#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

Geçen Gökdeniz'in bir lafı aklımda kaldı bir tv programında konuşurken, ''Türk futbolcusu kendisini dev aynasında görüyor'' Ve Servet'e söylediğimiz tek şey var,basit oynamalısın,bir stoper bu kadar çalım atamaz abi,futbolun kuralında yok,ayrıca kaleciye dönmenin risk olduğunu bilmiyor herhalde,harika bir insan,müthiş yüreği var,taş gibi adam gibi adam ama,haddini bilince Servet Dünya'nın en iyi oyuncularından gibi duruyor,ne zaman ki defansta laubali haraketler işte sonuç burda.Gökhan-Servet hiç güven vermiyor,bize Popescu stilinde oyuncu lazım.

Kişisel hata çok yapıyor bu sezon. Bunun takım savunmasıyla ilgisi yok. Geçen sezon da takım savunmamız iyi değildi ama Servet kişisel hata yapmıyordu.

kişisel hata yapmıyor demedim ki ben zaten :) topla çok oynama sevdası yüzünden sürekli pozisyon veriyoruz.servet geçen senelerde de hatalar yapıyordu ancak bu seneki kadar göze batmıyordu.çünkü hatalarını telafi edebiliyordu.bu sene onları yapamıyor bu yüzden çok göze batıyor.yapabileceklerinden daha fazlasını yapmaya çalıştığından dolayı da performansını daha da düşürüyor.

Kızağa çekilmeli,ve kendine çeki düzen vermeli böyle defans anlayışı olamaz.

Fb'de oynayıpta fb'nin süründüğü günleri özledim. Keşke fb defansına Servet gibi ağır, hantal ve hatalar yapıp gol yediren bir futbolcu daha gelse. Servet Terim'in Xavier'i gibi Galatasaray'ın başına gelen ikinci talihsizlik. Artist cengaver duruşu

birçok kusurunu örtüyor taraftar için. Ama onun eksikliklerinin yükünü orta saha ve defans arkadaşları çekiyor. Yine büyük Avrupa takımlarının transfer listelerine konmuş diye haberler var haydi hayırlısı.

Adam gibi Adam.

Hic gitmesini istemiyorum, ne kadar agir veya ne kadar hata yapsa.

Terbiyesiz İngilizler

İngiliz haber sitesi "sport.co.uk" dünyanın en ilginç lakaplı 10 futbolcusunu yayınladı. Haberde Galatasaray ve Milli Takım'ın yıldızı Servet Çetin'e de yer veren site, tecrübeli yıldıza üstün fiziği nedeniyle "ayıboğan" isminin takıldığını yazdı.

Fakat sitenin Servet'in resminin altına bir de ayı resmi kullanması büyük tepkilere yol açtı. İngilizler'in bu terbiyesizliğine siteye giren Türk futbolseverler de mesajlarla tepki gösterdi.

Yapılan yorumlarda, "Ayıboğan bir kişinin güçlü olduğunu anlatan bir sözdür. Haberde ayı resmi kullanılması çok yanlış olmuş. İngilizler kaş yapayım derken göz çıkarmışlar. O resim haberden hemen kaldırılmalıdır" ifadesini kullandılar.

Şu ileriye çıkma hastalığını bıraksın kalsın defansta.Takım hucüma çıkarken en fazla 2 kere çıkarsın ama sürekli zarar veriyor Kafa vuruşunu düzeltsin yoksa geride kalsın

Birde şu tehlike anında niye kaleciye dönerler hiç anlamıyorum taca atmak varken yada en kötüsü dik topu uzaklaştır.Her seferinde ne gerek var kaleciye bir gün kapar biri topu 3 puan gider.Bu alışkanlıklarına devam ederse İngiltere'de kapının önüne koyulur

Şu ileriye çıkma hastalığını bıraksın kalsın defansta.Takım hucüma çıkarken en fazla 2 kere çıkarsın ama sürekli zarar veriyor Kafa vuruşunu düzeltsin yoksa geride kalsın

Birde şu tehlike anında niye kaleciye dönerler hiç anlamıyorum taca atmak varken yada en kötüsü dik topu uzaklaştır.Her seferinde ne gerek var kaleciye bir gün kapar biri topu 3 puan gider.Bu alışkanlıklarına devam ederse İngiltere'de kapının önüne koyulur

Servet'in en çok gözüme çarpan durumu aşırı soğukkanlı olmaya çalışıyo başarılıda oluyo aslında.Mesela korner veriliyo tüm takım itirazda Servet hemen adam almak için yoğunlaşıyo oyuncu naparsa yapsın hakemin kararının değişmeyeceğinin farkında ben işimi yapayım modunda.Bu çok hoşuma gitti bu sene.Bravo Servet devam et en iyi stopersin tartışmasız. ( Kaptan Bülent'ten sonra;) )

Çık aslanım dönme geri Puyol gider sıfırdan orta keser kontra yiyip gol yer Barca millet Puyol u alkışlar bizim oğlan yapınca tü kaka sizin tiğniyetinizi ben!!!!!!!!1

Ayı Boğan,Recep gibi konusmasını beklerdim

Gökhan:Servet

Servet:Ne var gardaşşşş :D

"Aldim zateeen" hahahahah..

Reklamlar muhtesem olmus ya..

11.10.09 tarihinde yazmışım bu mesajı.

Servet ve Gökhan Zan iyi diyerek kendimizi kandırıyoruz bence. İkiside milli takım stoperi diyip övünüyoruz. ama milli takımımızın en sıkıntılı bölgesinin savunma hattı olduğunuda unutuyoruz.

Benim düşümcem Servet ve Gökhan'ın Rijkaard'ın hücum futbolu sistemine yatkın stoperler olmadığı. Bu sene Servet'i de hiç beğenmiyorum abuk subuk işlere kalkışıyor sezon başından beri.

Beşiktaş'ın Wolfsburg maçını izlerken düşündüm, Ferrari'yi biz alsaydık yanında da Emre Güngör tarzında hızlı bir futbolcu olsaydı bu sezon bu kadar gol yermiydik diye. Bence yemezdik.

Servet-Gökhan-Sabri 3'lüsü pres yediği zaman bırakın orta sahyı kendi ceza sahamızdan çıkamıyoruz. Ocak ayında Rijkaard mutlaka bir stoper transfer etmeli takıma. Yönetimin milli stoperler diye sunduğu Servet-Gökhan ikilisiyle biz sezonu iyi yerlerde bitiremeyiz. Önemli maçların hepsinde sıkıntı çekeriz. Bu ikili Rijkaard'ın sonunu hazırlayacak diye çok korkuyorum.

Kişisel hata çok yapıyor bu sezon. Bunun takım savunmasıyla ilgisi yok. Geçen sezon da takım savunmamız iyi değildi ama Servet kişisel hata yapmıyordu.

Bu sezon Fenerbahçe'deki haline döndü.

Bu sezon yazdığım mesajlar.

Evet. Servet iyi Gökhan iyi diyerek kendimizi kandırıyoruz. Galip gelsek de lig şampiyonu olsakda bu fikrim değişmeyecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt