#76 Servet Çetin | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #76 Servet Çetin

Galatasaray ın 4-4-2 li 4-4-1 li düzünlerinde hatta ilk yarıdaki 4-2-1-3 lü düzenlerinde takımda her zaman en iyi 3,4 oyuncusundan biriydi.

11.10.09 tarihinde yazmışım bu mesajı.

Servet ve Gökhan Zan iyi diyerek kendimizi kandırıyoruz bence. İkiside milli takım stoperi diyip övünüyoruz. ama milli takımımızın en sıkıntılı bölgesinin savunma hattı olduğunuda unutuyoruz.

Benim düşümcem Servet ve Gökhan'ın Rijkaard'ın hücum futbolu sistemine yatkın stoperler olmadığı. Bu sene Servet'i de hiç beğenmiyorum abuk subuk işlere kalkışıyor sezon başından beri.

Beşiktaş'ın Wolfsburg maçını izlerken düşündüm, Ferrari'yi biz alsaydık yanında da Emre Güngör tarzında hızlı bir futbolcu olsaydı bu sezon bu kadar gol yermiydik diye. Bence yemezdik.

Servet-Gökhan-Sabri 3'lüsü pres yediği zaman bırakın orta sahyı kendi ceza sahamızdan çıkamıyoruz. Ocak ayında Rijkaard mutlaka bir stoper transfer etmeli takıma. Yönetimin milli stoperler diye sunduğu Servet-Gökhan ikilisiyle biz sezonu iyi yerlerde bitiremeyiz. Önemli maçların hepsinde sıkıntı çekeriz. Bu ikili Rijkaard'ın sonunu hazırlayacak diye çok korkuyorum.

Kişisel hata çok yapıyor bu sezon. Bunun takım savunmasıyla ilgisi yok. Geçen sezon da takım savunmamız iyi değildi ama Servet kişisel hata yapmıyordu.

Bu sezon Fenerbahçe'deki haline döndü.

Bu sezon yazdığım mesajlar.

Evet. Servet iyi Gökhan iyi diyerek kendimizi kandırıyoruz. Galip gelsek de lig şampiyonu olsakda bu fikrim değişmeyecek.

Sezon başından itibaren yazdıklarım. Servet'in takıma zarardan başka verdiği birşey yok.

Semih allah askina sunu yazdim bunu yazdim bakin 5 ay once sunu yazdim modlarina girme yine.

Semih allah askina sunu yazdim bunu yazdim bakin 5 ay once sunu yazdim modlarina girme yine.

Hani diyorya 1 maçla şöyle, 1 maçla şöyle diye. Ona ithafen.

Sezon başından beri izlediğim her maçta acaba ne zaman bizi yakacak diyorum.

- Türkiye kupasından elendik.

- Avrupa Liginden elendik

- Geçen seneki Metalist maçında liderlikten olduk.

Bir sürü var. Takım içindeki ana problemdir Servet. iyi dedikçe her sene birşeyler kaybediyoruz. Geçen sene hadi bir derece. Ama bu sene tamamiyle zarar. Bunu vurgulamaya çalışıyorum.

Eğer alıcısı varsa karşılıklı anlaşarak satılmalı.Daha önce de yazmıştım.Servet son zamanlarda gerçekten formsuz.

Servet Cetin fiziki avantajini her zaman cok iyi kullanan birisidir en büyük artisida budur zaten.

Cok önemli özeklikleri belki yok ama kazma demek hic yakismiyor cok ayip etmis kim dediyse

Galatasaray futbol takımının bir oyuncusuna ''Kazma'' diyen üyeyi aramızda barındırmak??

Burada en çok cezayı alan üyelerden biri olarak eğer ceza almadıysa o arkadaş yöneticileri kınıyorum.

Ne kazması ya ? Bu adamın göstediği kusursuz performansı biz biliyoruz. Futbolculuğuna laf yok, bence sisteme pek alışamadı o yüzden bu tür durumlar oluyor. Başka takıma gitse çok iyi oynar eminim...

Galatasaray futbol takımının bir oyuncusuna ''Kazma'' diyen üyeyi aramızda barındırmak??

Burada en çok cezayı alan üyelerden biri olarak eğer ceza almadıysa o arkadaş yöneticileri kınıyorum.

Bu sozu geçen uyeye ceza talebinde bulunuyoruz.

Sene sonu iyi bir paraya Avrupa'ya göndersek güzel olacak.

Bu sozu geçen uyeye ceza talebinde bulunuyoruz.

1 hafta aldı zaten. Böyle mesjlar gördüğünüzde bizlere rapor ederseniz en kısa sürede gerekli işlemler yapılır. Moderasyon ekibinin gözden kaçırdığı postlar oluyor, doğaldır. Bizlere destek verin lütfen.

servet skibbe döneminde beri bize gol yediriyor ama yeri sağlam çünkü lobisi güçlü. kimse serveti 11'den alamaz, rijkaard bile! Servet'i yıldız geçiti filmindeki 2 metrelik savaşçı ronan dex'e benzetiyorum. Bence taraftar da servet'in futboluna değil, onun saha içindeki teatral ve cengaver mücadelesine hayran ve sonuca çok etki eden kusurlarını görmezden geliyor. Ama biz film değil futbol takımıyız, defansta rakibi kaçırmayacaksın, ağır cüssen buna elvermiyorsa bırakacaksın bu kadar basit. Hele gökhan zan ile yanyana defansımız evlere şenlik.

:005:

artık kadroda görmek istemiyorum takıma zarar veriyorr!Neill'i bile bozuyorsun.

Yine ilk 11'de.Ben gerçekten bu ısrarı anlamıyorum.

Rıjkaard tam hazır olmayan adamları oynatmıyor.Emre 2 antrenmana çıktı sadece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt