#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

Ortasaha zaten milli felaket

Defans hattı ve Ortasahası leş olan bir takımdan, ileri uçtaki adamlardan goller atmasını beklemek mantıklı mı ? Yukarıdaki mesajına göre soruyorum bu soruyu.

Hücum hattına bağlarım senin takımın bu kadar az gol atarken (fener 62 biz 29) hala stoperlere yapılan anlamsız saldırıyı anlayamadım

Defans hattı ve Ortasahası leş olan bir takımdan, ileri uçtaki adamlardan goller atmasını beklemek mantıklı mı ? Yukarıdaki mesajına göre soruyorum bu soruyu.

Bence bağımsız gol yemek ve atmak.Ortasaha iki durumdada suçlu ama stoperlerin suçu yok.Kalemiz boş solbek boş buna rağmen 34 gol yediysek stoperleri eleştirmek anlamsız

Sabri - Neill - Emre - Caner

4'lüsü bile ilaç gibi gelmişti geçen sezonun sonlarına doğru.

Sabri - Neill - Emre - İnsua

----------Cana

Şeklinde devam etsek problem olmayacaktı.

Sabri - Neill - Emre - Caner

4'lüsü bile ilaç gibi gelmişti geçen sezonun sonlarına doğru.

Sabri - Neill - Emre - İnsua

----------Cana

Şeklinde devam etsek problem olmayacaktı.

Emre güngörün ilk 11 çıktığı tek maç trabzon maçı.Anlattığın gibi bir durum yok

Ortasahayada saldırıyoruz dostum merak etme.

Eee...Orta saha rezil,sol bek felaket,kalede ligin en kötüsüyüz...Kaldı ki topu ilerde tutamayan forveti de buna katmak lazım...Bunlarda % 99 fikir birliğinde isek ve liderden sadece 7 gol fazla yemiş isek niye -hem de sol tarafta- stoper oynayan adama bu kadar yükleniyorsunuz?...Benim düşüncem;''Tamamen önyargı''.

Eee...Orta saha rezil,sol bek felaket,kalede ligin en kötüsüyüz...Kaldı ki topu ilerde tutamayan forveti de buna katmak lazım...Bunlarda % 99 fikir birliğinde isek ve liderden sadece 7 gol fazla yemiş isek niye -hem de sol tarafta- stoper oynayan adama bu kadar yükleniyorsunuz?...Benim düşüncem;''Tamamen önyargı''.

Aynen öyle kardeşim.Şu istatistiklerden sonra stoperlere duacı olmamız lazım

7 Eylül 2010 Türkiye-Belçika maçı sonrası adamını kaçırıp gol yedirdiğini kabul eden ama artık duran toplarda rakibi nasıl marke edeceğini öğrenmiş olduğunu kameraların karşısında söyleyen 30 yaşındaki Servet değil mi bu tartışılan?

7 Eylül 2010 Türkiye-Belçika maçı sonrası adamını kaçırıp gol yedirdiğini kabul eden ama artık duran toplarda rakibi nasıl marke edeceğini öğrenmiş olduğunu kameraların karşısında söyleyen 30 yaşındaki Servet değil mi bu tartışılan?

Van buyteni tutmak çok kolay bir iş zaten.Adam hersene 13-14 tane kafa golü atıyor.Onu servetin tutması bile milli takımın en iyi kafacısının servet olduğunu gösterir

İstatistik belli yenilen gol belli boşuna adama saldırmaya çalışmayın

2122137. yedirdiği golden sonra bunu söylemişti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt