#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

Takımın bu hale düşmesinin en önemli sebebi %70'i cahil olan taraftar zaten.Eve kız atmış diye Jo'yu yuhalayan,kaptanına sinema kapatmış diye saçma salak beste yapan,takımın içine eden yeteneksizleri yollatamayan,takım ve klüp üzerinde hiçbir etkisi olmayan,futbolla ilgisi en fazla gündelik olarak Fotomaç okumak olan taraftar...Onlar Servet diye bağırdıkça ben Servet'ten nefret ederek doğru bir iş yaptığımı daha iyi anlıyorum.

Git stada orada protesto et o zaman. Burada saydirip ortaligi kahveye çevirmeyin. Kahveden bir küfür eksik, izin verilse onu da edersiniz zaten.

Servet'i savunan arkadaşlar bana Servet'in iyi olan bir özelliğini söyleyin.

Gol atmak yerine önce defansin arkasina atilan toplari kessin.

Kötüydü bugün. Stoperin ofansif katkıda bulunması iyi olduğunu göstermez, defansif görevlerini fazlasıyla aksattı hem de Kasımpaşa gibi etkisiz bir hücum hattına sahip bir takıma karşı.

Suçu olmayan tüm insanlara ''Kompleksliler'' dediğin için sen olamıyorsun, ondan mıdır bu garezin?

Merak etme, onda gözüm yok. Fakat Servet'in iyi performansini göz ardi edip her maçtan sonra israrla elestiren kisilere ben "kompleksli" den uygun tanim bulamiyorum, tipki Hagi'nin Misimovic'e taktigi gibi.

Merak etme, onda gözüm yok. Fakat Servet'in iyi performansini göz ardi edip her maçtan sonra israrla elestiren kisilere ben "kompleksli" den uygun tanim bulamiyorum, tipki Hagi'nin Misimovic'e taktigi gibi.

Servet'in ne iyi performansı var? Yediğimiz golü görmedin sanırım, sakın Aykut'da suç fln deme. Kasımpaşa gibi takımdan gol yiyoruz ve sebebi Servet. Allah büyükte işte, CL'ye fln gitmiyoruz bu adam bizdeyken.

Ersen martin ayı saldırısına uğradı bugün. fikrim gram değişmedi. gitti bide adama asist yaptı direkten döndü dua etsin :)

Gider orta sahada hiçbir şey yokken faul yapar,adamlara gol davetiyesi çıkartır.Orda baya bir anmıştım Servet'i.

servet 1 mac iyi oynasa 10 mac kötü oynuyor. hata yapma olasılıgı cok olan adamı takımında tutmayacaksın. bu servette mevcut. bu takımda işi bitmiştir servetin.

servet 1 mac iyi oynasa 10 mac kötü oynuyor. hata yapma olasılıgı cok olan adamı takımında tutmayacaksın. bu servette mevcut. bu takımda işi bitmiştir servetin.

Adam sirf fizik zaten, yetenek desen gram yok adamda. Büyük maclar da top hep bizim defansa atilsa, acaba Servet hata yapacak mi diye hep tedirgin oluyorum. Ben artik bu taraftara arkada güven veren, ayaklari yere saglam basan bir stoper istiyorum.

Adam sirf fizik zaten, yetenek desen gram yok adamda. Büyük maclar da top hep bizim defansa atilsa, acaba Servet hata yapacak mi diye hep tedirgin oluyorum. Ben artik bu taraftara arkada güven veren, ayaklari yere saglam basan bir stoper istiyorum.

aynen acaba topu kaptırcakmı diye korkuyorum. bence diger futbolcularda endişelniyordur. biz halı saha macında bile bizim arkadaşa güvenmiyorum ve daha cok enerji harcıyorum geri koşmak zorunda kalıyorum.:D yani güven cok önemli birşey.

Servet'in ne iyi performansı var? Yediğimiz golü görmedin sanırım, sakın Aykut'da suç fln deme. Kasımpaşa gibi takımdan gol yiyoruz ve sebebi Servet. Allah büyükte işte, CL'ye fln gitmiyoruz bu adam bizdeyken.

Yediğimiz golde hata tabiki Aykut'un. 30 yaşına geldi, ama hala ne zaman çizgiyi terk edeceğini bilmiyor.

aynen acaba topu kaptırcakmı diye korkuyorum. bence diger futbolcularda endişelniyordur. biz halı saha macında bile bizim arkadaşa güvenmiyorum ve daha cok enerji harcıyorum geri koşmak zorunda kalıyorum.:D yani güven cok önemli birşey.

Futbolda en önemli seylerden biri güvendir. Ve bu adam bize hic güven vermiyor.

seni sevmeyen sümüğünü yesin servet

bende serveti savuncak biri yokmu dicektim. biri cıkmış. sümük olayına girmiş. servetle mutluluklar dilerim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt