#76 Servet Çetin

Cevap: #76 Servet Çetin

Tamam kırmızı kırmızı değildide servette kazma yapacak bir şey yok.Anca kurtulmak gerekir.

Sırf yamyam gibi olan fiziği sayesin de futbolcu olmus bir adam yetenek yoksunu.

Eğer kendisini bir daha ilk 11'de görürsem Terim'ede güvenim falan kalmaz.

Başa bela ya.Yemin ediyorum hastalık sebebi bu adam.

Lütfen kanser etmeden git Servet.

Sezon sonu sözleşmesi bitince gidecek ya rahatım Aksini düşünmek istemiyorum

Servetle 2 mac 2 maglubiyet ve 6 gol.

Kafa vuruslari desen yok,kademe anlayisi desen yok,top teknigi desen yok,ikili mücadele desen yok,artik fizikde kalmadi.

Zan´i sirf 90 dkkda 1(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) pas hatasi yapiyor diye kesenlere Servet sümkürsün.

ya arkadaş bu kadar uğrsuz adam ben görmedim.spiker servet hazırlanıyo dedi gol yedik.servet girdi gol yedik sonrası malum.uğursuz mudur cenabe. midir bi git artık:sad007:

ya arkadaş bu kadar uğrsuz adam ben görmedim.spiker servet hazırlanıyo dedi gol yedik.servet girdi gol yedik sonrası malum.uğursuz mudur cenabe. midir bi git artık:sad007:

ugursuzla alakasi yok.

hadi ilk golde sucu yoktu,10 kisiydik.

ama servetin varligi defans dengesini boziyor.aktif olarak hata yapmasada,her gol ondan kaynaklaniyor.

servetin oyuna girmesi bir negatij enerji saciyor herkese sanirsam, en iyisi kendisi ile yollarimizi ayirmak. hizmetleri icin kendisine tesekkür ederiz, dün hatasi yoktu ama hakem kurbani servet oldu. yinede gönderilmesinden yanayim.

yetenek düşmanı olduğu bi gerçek ama sonuçta GS armasını taşıyo biraz saygılı olmakta fayda var :(

Bu sezon Servet'in oynadığı 3 maçta toplam 7, Gökhan'ın oynadığı 5 maçta toplam 2 gol yemişiz.

antep macini sayarak ne kadar hrt oldugunu gostermissin

Sari kart görmeyen stoper dedik,adam inadina Direk kirmizi yedi.

Gökhan-Servet bunlar A2'de oynamalı en kötü oyuncularımız yerli stoperlerimiz.

antep macini sayarak ne kadar hrt oldugunu gostermissin

Sayfa 95: 22.10.11 12:24 Galatasaray; kendisinin 11'de başladığı en son maçı 2-0 kaybetti. Bundan sonra 5 hafta tek dakika bile süre almadı; bu süreçte Galatasaray'ın 4 galibiyeti ve 1 beraberliği var. Berabere kalınan maçta da 14. dakikada 10 kişi kaldı takım ve bu 5 maçta yenilen gol sayısı ise sadece 3. Yorumsuz...

alıntı.

Antep önceside varmış.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'nın çimleri Servet'in sümüklerinden dolayı bozulmuş.

Geri
Üst Alt