#76 Servet Çetin

Cevap: #76 Servet Çetin

Oynasa boş geçmezdi zaten:icon_twisted:

egemen ve giray daha mi iyi yani servetten? oyle oldugunu sanmiyorum. iyi demiyorum g.tunuzle anlamayin ama adami asip kesmeyi birakin plz

almanya bugün 3 gol yemiş.ah servet ah

295837_242636422457659_154106081310694_604267_1608960172_n.jpg

Bilic, servet için ''O bir Rambo. Onun formasını almak istedim'' yanıtını verdi.

Maçtan sonra çekmiş kafayı herif belli oldu.

egemen ve giray daha mi iyi yani servetten? oyle oldugunu sanmiyorum. iyi demiyorum g.tunuzle anlamayin ama adami asip kesmeyi birakin plz

Servet sadece daha tecrübeli Egemen ve Giray'a göre. Yoksa 3'ü de bir stoper etmez. Türkiye'de sağ bek, sol bek olmadığı gibi stoperde yok.

serdar aziz serdar kesimal ve ersan gülüm den sonra en sevdigim defans oyuncusu keske fener alsa ikiz kule gibi adam masallah

Nerden nereye Servet efendi.Hele bir Semihe bir Ujfalusiye aldi maasiyla bir Fatih Terime dil uzatsana.

Senin lobin de artık çöktü. Artık birileri çıkıp Servet milli takım oyuncusu falan da diyemez, bittin artık bittin.

Zamaninda Meiranin altini Rijkaardin altini kazdin simdi kazdigin kuyuya dustun

Rambo olsaydı şu an yenilginin verdiği sinirle Servet'e küfürler havada uçuşuyor olacaktı.

Rica edicem uplamayın bu konuyu.

Tarihin tozlu raflarında yerini alsın,forumun da ücra köşelerinde kendi çapında takılsın.

Geri
Üst Alt