#76 Servet Çetin

Cevap: #76 Servet Çetin

baros çapraz koşu yapıp alan boşaltıyor = "baros reyiz, çok iyi koşular yapıyor"

servet çapraz koşu yapan adamı takip ediyor = "servet rezil, adamı boşuna takip etti"

yorumların hepsi kişilere göre değişiyor ,servet orada yiğiti takip etmese simpson büyük ihtimalle ara pası atacaktı karşı karşıya kalacaktı herif ,nitekim servetin boşalttığı yeri balta kapattı zaten defans da böyle yapılır, "servet oynayınca gol yiyoruz" teziniz tutmayınca bi pozisyon üzerinden adama vurmaya kasıyorsunuz

top ujfayla ebounin tarafında. sen onlara göre pozisyon almalısın ki araya atılacak toplar tehlike yaratmasın. ama adam koşu yaparken servet onla taa 18 dışına kadar koşuyor yani takip etmesin demiyoruz etsin ama bi bölgeden sonra bırakacaksın adam zaten ofsay pozisyonunda oluyor. ayrıca senin yüzünden sol bekte senin bıraktığın boşluğu kapatmak zorunda kalıyor ve senin çizgine pozisyon almak durumunda kalıyor.

peki simpson kendi arkadaşının peşine takılan adamı görüyor sonra topu hemen servetin oraya sürüyor. ujfa çok yapışmıyor adama çünkü onun tahminine göre o adam pası soldaki boştaki adama atacak. ama nerden bilsin servet kalasının tam arkasında alakasız bir yerde olduğunu.

orada semih olsa rakibinin peşinden koşmayacak koşsa bile rakibi alaksız bi yere gittiği için takip etmeyi bırakacak hemen ujfaya göre kendi bölgesine gidip pozisyon alacak ve simpson topu oraya süremeyecek ya geri dönecek ya da büyük ihtimal yanındaki soldaki adama pas atacak.

bu düzen dünyanın her yerinde böyledir.

AYRICA

1.55 teki pozisyonada bakın. Eboue nerede servet nerede? rakip oyuncu servetin ileride olduğunu görünce nasıl hemen kurnazlık yapıp fırlıyor.

Galatasaray - Manisaspor 1-0 Geniş Özet 21.12.2011 - YouTube

Servet takımın geri yaslanmasındaki en önemli nedendir. Çok yaslanıyor çok geriye. Aptalca savunma bilgisi var. Sadece vücuduyla savaşıyor. gerisi 0.

18. saniyede pozisyonu durdur bi bak bakalm servet takip etmese simpson aradan bırakabilse ne olacak

22 saniye bu adamin ne kadar bes para etmez bir oyuncu oldugunun en guzel kanitidir

sizden ricam biri 19. saniyede dondursun ve resmi yapistirsin:)

3 adamimizinn arkasina kosan adami takip ediyor

topla gelen adamin onunu acma pahasina

komik bile degil

komik bile degil

komik bile degil

komik bile degil

komik bile degil

komik bile degil

oha

manisa hocasi bile dedi Galatasaray defansi cok expert diye

macin basinda simpsonin posyonu disinda kaleye yaklasamadilar bile

Defansımız expert tabi reyis, Eboue, Ujfa , Melo gibi adamlarla oynuyoruz.

Servet oynadım mı ne oluyor ? Geriye yaslanıyor, ve kopuk oyun baslıyor. [metalist macı gibi - o mac uzerine tez bile yazabilirim]. Dun manisa'ya bizim orta saha-forvet hattımız arasında okadar bosluk vermemizin sebebi yine bu dağılım oldu. Pozisyon bile yaratamadık.

Semih oynadım mı ne oluyor, Ufjalusi - Semih & Melo - Inan birlikte hareket ediyor, takım oyunu oluyor.

Servet arasıra bire birlerde iyidir, fakat bu gozunuzu boyamasın, iyi mac cıkarttı falan diye. Yok oyle birsey, Servet takımsallıga kostek yapıda bir oyuncu.. Futbol becerisi olarak benim icin ligin en kotu oyuncularından biridir.

Servet Galatasaray'a fayda saglamaz heis - kurtulursak saglar ama :ka21:

servet2.jpg

Bu 2 pozisyonda Servetin bariz hatası var denmez bence.

Stadda olanlar çok daha net görüyor Servetli ve Servetsiz Galatasaray'ın,savunmanın farkını.Rezil.Ötesi yok.Süperligin en kötü bir kaç stoperinden biri.

