#76 Servet Çetin

Cevap: #76 Servet Çetin

Ben de Servet'in ve diğerlerinin Rijkaard'ı gönderme çabalarını etik bulmuyorum tabi ki. İşin içine Chelsea girince dahil oldum. : )

Ama son 2 satırın yine doğru olmamış. Chelsea'de adam gibi bir teknik direktör olsaydı şu anda Arsenal'in de Tottenham'ın da önünde olurlardı. Ki onlardan çok uzakta da değiller berbat bir sezona rağmen. Arsenal'le 3 Tottenham'la 4 puan fark var. 2. olan ManU ile 17 puan fark var. Teknik Direktörleri gelecek planları yaparken bu sezonu unutmasaydı o puan farkı 5-6 arası olurdu en fazla [bence].

Chelsea'de oyuncuların AVB'yi göndermeleri disiplinsiz olduklarını gösterebilir belki ama bunu kanıtlayamazsın. Oyuncuların tamamı, ya da çoğu Teknik Direktör'den memun değillerse ortada ters olan bişeyler vardır. Sonuçta bir futbol kulübünden bahsediyoruz, oyuncular asker AVB komutan değil.

unuttugun birsey var ama grant/ ancelotti (son 6 ay) dada ayni olaylar olmustu hatirladigim kadariyla

TD yetersiz demissin ama villas boas porto yu hem uefa hemde ligde sampiyon yapmis bir td...

futbolcularla teknik direktörün kimyasi uyusmaya bilir ona bir sey demem

ama iste td gitsin diye eksik performans gösterirsen bu seferde aldigin paralara, taraftarlarina haksizlik ediyorsun....

chelsea nin kadrosu süper simdilik yeni td yeni bir hava onun icin iyi gidiyorlar

ama sonucta uzun süreli basarili olacaklarini düsünmüyorum...

(neyse ben yatiyorum iyi geceler talha ) :)

unuttugun birsey var ama grant/ ancelotti (son 6 ay) dada ayni olaylar olmustu hatirladigim kadariyla

TD yetersiz demissin ama villas boas porto yu hem uefa hemde ligde sampiyon yapmis bir td...

futbolcularla teknik direktörün kimyasi uyusmaya bilir ona bir sey demem

ama iste td gitsin diye eksik performans gösterirsen bu seferde aldigin paralara, taraftarlarina haksizlik ediyorsun....

chelsea nin kadrosu süper simdilik yeni td yeni bir hava onun icin iyi gidiyorlar

ama sonucta uzun süreli basarili olacaklarini düsünmüyorum...

(neyse ben yatiyorum iyi geceler talha ) :)

AVB Porto'da başarılı oldu, iyi de bir td ama Chelsea'de dikiş tutturamadı gelecek planlamaktan ve kendi tarzını çıkarmaya çalışmaktan. O yüzden yetersizdi.

İyi geceler :tiphat:

villas boasin basini yediler chelsea'de ama o da fazla hayalprest idi

İlk yarıda Semih'in piyasaya çıkmadığı dönemki kötü gidiş zamanında tartışmışız.

Hayır değil. Maça biz nasıl başladık? Bütün oyuncular rakip sahadaydı ama attıkları toplar hep tehlikeli oldu karşı karşıya kaldı. Bu son 3 sezondur kangren bizde. Rakip forvetler mutlaka topları tutuyor bizim yarı sahada. Rakip yarı sahadayken mecburen takım geri koşmak zorunda kalıyor. Bunu sürekli yapıncada takımın pili bitiyor. Orta saha oyuncularımıza zaten sürekli baskı var. Bu esnada stoperlerin orta sahaya yardımcı olması gerekiyor. Bekler hiç çalışmamaya başladı. Sabri birkaç kez çıktı ama etkili olamadı. Oyun içinde kendi kendini kitliyor takım. Hep birbirinden kopuk oyuncular ile birebirler deneniyor. Bireyselliğiyle etkili olacak oyuncuda yok. Bütün mevkiler iptal oluyor böylelikle.

Semih-Ufjalusi ikilisinin yıldız yaptığı bir forvet oldumu bu sezon?

servet cetin ‏ @servet_cetin76 Reply Retweet Favorite · Open

Galiba tamam

Beşiktaş haberleri vardı onunla ilgisi olmasın lan..hayali bile güzel :D

oynamaya oynamaya ayı kibi olmus,zaten öledide xxxl olmus baya....

Zan'dan ziyade Serdar Özkan geliyor aklıma :) Zan gene az çok işe yarıyor. Egemen-Servet yapsınlar 8 takımlık play-off'a giremezler.

Ortalama hıza sahip her forvet başlarını döndürür.

Sezon sonu kesin gidiyormuş. Menajeri açıklama yapmış. Rusya ve birkaç ülkeden daha teklifler olduğunu söyledi. :happy0025:

07 Gençlik ‏ @07_Genclik

Servet ÇETİN Antalyasporumuz'da Umarız Hayırlı Olur...

twitterda görüm beyler aslı astarı nedir acaba?

Antalya hayırlı olsun

ali turan servet çetin ikilisi mükemmel olur. önlerinde de deniz barış.

forever-alone_110532_m.jpg

:(

vAY sERVET BAK SENSIZ sampiyon OLDUK la nabeeerrrrrrrrrrrrr

Geri
Üst Alt