#76 Servet Çetin

Cevap: #76 Servet Çetin

türkücü olmakmis en büyük hayali....

Lan gercekse yurusun gitsin, Gokhan Zan bu sene cok daha iyi olmasina ragmen giremedi kadroya boyle cingenelikler yapmadi. Gercek degilse prdn

Twitter'da sarışın hatunun birine 'adamsın' yazmış geçen :Z3:

kovun gitsin su hrboyu. her anlamda tam bir rezil. Hem bizim hem milli takimin yillardir basini yakan adam.

İmparatora da birşey desene lan hadi de bakalım.

dün Gökhan zanı yedek kulübesinde gördüm. selçuk şut mu ne attı az farkla çıktı gökhan alkışlıyor hadi oğlum bravo bravo diye. ağzı okunuyor yani.

diğer maçlarda da aynı şekil takımla bütünleşebiliyor.

sen ise benim hatam olmasın ben paramı alırım maçıma çıkarım tamam.

ulan senin 2008 de hiç mi hatan olmadı? oldu hemde bir çok kez. Ama biz duruşunu hırsını sevincini sorumluluktan kaçmamanı sevdik benimsedik seni. Hatalarını hiç dile getirmedik canın sağolsun dedik. sonra bi havalara girdin sorma.

bak bugün emreyle semih çıkmış oynuyor engin oynuyor selçuk necati ceyhun oynuyor. kimse bu adamlara birşey diyor mu hata yapsalarda. demiyor arkadaş çünki adamlar sadece kendini düşünerek oynamıyorlar takım için mücadele ediyorlar. birbirlerine destek oluyorlar.

senden hiçbişey olmaz.

seni coktan sildim GS takimindan!!!Iyi yolculuklar .....a mendilinide unutma :D :D

:sgr: :sgr:

servet cetin ‏ @servet_cetin76

Ankaraliya sormuslar 3G nedir diye.GAR,GIS,GIYAMET demis :)

:Z3:

önceden reyiz adamdın artık reyizlik mertebesini kaldıramıyorsun.ilerde başarılar.saygılar

423962_325142894211079_146595108732526_800572_2039259450_n.jpg

Oyuncağını elinden almışlar Servet'in.. :sad007:

Diyelim ki defanstaki oyuncuların hepsi sakat oynatacak hiç adamın yok.Yine de Servet'i alacağıma paf takımdan bir genç alıp takıma monte ederim yine de onu dahil etmem takıma.Yaparsa o genç çocuk yapsın hatayı.Daha da görmek istemiyorum kendisini Galatasaray formasıyla.

Fatih hocayıda gönderdet hadi Servet,Semihe el kaldır hadi sıkıyosa yap.

o kadar hazırlandı ama oyuna giremedi ahahahah ne rahatladım lan içimin yağları eridi

beter ol servet

Herkes hakettiğini yaşar. Sen teknik direktörünü sabote etmek adına ekmeğini yediğin takımına ihanet edersen gün gelir acınacak duruma düşersin...

Geri
Üst Alt