#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

9 eylül 2009 bosna hersek türkiye maçında Takımın en iyi oyuncusuydu bence. Dzeko ya karşı oynadı ve hiç hata yapmadı. İnşallah hafta sonu da performansına devamm eder.

9 eylül 2009 bosna hersek türkiye maçında Takımın en iyi oyuncusuydu bence de!

F.Terim yatsın kalksın Servet e dua etsin o olmasa 5,10 gol rahat yemiştik.

Sana laf atanlar utansın be!!!

Türk Panzeri Servet!

Fener sizle bizim farkımızı gördünüz mü?

Bi bizde oynadığı oyuna bak bi sizde oynamış olduğu oyuna bak.

Önder malını milli takıma alıp o formayı veriyolar onun pisliğini temizlemek Servet e kalıyo...

Kamp kadrosundan çıkarılmıs.Kötü oldu.

Yapilan grip asisi sonucu grip olmasi biraz dusundurucu aslinda , hani ben bile grip asisindan sonra atesleniyorsam klup doktorlarinin daha dikkatli olmasi gerekirdi diye dusunuyorum

Yapilan grip asisi sonucu grip olmasi biraz dusundurucu aslinda , hani ben bile grip asisindan sonra atesleniyorsam klup doktorlarinin daha dikkatli olmasi gerekirdi diye dusunuyorum

Asi yan etki yapabilir.

Yani bir-iki gun icinde gecer herhalde.

Aşı dediğiniz zayıflatılmış virüs sonuçta, adam bitkin halde yakalandı herhalde.

Ama zamanlama çok kötü valla, Pana maçı konusunda rahattım ama endişelenmeye başladım şimdi.

Zamanında Song'un başına gelirdi bu tür sakatlıklar. Maçtan önce ishal oluyordu lan adam. Ne kızardım. :D

Aşı dediğiniz zayıflatılmış virüs sonuçta, adam bitkin halde yakalandı herhalde.

Ama zamanlama çok kötü valla, Pana maçı konusunda rahattım ama endişelenmeye başladım şimdi.

2 x Emre varken bence endiselenmeye gerek yok.

Ama Servet olsa tabii daha iyi olur/olurdu.

ayıboğan sen hastalık nedır bılırmıydın?

Grip aşısı olunca olabiliyor böyle ufak tefe enfeksiyonlar geçmiş olsun. Umarım savunmada da bir sorun çıkmaz..

Servet o ilk sezonun ardından bence gittikçe düşen formu var..Ben hiç beğenmiyorum şuanki halini..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt