#76 Servet Çetin

Cevap: #76 Servet Çetin

Webo daha tam hareketini yapmadan Servet pazara gidiyor.Bire birde bu kadar zayıf savunma oyuncusu görmedim.Havadan top geliyor,bomboş gidiyor kafayı taça vuruyor.Tamamen anlık oynayan bir adam.

Ayağının altından topu kaçırmasını bekliyor bizim taraftar.

Muslera'ya verilen paralara aciyorum ben.. Gittin süper bi kaleci aldin, önünde hala bu adini bile söylemekten tiksindigim adami oynatiyorsun.. Yazik, vallahi yazik..

ne zamandır söylerim bu adam Galatasarayımda oynamamalı hala bunu futbolcu diye önümüze getirenler ve savunanlar utansın.Takımdan gittiği gündür kurtuluşumuz. Geldiğinden beri faydasından çok zararı var.

Takımdaki sıkıntının 1. NEDENİDİR. Neden mi? Cevabı aşağıdaki yoruımumda.

Bırak Riera'yı Messi girse, Eboue sağda oynasa, Sabri oynamasa, Sercan kafadan oynasa gene birşey değişmezdi. Sorun tamamiyle takımın stoper ve forvet hattında kopuk oynaması ve baskı kurmak için bir çare üretememesi.

Baskı kuralım diyoruz Servet - Gökhan'ı orta çizgiye çıkarıp orta sahayı rakip kaleye yaklaştırıyoruz Webo alıyor topu Servet'in başını döndürüp gol kaçırıyor. Arkaya atılan her top tehlike. Bu sefer bundan vazgeçip Servet - Gökhan'ı geriye yolluyoruz bu sefer defans forvet hattının arası 80 metre açılıyor. Bu sırada ortadaki iki kişi sürekli baskı altında. Biz nasıl topa sahip olup gol arayacağız? Servet'in çarpık çurpuk uzun toplarıyla mı?

Olay tamamen bireysel oyuncuların yetersizliğinin doğurduğu sistem sıkıntısı.

Artık yeter.Bırak futbolu sende bizde rahat edelim

Bugün sorun en son servette idi..Servet yerine ister Kesimalı koy ister S.Azizi koy ister ebesini koy sonuç değişmezdi.

Niye baskı kuramıyoruz biz o zaman?

Baskıyı stoper oyuncusu mu kuracak tövbe yarabbim...

Git aç maçı bir daha izle İBBnin ortasaha oyuncularını tek pasla geçişini ve oyuncuların eli belinde maçı izleyişlerini.Oyuncular kaç km koştular acaba çok merak ediyorum.

Baskıyı stoper oyuncusu mu kuracak tövbe yarabbim...

Git aç maçı bir daha izle İBBnin ortasaha oyuncularını tek pasla geçişini ve oyuncuların eli belinde maçı izleyişlerini.Oyuncular kaç km koştular acaba çok merak ediyorum.

Ortasahada hücumda yaratıcı adam yok.Baskı kuramamakla stoper arasında ne bağlantı var çözene madalya :D Servet kötü stoper ama senin yazdığın sebeple alakası yok

Facia yorumlar. Baskı kurmanın 1. sebebidir stoper bakın yukarıda yazıyor.

Top geriden dönmezse nasıl baskı kuracaksın? :D

Webo istisnasız her pozisyonda şey geçti resmen. Bu adam olduğu sürece bizim savunma adam olmayacak.

servet ve meira varken de baski kuruyorduk bulus yapmis gibi yanlis tespitlerinizi buraya gelip anlatmayin pls

servet ve meira varken de baski kuruyorduk bulus yapmis gibi yanlis tespitlerinizi buraya gelip anlatmayin pls

Evet 5. olmuştuk. :) Kocaeli'den 5 falan yiyorduk.

Stoperler orta sahaya çıkacak. Bu kuraldır. Bunun için de yetenekli savunmacıların olması gerekir. Onlar çıkınca takım yarı sahaya çöker. Dünkü Atletico son dakikarlarda nasıl oyunu diğer sahaya yıktı? Dönen topların hepsini topladılar.

Geri
Üst Alt