#76 Servet Çetin

Cevap: #76 Servet Çetin

ulan kalpten gidiyodum. urfajinin konusundayim sandim gelen gecen laf atiyo noluyo lan dedim. meyersem servetin sayfasindaymissim.

gol yedirtmediğin için sağol pampa

dun gayet guzel oynadi, hatasiz bir oyun sergiledi, ben begendim dun, bøyle bir yedegimiz var :)

Tez zamanda defolur inşallah. Yüz ifadesinden belli. Gram sevindiğini zannetmiyorum. Hata yapmasa bile bu adam oynadığında rakibe pozisyon veriyoruz hiç güven vermiyor.

paslari gayet iyiydi bunu da kimse yazmamis da ben yazam

Fark ettiyseniz Servet öyle büyük hatalar yapmiyor.Gökhan Zan gibi riskli pas hatalari felan.

Ama oyun icinde o kadar cok yanlis müdahelerde buluniyor ki,her hatali pasdan beter böyle hareketler.

Ama yinede bugün iyi mücadele etti.Eger giderse o gün bayram yaparim.

simpson un direkten dönen pozisyonuna bak. kek gibi forvetin aldatmacı koşuna kapılıp neredeyse taca doğru gidiyor. onun boşlattığı alanı gören simpson hemen topu oraya doğru sürüyor.

servet tez zamanda kovulmalı bu kulüpten.

simpson un direkten dönen pozisyonuna bak. kek gibi forvetin aldatmacı koşuna kapılıp neredeyse taca doğru gidiyor. onun boşlattığı alanı gören simpson hemen topu oraya doğru sürüyor.

servet tez zamanda kovulmalı bu kulüpten.

tam bunu yazacaktim

bunun gibi tonca pozisyon vardirda statta degiliz bilemiyoruz

ancak ciddi pozisyon olunnca goruyoruz tv de

anlattigin pozisyon bu adamin topcu olmadiginin en buyuk ornegidir

alakasiz yere kosan adami takip edip topla gelen adamin onunu acacak kadar kafasi calismayan bir adam

Servet guzel falan oynamadı, hic birsey yapmadı ki. Servet oynadımmı Galatasaray 2 level asagı iniyor.. Bir izleyin Semih'li macları ve dunku macı, kademeleri izleyin, defans kurgusu, takımın bunyesi ne kadar farklı kendiniz gorun.

Servet Galatasaray'ın gerisinde oynadıgı surece Galatasaray oldugu yerde sayar.

hala buraya gelip ujfalusini simpsondan yediği vücut çalımından bahsediyorlar. dün anlatıyorum doğrusunu anlatıyorum adam hala kendi egosunu ujfalusi üzerinden tatmin etmeye çalışmakta. altta detaylı olarak yazmıştım. saçma sapan pozisyon bilgisi olmayan servetle oynarsa takımın aşağıda ne hallere düşeceğini yazdım.

https://www.gscimbom.com/forum/hald...-g_saray-devrede-iddiasi_-22.html#post3732449

Semih olduğu zaman takım daha önde ve öne doğru oynuyordu. Bu herif geldi takımda kopukluk başladı allah çarpsın

baros çapraz koşu yapıp alan boşaltıyor = "baros reyiz, çok iyi koşular yapıyor"

servet çapraz koşu yapan adamı takip ediyor = "servet rezil, adamı boşuna takip etti"

yorumların hepsi kişilere göre değişiyor ,servet orada yiğiti takip etmese simpson büyük ihtimalle ara pası atacaktı karşı karşıya kalacaktı herif ,nitekim servetin boşalttığı yeri balta kapattı zaten defans da böyle yapılır, "servet oynayınca gol yiyoruz" teziniz tutmayınca bi pozisyon üzerinden adama vurmaya kasıyorsunuz

baros çapraz koşu yapıp alan boşaltıyor = "baros reyiz, çok iyi koşular yapıyor"

servet çapraz koşu yapan adamı takip ediyor = "servet rezil, adamı boşuna takip etti"

yorumların hepsi kişilere göre değişiyor ,servet orada yiğiti takip etmese simpson büyük ihtimalle ara pası atacaktı karşı karşıya kalacaktı herif ,nitekim servetin boşalttığı yeri balta kapattı zaten defans da böyle yapılır, "servet oynayınca gol yiyoruz" teziniz tutmayınca bi pozisyon üzerinden adama vurmaya kasıyorsunuz

Bana mı giydiriyorsun ? Ne soyledigimi bile anlamıyorsun ki...

Servet'li oyun - dan bahsediyorum oncelikle. Semih Ujfalusi ve Servet Ujfalusi arasında bile daglar kadar fark var. Sadece savunma olarak konusmuyorum burada - ki - savunma acısından bile Semih cok daha teknik ve takım oyununa katkı yapan bir oyuncu Servet'ten.

Dunki mac, Manisa biraz yetenekli olsaydı goller yerdik. Takım aynı Metalist macında ki gibi dagıldı sahaya, kısır ve gol yiyebilecegimiz bir mactı. Bunun tek sebebi Servet. Bunu yıllardır goruyorum, siz hala goremiyorsanız yuh diyorum.

Servet'li oyun - dan bahsediyorum oncelikle. Semih Ujfalusi ve Servet Ujfalusi arasında bile daglar kadar fark var. Sadece savunma olarak konusmuyorum burada - ki - savunma acısından bile Semih cok daha teknik ve takım oyununa katkı yapan bir oyuncu Servet'ten.

Dunki mac, Manisa biraz yetenekli olsaydı goller yerdik. Takım aynı Metalist macında ki gibi dagıldı sahaya, kısır ve gol yiyebilecegimiz bir mactı. Bunun tek sebebi Servet. Bunu yıllardır goruyorum, siz hala goremiyorsanız yuh diyorum.

yok kimseye giydirmiyorum , forumda oyuncular ile ilgili yapılan yorumlarda objektiflik yok onu diyorum , ben de servet oynasın demiyorum ama adam fena oynamadığında bile burada gelip sallamanın nedenini anlayamıyorum

Gitse de tartışmasak artık bu şeyi.(Adamı dedim içim el vermedi,oyuncu dedim olmadı,topçu desem değil,şey işte.)

Pas falan da atmadı.Ujfalusiye 5 metreye boş,hazırlık pasını yeterli hızda atamadı bu şey dün.Alıyordu Manisalıar nerdeyse topu.

oha

manisa hocasi bile dedi Galatasaray defansi cok expert diye

macin basinda simpsonin posyonu disinda kaleye yaklasamadilar bile

ha bravo ceza sahasinin alakasiz ust kosesine giden adami takip et

cepheden dumduz gelen adamin onunu ac:)

Geri
Üst Alt