Ah Marsilya başkanı bunu alaydın da öyle öleydin ya :(

servet takip etmese hakan baltada serveti takip etmeyecek ve aradan kaçan adam ofsayt olacak 18. saniye. sen ofsayt nedir bilmiyormusun

evet evet çok mantıklı , sol bekle sol stoper kendi kafalarına göre ofsayt taktiği yapsınlar tutmazsa yine linç edilsinler burda

18. saniyede pozisyonu durdur bi bak bakalm servet takip etmese simpson aradan bırakabilse ne olacak

urfali ve eboue o adamlari ve gelen pasi kontrollerine almislar

bu komik adam hala pas giderse die oraya kosuyor:)

urfali tabi anliyor bu komik adamin arkayi bosalttigini

cabuk uyaniyor ortayi kapatmaya gidiyor am tabi gec

Defansımız expert tabi reyis, Eboue, Ujfa , Melo gibi adamlarla oynuyoruz.

Servet oynadım mı ne oluyor ? Geriye yaslanıyor, ve kopuk oyun baslıyor. [metalist macı gibi - o mac uzerine tez bile yazabilirim]. Dun manisa'ya bizim orta saha-forvet hattımız arasında okadar bosluk vermemizin sebebi yine bu dağılım oldu. Pozisyon bile yaratamadık.

Semih oynadım mı ne oluyor, Ufjalusi - Semih & Melo - Inan birlikte hareket ediyor, takım oyunu oluyor.

Servet arasıra bire birlerde iyidir, fakat bu gozunuzu boyamasın, iyi mac cıkarttı falan diye. Yok oyle birsey, Servet takımsallıga kostek yapıda bir oyuncu.. Futbol becerisi olarak benim icin ligin en kotu oyuncularından biridir.

Servet Galatasaray'a fayda saglamaz heis - kurtulursak saglar ama :ka21:

Mesela Gökhan Zan ın defansif bilgisi daha iyidir ve ayrıca takım oyununa yatkındır. Ara sıra kazmalıkla yapıyor ama daha iyi pozisyon anlayışı var. Geriye yaslanmaz. kaçarak oynamaz rakibin üstüne gider topu almak için.

ama servet hep geriye yaslar hep kaçar. bu yüzden rakip takım kalabalık ve etkili gelir onun sayesinde.

urfali ve eboue o adamlari ve gelen pasi kontrollerine almislar

bu komik adam hala pas giderse die oraya kosuyor:)

urfali tabi anliyor bu komik adamin arkayi bosalttigini

cabuk uyaniyor ortayi kapatmaya gidiyor am tabi gec

koyduğum resme bak da kontol altına alınan pası gör, garantisi var mı o topun kesileceğinin hala kasıyorsunuz ya

ayrıca o pozsiyon öncesi kazımın top kaybı var ama en büyük suçlu servet , neyse devam edin bu sayfada içinizi dökmeye iyi geceler

evet evet çok mantıklı , sol bekle sol stoper kendi kafalarına göre ofsayt taktiği yapsınlar tutmazsa yine linç edilsinler burda

bak bakayım. o 18. saniyeye. eboue ve ujfa aynı çizgide. hakan baltada onların çizgisinde kalacak ama servet kaçtığı için mecbur ona doğru kaymak zorunda.

işte bak bu cümleyle serveti kendin suçluyorsun. servet kafasına göre orada bir çizgi çekiyor kendine göre. ama olması gereken topun olduğu bölgedeki oyuncuların durduğu yerle aynı pozisyonu alabilmek.

servet tamamen takımdan bağımsız hareket edip o çizgiyi bozuyor ve kendince bi çizgi oluşturuyor. Hakan da bozulan çizgiyi telafi amaçlı serveti takip etmek zorunda kalıyor.

koyduğum resme bak da kontol altına alınan pası gör, garantisi var mı o topun kesileceğinin hala kasıyorsunuz ya

adszedv.jpg

Uploaded with ImageShack.us

baba senin ok oraya gidiyo diye aa yok orayi kapatmamislar dicez demekki

bak orayi kapattim senin istedigin gibi elips 8 adamla

hayatta gecmez senin ok ordan

ama benim oka bak

butun takim salak adam ordan benim ok gibi vursa 90 da top

ya sevgili renkdaşım niye anlamıyorsun. pozisyon gereği olması gerektiği çizgide değil ujfanın arkasında adeta yeni bir savunma hattı oluşturmuş bağımsız olarak. servet savunmayla aynı hareket etmiyor o pozisyonda alanını hem boşaltıyor hemde saçma bi yere koşu yapıyor hemde defans çizgisini bozuyor.

allah aşkına biri şu sevgili renkdaşa anlatsın belki başka yöntemle anlatırda anlayabilir.

adszedv.jpg

Uploaded with ImageShack.us

baba senin ok oraya gidiyo diye aa yok orayi kapatmamislar dicez demekki

bak orayi kapattim senin istedigin gibi elips 8 adamla

hayatta gecmez senin ok ordan

ama benim oka bak

butun takim salak adam ordan benim ok gibi vursa 90 da top
O adam ordan 90 a vursa Manisa da oynamazki :asd:

Geri
Üst Alt