#76 Servet Çetin

Cevap: #76 Servet Çetin

Yorumları okuyorum skandal.

Seneye Porto-Arsenal-ManU-Madrid gibi bir takıma gittiğinde, oturur CL maçlarında ağzınız açık izlersiniz.

Ayıp.

Ridvan bile basmakalip "Servet tecrübeli stoper, yani cezasi bitince yine oynar" seklinde yorum yapiyor. Semih'in performansini degerlendirmeye bile almiyor. neymis, tecrübesismiz. ulan mal herif cocuk kenarda oturarak mi tecrübe kazanacak. Servet tecrübeli olsa ne yazar? adamin oynadigi her mac eziyet, yanindan vizir vizir geciyor adamlar. bir de bu herife futboldan anliyor diyorlar. Türkiye deki zihniyet asiri derecede bozuk. peynir gemisi hep lafla yürüyor. icraat ve kalite cogu yerde sifir.

adam fenerli, rakibinin tabiki serveti oynatmasını isticek

Servetin tecrubeli hali olsa ne yazar, Semih gibi bir genci oynatalim daha iyi :) ha bu arada Kayserispor 94'lu bir çocuk oynatiyorlar, Psg Sakhoya 20 yasinda kaptanlik pasubandi verdi ama Galatasaraya gelince, sumuklu Servet tecrubeli ama Semih hiç yoktan sayiliyor

Son 3 senedeki istatistiklere baksak bile yeterli lan.

Son senelerde milli takımın en zayıf halkası stoperler. Stoper hatalarından bolca gol yemişiz ve buradaki banko tek isim SERVET ÇETİN.

Galatasaray'ın son üç sezondur bu seneyi saymazsak en zayıf halkası yine stoperler orta saha ile birlikte. Ligde hiç olmadığımız kadar fazla gol yiyoruz ve burada oynayan banko adam yine SERVET.

Bu sene Servet oynamıyor ve abuk subuk defans hatalarımız yok ve rakip gol pozisyonuna giremiyor.

Bu da mı tesadüf hakim bey?

Yorumları okuyorum skandal.

Seneye Porto-Arsenal-ManU-Madrid gibi bir takıma gittiğinde, oturur CL maçlarında ağzınız açık izlersiniz.

Ayıp.

Hocam yanlis mi anladim Servet mi ManU'de Arsenal'da oynayacak? Eger oyleyse simdiden agzim acik kaldi zaten:eek:

Edit: Alttaki ayibi yeni gordum, sazan olduk galiba:)

Servet (son) .

Dün gayet iyi oynadı gol yemedik :asd:

Semih ile arasında bir fark yok.

Ukalalık olarak Servet 10 gömlek üstün.

Artık git servet. Dünyada senin gibi defans yapan adamlara iyi takımlarda yer yok.

Umarim Mersin macinda Terim onu ilk 11'de baslatmaz.

artik bitmistir umarim servet bizim icin

gerci son macta, daha dogrusu son maclarda (milli maclar dahil) adama acidim, baya formsuz dolayisiyla acayip rezil oldu son 2-3 macta

Leverkusen: 5-0 ve Servetin Kiessling karsisinda rezil olusu.

ASY de Atletico maci ve yine Servetin rezil oyunu. Forlan'nin calimini hatirlayin.

son yillarda bizi dibe vurduran maclarda hep Servet imzasi var. bütün TD'leri yollayan hep Servet.

son almanya macında yaptıgı hatalara bakmanız yeterli. ve antep macında girdigi gibi adamı düşürmesi. adam bildigin güreşci. futbolculukla alakası yok.

eskiden en azindan güresi iyi yapiyordu. artik oda yok. bildigin sumocu olmus.

futbolu bıraksın

pazarda limon satsın

Geri
Üst Alt