Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Cevap: #76 Servet Çetin
unuttugun birsey var ama grant/ ancelotti (son 6 ay) dada ayni olaylar olmustu hatirladigim kadariyla
TD yetersiz demissin ama villas boas porto yu hem uefa hemde ligde sampiyon yapmis bir td...
futbolcularla teknik direktörün kimyasi uyusmaya bilir ona bir sey demem
ama iste td gitsin diye eksik performans gösterirsen bu seferde aldigin paralara, taraftarlarina haksizlik ediyorsun....
chelsea nin kadrosu süper simdilik yeni td yeni bir hava onun icin iyi gidiyorlar
ama sonucta uzun süreli basarili olacaklarini düsünmüyorum...
(neyse ben yatiyorum iyi geceler talha )
Ben de Servet'in ve diğerlerinin Rijkaard'ı gönderme çabalarını etik bulmuyorum tabi ki. İşin içine Chelsea girince dahil oldum. : )
Ama son 2 satırın yine doğru olmamış. Chelsea'de adam gibi bir teknik direktör olsaydı şu anda Arsenal'in de Tottenham'ın da önünde olurlardı. Ki onlardan çok uzakta da değiller berbat bir sezona rağmen. Arsenal'le 3 Tottenham'la 4 puan fark var. 2. olan ManU ile 17 puan fark var. Teknik Direktörleri gelecek planları yaparken bu sezonu unutmasaydı o puan farkı 5-6 arası olurdu en fazla [bence].
Chelsea'de oyuncuların AVB'yi göndermeleri disiplinsiz olduklarını gösterebilir belki ama bunu kanıtlayamazsın. Oyuncuların tamamı, ya da çoğu Teknik Direktör'den memun değillerse ortada ters olan bişeyler vardır. Sonuçta bir futbol kulübünden bahsediyoruz, oyuncular asker AVB komutan değil.
unuttugun birsey var ama grant/ ancelotti (son 6 ay) dada ayni olaylar olmustu hatirladigim kadariyla
TD yetersiz demissin ama villas boas porto yu hem uefa hemde ligde sampiyon yapmis bir td...
futbolcularla teknik direktörün kimyasi uyusmaya bilir ona bir sey demem
ama iste td gitsin diye eksik performans gösterirsen bu seferde aldigin paralara, taraftarlarina haksizlik ediyorsun....
chelsea nin kadrosu süper simdilik yeni td yeni bir hava onun icin iyi gidiyorlar
ama sonucta uzun süreli basarili olacaklarini düsünmüyorum...
(neyse ben yatiyorum iyi geceler talha )