#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

Bu karaktersiz herif takımda kalırsa bir tane lisanslı ürün almam.

Adnan Polat: Servet'i kovamayız, biraz dayanın satmaya çalışıyoruz.

Yemin ediyorum beni Galatasaray'dan soğuttu bu herif. Eğer seneye de kalcaksa ben 1 sene daha Galatasaray maçı izlemeden geçirirm.

Yabancıları yolladı.Hocaları yolladı.Şimdi gençlere geldi.Yol göstereceğine utanmadan dayılık taslıyor.Kendine muhattab aldığı adama bak yazık.

Hiç gerek yoktu cem. Bu adam için değmez. adamlıktan nasibini almamış biri için değmez.

Bu herif kaldığı sürece bu takımı desteklemeyeceğim, seneye bu herif gitmeli kasımpaşa maçına kadro dışı kalmalı.

Daha birkaç gün evvel demiyormuydu takımda eski ağabeylerden kimse kalmadı diye. Gelmiş 30 yaşına hala daha başına çoban arıyormuş demekki.

Hakan Şükür, Hasan Şaş olaydı o çocuğa el kaldırabilirmiydin bakalım?

Eğer büyük bir terbiyesizlik yapmış olsaydı da sen kimsin ki elin çocuğuna el kaldırıyorsun anası mısın babası mısın? O çocuğu anası babası senin gibi hocasının babası öldüğü gün bile gider yapacak artislik yapacak kadar karaktersiz insanlar dövsün diye mi bu yaşlara getirdi büyüttü?

Sen kardeşini elin adamına dövdürür müsün ki sen böyle bir terbiyesizlik yapıyorsun?

Takım olmuş dingonun ahırı. Servet altyapı oyuncusu dövüyor Bülent Hoca çocuğu susturuyor. Alkış tutuyorum bu duruma...

Neredesiniz servet fanboyları, hani neredesiniz? savunsanıza hadi.

Merih öyle bir yazmışsınki savunasım geldi.

3 yildir defansimizin vazgeçilmez ve en kaliteli ismini böyle abartilmamasi gereken bir olay yüzünden harcamak komik olur, ki oynamaya devam edecegine inancim tam.

3 yildir defansimizin vazgeçilmez ve en kaliteli ismini böyle abartilmamasi gereken bir olay yüzünden harcamak komik olur, ki oynamaya devam edecegine inancim tam.

O yüzden 3 senedir takımın hali içler acısı.

3 senedir kart görmüyor adam :asd:.

Adamın yanına gelen her adam kötü diyerek gönderildi, bi akıllı da demedi sorun Servet'te olamaz mı acaba ya? diye.

2007-2008 Galatasaray ile sampiyonluk

Milli takim ile Euro 2008 3.lügü

Bu mu Servet'in yaptiklari ?

Euro 08'den sonra dökülüyor zaten. Karakteri de zayıf olduğu için ağzımıza tadımlık kahve renginde birşey bıraktı.

servet artık nereye gidiyorsan gitde dahada küçülme gözümüzde..tokat at,akşam birşey yok de..senin abi olduğun takımda neler olmazki...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt