#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

fenerbahçe de beşiktaş da şu anki stoper kıtlığında gözü kapalı alır Servet ve Gökhan'ı.

Yabancı kontenjanı dolayısıyla daha iyisini bulamazsınız bu ülkede.Belki Ersan o da sakat :)

fenerbahçe de beşiktaş da şu anki stoper kıtlığında gözü kapalı alır Servet ve Gökhan'ı.

Yabancı kontenjanı dolayısıyla daha iyisini bulamazsınız bu ülkede.Belki Ersan o da sakat :)

yok bazı arkadaşlar memleketin nestalar,cannavarolar,maldinilerle dolu olduğunu sanıyor.o yüzden normal serveti beğenmemeleri.servet hiddinkten tut terim'e kadar gözü kapalı forma verilen bir oyuncu.diğer hocaları saymıyorum bile.galatasaraın sorunu orta saha.bu iğrenç yapıyla dünyanın en iyi defans oyuncularını koysan 5 maç sonra bank asya da bunlardan çok var lafını duyarsınız.demedi demeyin :)

Servet'in yerini doldurmak için Nesta'ya Cannavaro'ya gerek yok. Gökhan bile yeterli. O derece yani.

ben secerim demedimki:)

dikkatli ol

olursa dedim:)

sinirlenme sakin ha o zamanda

surat asarmis

sen git calistigin is yerinde as suratini mudurun karsisinda laf et bakalim ne oluyor:)

Uzatmak niyetinde değilim de...Verdiğin örnekten gidersek;çalıştığın yerde müdür çapsız bir adamı senin önüne alırsa mutlu olmazsın,moralin bozulur haliyle,müdüre bir şey de diyemezsin...Ama aynı müdür üzerine gelir,''Vay sen nasıl benim seçimimden mutsuz olursun?'' diye yöneticilik ve insan kazanma anlayışından uzak,sana sataşan saçma laflar ederse ölçülü bir cevabın olur...Olaydaki durum bu aşağı yukarı...

Tabi karşımdaki yönetici haksız ve olumsuz tavrında diretirse de,kapıya tekmeyi vurur çeker giderim şahsen,yaptımda nitekim,hiçte pişmanlık duymadım...

Uzatmak niyetinde değilim de...Verdiğin örnekten gidersek;çalıştığın yerde müdür çapsız bir adamı senin önüne alırsa mutlu olmazsın,moralin bozulur haliyle,müdüre bir şey de diyemezsin...Ama aynı müdür üzerine gelir,''Vay sen nasıl benim seçimimden mutsuz olursun?'' diye yöneticilik ve insan kazanma anlayışından uzak,sana sataşan saçma laflar ederse ölçülü bir cevabın olur...Olaydaki durum bu aşağı yukarı...

Tabi karşımdaki yönetici haksız ve olumsuz tavrında diretirse de,kapıya tekmeyi vurur çeker giderim şahsen,yaptımda nitekim,hiçte pişmanlık duymadım...

keske servetde adam olsaydida gitseydi:)

Servet'in yerini doldurmak için Nesta'ya Cannavaro'ya gerek yok. Gökhan bile yeterli. O derece yani.

hangi gökhan,ben öyle bi topçu tanımıyorum.oynadığını görmedim hiç.işte bu noktada istikrar akla geliyor.emre güngör Türkiye şartlarında harika bir stoperdir ama sakatlıklar onu baya geriletti.bi adam alttan çıkar gibi oldu,ersan ama o da kariyerini geriletecek büyük sakatlık yaşadı.ülkemiz böyle işte.kaliteli defans yetişmiyor.kaliteli bek çok nadir çıkıyor.o yüzden 7-8 yıldır servet bu ülkenin defans anlamında vazgeçilmezi.ondan daha iyisi belki geliyor ama daha istikrarlısı ve profesyoneli gelmiyor.sorun biraz da burada işte...

