#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

Fb günlerine geri döndü.2.golde adama faul yapamayacak kadar zor durumda olamaz bir GS stoperi kimse kusura bakmasın.

Fb günlerine geri döndü.2.golde adama faul yapamayacak kadar zor durumda olamaz bir GS stoperi kimse kusura bakmasın.

çok doğru. top kesemeyen bir adamı stoper diye oynatıyoruz kaç maçtır. İyi olduğu maç idare ediyo, kötü olduğu maç berabere bile kalamıyoruz. geçen seneki kharkiv maçı geldi aklıma. dün de ilk golde adam topa vurduğu sırada servet'in pozisyonuna dikkat ettiniz mi? ayağını uzatsa bile topa dokunamayacak kadar uzaktı.. Emre Güngör Makakula'ya top göstermemişken, milli takımda gol atmışken kesiliyor ya.. ben bişey demiyorum artık.

Servetin futbol oyunlarında Galatasaraya düzenleme yaparken özelliklerinden "technic" i 1 yapıyorum 99 üzerinden :D

İlk 11 konusunda ısrar edilmemeli artık.Emre ve Neill ikilisini tercih ederim.Seneye iyi bir bedelle hizmetleri için teşekkür edip yollanmalı.

Ben gelecek sezon beklenmemeli.Rubin kazan istiyormus gönderilmeli.

O çalımı nasıl yedi anlamadım gitti arkadaş.

Vay anasını hain ilan edilmiş Servet.

İkinci goldeki duruşu, müdahalesi kafasının başka yerde oludğunu gösteriyor. Forlan'dan da benzer basit bi çalım yemişti.

bizim Rijkard'ta biraz tuhaf emreyi 1-2 maç oynatıyor adam servetten kat kat iyi oynuyor. üstüne milli takıma çağrılıyor. ama sonra geliyor serveti tekrar oynatıp emre'yi kesiyor. biraz enteresan...

Yuh ya ne kadar nankör taraftar topluluğu oldunuz siz.

GS'mız şampiyon olurken veya geçen sene direnirken methiyeler düzülen servet, sakatlandığında ağıtlar yakan methiyeler düzen taraftar topluluğu ne hale gelmiş balık Ayhan gibisiniz.

Utanılası bir durum.

GS'mız şampiyon olurken veya geçen sene direnirken methiyeler düzülen servet, sakatlandığında ağıtlar yakan methiyeler düzen taraftar topluluğu ne hale gelmiş balık Ayhan gibisiniz.

Utanılası bir durum.

Evet o zamanlar öyleydi. O zamanlarda hatalar yapıyordu. En hatırlanası olanı da Metalist maçını tek başına rakibe hediye etmesiydi. Genel performansıda istikrarlı olduğu için baştacı yapıldı. Ama o masal orada bitti.

Bu sezon başından itibaren Servet eski hallerine döndü. Sistem gereği sorumluluk alması gerekiyordu ve bunu başaramadı. Hatalarıyla 2 kupadan elenmemizde başrol oynadı. Kısaca bu sene çok şey kaybettirdi bize. Kaybettirmeye de devam ediyor. Rijkaard takımın başında oldukçada kaybettirmeye hep devam edecek. Çünkü inanılmaz abartılan bir defans oyuncusu oldu gerek medyada gerek taraftarlarca. Kaybettirdiği maçlardan sonra bile kimse Servet'i konuşmamaya başladı.

Kusura bakma ama bu durum iyice zıvanadan çıktı. 1 değil, 2 değil hatta 3 değil. Bu kadar istikrarlı kötü performans gösteren bir oyuncuyu hala üst düzey bir defans diye antrenörünüzüne sunamazsınız. Sunarsanız sonucu bu olur. Yönetim ne yapıp edip sezon sonu yollarını ayırmalı Servet ile. Yada takımda tutulup iyi bir alternatif olarak bekletilmeli.

Utanılası bir durum.

defalarca berbat ötesi oynayan, maç kaybettiren, skora direkt etki eden adam için sene sonu gitmesi lazım diycez sonra da nankör olucaz öyle mi? bırak bu işleri..

ARtık kendisini yurt dışında görmek istiyoruz

Servet bu ligin en kaliteli Türk stoperidir yılın başından beri yaşadığı bazı şanşsızlıklar dışında gayet iyi performans ortaya koymuştur.

Servet in eski eksiklerinin ortaya çıkmasının sebebide 4-3-3 sisteminde ki stoper oyuncularının ortasahaya kadar çıkıp top kullanabilmesi ve arkaya atılan toplarda dengeli bir şekilde tehlikeyi uzaklaştırması gerekir.

Servet inde bana sorarsanız en önemli iki eksiğidir ve de sistem gereği bu özellikleri iyice ortaya çıkıyor.

2,3 maçla VEZİRİ rezil yapan zihniyetin son kurbanıda Servet görünüyor.Merak etmeyin size yedirmem Serveti.

Galatasaray taraftarı da bu yüzden dünyanın en vefasız taraftarıdır.

Şimdi Baros dersiniz, gelir gol kaçırır ona da sövüp, kazma dersiniz. Daha yorum yapmaya gerek yok yahu.

Defansi bu kadar geriye kurarsak Servet'in foyasi ortaya cikar. Gecen sene Servet'in en iyi oynadigi maclar, defansi orta sahanin 10 metre gerisine kurdugumuz maclardi. Top arkasina atilsa bile Servet 30 metrelik mesafede rakiple didisip onu almayi biliyodu. Simdi ise, adam Servet'in karsisina gelene kadar 20 metre top suruyor, Servet'in karsisina geldi mi onun agirligindan faydalanip topu bir cekince Servet'i hoop diye geciyor, zaten defans Leo'nun yaninda kuruldugu icin direk kaleye gelmis oluyor zaten. O yuzden bu defans kurgusunda isi yok. Daha iyi bir orta sahayla, daha ilerde kurulacak bir savunma duzeninde show yapabilir. Milli takimda hic bu kadar rezil oldugunu hatirlamiyorum ayiboganin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt