#76 Servet Çetin

Cevap: #76 Servet Çetin

mütihş oynadı bugün, karizmamı çiziyorsun diye terim'e de çıkışmasını bekliyorum.

Bugun guzel oynadi. sifir hatayla yine maci bitirdi.

S1kiysa Terimide elestirmesini bekliyorum

Tarihin tozlu raflarında kaldın servet efendi. Kac teknık adam yedın su zamana kadar, terim'e sesın cıkabılecekmı bakalım.

Yedek kulübesinde müthiş işler yaptı aynen devam :D

Dün cok güzel oynadi yine, böyle devam. :asd:

Galatasaray; kendisinin 11'de başladığı en son maçı 2-0 kaybetti. Bundan sonra 5 hafta tek dakika bile süre almadı; bu süreçte Galatasaray'ın 4 galibiyeti ve 1 beraberliği var. Berabere kalınan maçta da 14. dakikada 10 kişi kaldı takım ve bu 5 maçta yenilen gol sayısı ise sadece 3. Yorumsuz...

alıntı.

5 haftadır sürdürdüğü performansı tüm sezona yayarsa takım için çok faydalı bir oyuncu durumuna gelir.

yedek kulübesinde oturmasi bile rahatsiz ediyor beni.

Zan ve Servetten kurtulalım başka bişey istemiyom. ha bide kanat oyuncusu istiyom 2 dene olsun. amin.

1837731677_1.jpg

Ne kadar kötü bir futbolcu olduğunu şuradan çıkaralım; Yerine oynayan Gökhan Zan bile ondan iyi... 2 yıldır burada hep yazıyorum bizim yediğimiz gollerin yarısından fazlası Servetin ağırlığından, olur olmadık topla çıkışlarından ya da pozisyon bilgisizliğinden kaynaklanıyordu.

Benim nezdimde bırak Milli Takımı, Galatasarayı Bankasya seviyesinde bile zor oynayabilecek kapasitede bir oyuncu. Sahada canlı gözle izleyenler çok daha iyi bilir resmen ağır çekimde oynuyor adam. Karşısındaki forvet süratli olsun az biraz da tekniği olsun kim olursa olsun harika bir maç çıkarır.

Engini kazanmamıza ne kadar seviniyor isem Servetin kadroya giremmesine en az o kadar seviniyorum...

Euro 2008 olsa ligin adı harika oynardı kesin. xD xD xD

Kilit + Ban

kirmiidan sonraki surat ifadesi

oh iyi oldu yaaaaaa hemde magdur gibi goruncem simdi

yirttik gene

ah dur bi dakka itiraz edimmmmm

Uğursuz resmen bu adam lan. Gökhan Zan sakatlandığında Servet girmek için kenara geldiğinde abuk subuk bir gol yedik. Adam oyuna girdi yine acayip bir gol yedik ondan sonra da kırmızı kart gördü.

Ne kadar uğursuz bir adamsın lan.

Geri
Üst Alt