Servet-Gökhan ikilisi iyi anlaşıyo Neill bu ikisinden de daha iyi olmasına rağmen bu ikilinin sağladığı uyumu sağlayamıyolar Neill ile

hangi gökhan,ben öyle bi topçu tanımıyorum.oynadığını görmedim hiç.işte bu noktada istikrar akla geliyor.emre güngör Türkiye şartlarında harika bir stoperdir ama sakatlıklar onu baya geriletti.bi adam alttan çıkar gibi oldu,ersan ama o da kariyerini geriletecek büyük sakatlık yaşadı.ülkemiz böyle işte.kaliteli defans yetişmiyor.kaliteli bek çok nadir çıkıyor.o yüzden 7-8 yıldır servet bu ülkenin defans anlamında vazgeçilmezi.ondan daha iyisi belki geliyor ama daha istikrarlısı ve profesyoneli gelmiyor.sorun biraz da burada işte...

Gökhan bile. Yani Gökhan kalitesinde oyuncu bulmak zor değil ligimizde. Sinan Osmanoğlu'nu öneriyorum mesela. Servet'ten çok daha yetenekli bir oyuncu.

Servet + Balta = Kangren

Açık ve net. Kesip atmadıkça birşey olmaz, kurtulmamız lazım.

keske servetde adam olsaydida gitseydi:)

Yok müdür tavrında diretmedi, ''Milli maç için dinlendirdim'' abukluğuyla geri adım attı nedense...Yoksa açıkça istenmediği söylense,Servet çekip gideceğini hep söyleyegeldi,giderdi...

Burada iki birbirinden kötü oyuncu Servet ve Gökhan arkadaşlar arasında tartışma konusu olmuş. İşte içine düştüğümüz acizliğin en belirgin portresi bu! Bu kafa ile bu tür belalardan hiç kurtulamayız. Daha fazla bela başımıza gelir. Yahu, bir düşünün en ezeli rakiplerimiz bu ikisini neden bıraktı diye. Hücum oyuncuları olsa yine bir şekilde kahrı taşınır. En kritik nokta stoper de oynayan futbolcular bunlar. Tesadüflerle milli takıma seçilmişler. Kimbilir onlar yüzünden son 5 yıldan ne kadar yetenek milli takıma seçilemedi, harcandı. Galatasaray takımıda bunlarla harcanıyor.

Gökhan'ı Servet'e tercih ederim. Çünkü devamlı sakat olduğu için oynamama ihtimali çok! Servet ise 20 gol yedirse bize yine 11 e tutunur. Adnan Polat ile aynı etkili yapıştırıcıyı kurllanıyorlar herhalde.

Tesadüflerle milli takıma seçilmişler. Kimbilir onlar yüzünden son 5 yıldan ne kadar yetenek milli takıma seçilemedi, harcandı. Galatasaray takımıda bunlarla harcanıyor.

hee son 5 yılda o kadar çok yetenekli defans oyuncusu geldi ki memlekete o yüzden büyük takımların defans hattını neredeyse hep yabancılar işgal etmiş durumda.bunun baş müsebbibi servet çetin. yeni palazlanan yetenekleri daha keşfedilmeden buluyor ve ayağına sıktırıyor.mazallah adam haklı o zaman galatasaray ve milli takımda oynayabilir mi dimi ama :D

Hakan Balta-Servet Çetin-Gökhan Zan-Sabri Sarıoğlu 4'lüsü F.Terim'in takımında çok başarılı bir savunma dörtlüsü olabilirdi aslında.

İleride de Arda+5 yabancı oyuncuyu rahat rahat kullanır ve iyi de bir yabancı kaleci getirir hemde defans için maliyet ortadan kalkardı.

Ancak ne yazık ki bu 4 yerli savunmanın 4'ü hiç bir zaman aynı ayda iyi oynayamıyor mevcut teknik direktörlerle.

erkeksen Fr ye soylediklerini hagiyede soyle:)

bu yorumunuzdan ne çıkarmalıyız?

a)hagi rijkaard'dan daha otoriter kızağa çekmekle kalmaz takımdan göndertir

b)hagi rijkaard gibi yumuşak değildir, adamı döver

c)gece gece canım sıkıldı servete sataştım

a şıkkı doğruysa rijkaard boşuna gitmemiş demektir

b şıkkı doğruysa mantıksız, servet o kalıbıyla çoğu kişiden çekinmez bile ki bu devirde dayakla sorun çözülmüyor

c tahminim doğru şık bu

Kaptan Bülent bile son yıllarında geriden oyun başlatma konusunda gelişme göstermişti ama Servet o ışığı vermiyor maalesef...

servet çetin… | birkan erol blog

YORUMSUZ.jpg

Yılın fotoğrafı bu.

Servet'in man-purse'u faul.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt