY_ek0dNkU[/video]

:coffee:

Adamların hücum yapmaya niyeti yoktuki. Yaptıkları dakikalarda da Cana sahnedeydi zaten. Maçın başlarıydı. Rakip gelmeyince Servet ileri çıkıyor top indiriyor kahraman oluyor. Bu kafayla gidersek yanmışız. Adam bu sezon kafadan -15 puan kaybettirdi. Geçen sezon da aynı. Hatları yüzünden maçlar kaybet, turlar kaybet, avrupadan elen. Sonra gel en rahat maçında övgüler diz takımda kalsın de.

Servet, Ayhan, Balta vs vs gibilerle devam edersek gene gider avrupada Leverkusen'den 5 yeriz, Karpaty Lviv'e eleniriz.

Takımda kalsın demiyorum zaten. Kendisini sevmediğimi de söyledim ama bugün iyidi :)

iyide hadi orda hata yapip gol yedik de kactane atagimiz var o macta sanki aciktaki oyuncular cok

süper oynadida servet ile bitti is orda!

birakin trabzon macini haftalardir takim oynamiyor, suclu iyi oynadigi halde hep servet.

bunlarin icinde yine kaliteli oyuncu odur en azindan yüregini ortaya koyuyor,

hangisi bugün onun kadar yürekli oynadi, yarisini oynasalar tur gecilmisti!

iyide hadi orda hata yapip gol yedik de kactane atagimiz var o macta sanki aciktaki oyuncular cok

süper oynadida servet ile bitti is orda!

birakin trabzon macini haftalardir takim oynamiyor, suclu iyi oynadigi halde hep servet.

bunlarin icinde yine kaliteli oyuncu odur en azindan yüregini ortaya koyuyor,

hangisi bugün onun kadar yürekli oynadi, yarisini oynasalar tur gecilmisti!

Yav arkadaş siz nasıl futbol izliyorsunuz nasıl futbolcu izliyorsunuz. Topla arası olmayan futbolcu mu olur? Adam topa giderken abondone oluyor, adam topla karşısına dribling yapğarken pert oluyor. Tek yaptığı şey var cepheden gelen topu kesmek. Stoper bu değildir. Bu adam kadar pozisyon hatası yapan başka oyuncu yok. 2 senedir ben çıldırıyorum şunun yüzünden kaybetmediğimiz, elenmediğimiz kupa kalmadı hala savunuluyor. Vallahi şaşırıyorum size. Nasıl bir sabır varmış arkadaş.

Servet'e gösterilen sabır Skibbe'ye, Rijkaard'a gösterilmedi.

Yav arkadaş siz nasıl futbol izliyorsunuz nasıl futbolcu izliyorsunuz. Topla arası olmayan futbolcu mu olur? Adam topa giderken abondone oluyor, adam topla karşısına dribling yapğarken pert oluyor. Tek yaptığı şey var cepheden gelen topu kesmek. Stoper bu değildir. Bu adam kadar pozisyon hatası yapan başka oyuncu yok. 2 senedir ben çıldırıyorum şunun yüzünden kaybetmediğimiz, elenmediğimiz kupa kalmadı hala savunuluyor. Vallahi şaşırıyorum size. Nasıl bir sabır varmış arkadaş.

Servet'e gösterilen sabır Skibbe'ye, Rijkaard'a gösterilmedi.

anlamadigin bir sey var burda servet iyi olmayabilir (size göre), iyi tamam ama ondan önce cok daha kötüleri var.

sira ona gelmeden kactane oyuncu gitmeli bunu anlayin artik!

bugünkü mac bile bunu gösterdi daha neyin tartismasini yapiyorsunuz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt