Bilal Özer
Sarı Üye
- 9 Mayıs 2009
- 412
- 5
- 1.288
Cevap: #76 Servet Çetin
ya sev ya terket
Ben ülkemin bu kadar aşağılanmasını kabullenemem.
ya sev ya terket
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben ülkemin bu kadar aşağılanmasını kabullenemem.
ya sev ya terket
"çök kötü oyuncu"
"kimi koysan daha iyi oynar" gibi çocuksu yorumlardan ziyade serveti eleştireceksek bile oyuncu özellikleri üzerinden eleştirmeliyiz bence
aşağıda defans oyuncusu için gereken özellikleri listelemeye çalıştım (kendimce serveti bunlara göre değerlendirdim)
servetin çok kötü olduğunu söyleyen arkadaşlar aşağıdaki özelliklerden hangilerinin servette eksik olduğunu söylerlerse daha iyi anlaşabiliriz sanırım
hızlanma - ÇOK KÖTÜ
çeviklik - ÇOK KÖTÜ
sürat - İYİ
denge - ÇOK İYİ
güç - ÇOK İYİ
dayanıklılık - ÇOK İYİ
hava hakimiyeti - ÇOK İYİ
topu oyuna sokma - ÇOK KÖTÜ
oyun görüşü - ÇOK KÖTÜ
pozisyon alma - KÖTÜ
markaj - İYİ
top çalma - VASAT
azim - ÇOK İYİ
takım oyunu - ÇOK İYİ
çalışkanlık - ÇOK İYİ
hocam boşuna bu arkadaşlarla uzlaşmak için böyle ılımlı yorumlar yazma bence, onlar bu tür şeylerle ilgilenmezler, servet çetin bu takımın günah keçisidir her şey ondan bilinir ama o kalır herkes gider, çünkü müthiş bir lobisi vardır, "gökhan zan> servet x 10" , " servet dünyanın en kötü stoperi", "rijkaard çok iyi hoca ama hiddink iş bilmez" gibi müthiş tezleri vardır , o yüzden artık savunmaya gerek yok ben şahsen servetin gideceği günü bekler oldum en azından bu sayfada yazan gereksiz mesajlar tarihe karışmış olacak
benim tek istediğim, oyuncular hakkında konuşurken, özellikleri üzerinden konuşulması
aksi taktirde söylenen her söz, atıp tutmaktan öteye gidemiyor
bu arada ılımlı mesaj yazma çabasında değilim, tarzım bu![]()
kusura bakma alışık değilim bu tarz yorumlara, uğraşarak böyle yazıyorsun sandım![]()
zan sakatlanmasa forma yuzu goremez
hangi teknik adam gelirse gelsin, takımın as oyuncusu olmaya devam edecektir
hangi teknik adam gelirse gelsin, takımın as oyuncusu olmaya devam edecektir
zan sakatlanmasa forma yuzu goremez