#76 Servet Çetin

Cevap: #76 Servet Çetin

Bu kadar kotu gormemistim uzun zamandir, her pozisyonda calim yedi, hatta Webo topa dokunmadi Servet yine calim yedi

Bu adam öyle bir adam ki, takımı satıyor mu diye düşündürüyor insanı. Yapmadığı şey değil çünkü. Rijkaard zamanında sattığını cümle alem biliyor. Neden bu adam her yerde bu kadar banko oynuyor, anlamıyorum.

Seni en çok savunanlardan biriydim bu güne kadar.Geçen yıldaki halini formsuzluğuna verdim ama bu gün bu takımdan yerin olmadığını çok iyi anladım.Servet,Balta,Baros hatta Sabri.Bunlar takımı mahveden virüsler.Bunlar defolmadan başarı mümkün değil

herzaman kotu

savunmada gene bir hareketini gormedik her kafa topunu rakibe verdi

e daha ne yapsin

Bank Asya liginde bile sırıtacak bir adam, tek özelliği ellerini kollarını açarak rakibine dirsek atan, sadece 2 metreye yakın fiziği var diye 4 yıldır oynatılan adam. Galatasaray'ın güzel günler görmeye tabi ki hakkı yok. Olmasın da.

Yazıklar olsun. Sene 2011 olmuş, hala Servet'le fln uğraşıyoruz.

Servetin bariz bi hatası yoktu gollerde 1 gol musleranın istemsiz bir hatası ile 2.gol ise ebouenin maçı eli belinde oynaması sonucu yedik

Arkadaş anlamıyorum, adam en fazla 2m uzağında, onu bırak düzgün kontrol edemeyip üstüne geliyor ona bile müdahale edemiyorsun.

Ulan öyle bir şey ki bu, ciddi bir torpil olduğunu falan düşünmeye başladım.

Servet olmasa yenecektik sanki bugun, hobi olarak gelmeyin bu topiğe.

Servetin bariz bi hatası yoktu gollerde 1 gol musleranın istemsiz bir hatası ile 2.gol ise ebouenin maçı eli belinde oynaması sonucu yedik

Yanlış pozisyon alma,adamını kaçırma bariz hatalar değil mi?Şu adamı hala savunuyorsunuz ya,inanamıyorum.Adam Galatasaray´a zarar veriyor!

Hep Serveti savunmuş biri olarak artık savunacak bir şey göremiyorum.Defolsun gitsin

Bugün icin Serveti elestirmek yersiz. Ama sonuc degismez, bu adam Galatasarayı yakanların demirbası. Omurga omurga diye bosuna basbas bagırmadık. Song-Tomas'lı takım 8 oyuncuyla macı rakip sahada tamamlıyordu. Ama bu adamlar rakibe adım attırmıyordu. Fark bu.

Ya tamam servet gitsin de servet gidince dertler bitmeyecek ki herkes gelmiş sinirini kusuyo buraya

Pres yapmayan,koşmayan,mücadele etmeyen bir takım vardı sahada..Baros bitmiş,1-2 yabancı oyuncu burayı katar olarak görüyor ve hala servet servet..

Servet sonra ki iş daha büyük sorunlarımız var.

Bugün Terry'de olsa skor değişmezdi.Gerçi maçı izlemedim,ama kadroya bakarak,oynanan oyunu tahmin etmek zor değil.

Ya tamam servet gitsin de servet gidince dertler bitmeyecek ki herkes gelmiş sinirini kusuyo buraya

Pres yapmayan,koşmayan,mücadele etmeyen bir takım vardı sahada..Baros bitmiş,1-2 yabancı oyuncu burayı katar olarak görüyor ve hala servet servet..

Servet sonra ki iş daha büyük sorunlarımız var.
Benim gördüğüm en büyük sorun Servet. Kaç senedir aynı; artık görmeye tahammülüm yok. Ağır, pas atamaz. Anca yüklenip duruyor rakibe.

Bugün Terry'de olsa skor değişmezdi.Gerçi maçı izlemedim,ama kadroya bakarak,oynanan oyunu tahmin etmek zor değil.

Bende maçı izlemedim ama Semih Kaya oynasaydı skor çok farklı olurdu,Servetin ne oynadığını tahmin etmek zor değil.

Öyle saça böyle tarak...

Webo bu maçta birkaç kez pazara yolladı.

Bende maçı izlemedim ama Semih Kaya oynasaydı skor çok farklı olurdu,Servetin ne oynadığını tahmin etmek zor değil.

Öyle saça böyle tarak...

Bütün gençlere kıyım yaptılar sen Semih Kaya bu takımda oynasın diyorsun yakında onuda makineden geçirirler şampiyon A2 yi yerle bir ettikleri gibi!!!

Geri
Üst Alt