#76 Servet Çetin

Cevap: #76 Servet Çetin

Ağzıyla kuş tutmasın,defolsun gitsin o yeter bize.Dün akşamla ilgili konuşmuyoruz biz,genel konuşuyoruz.Yeteneksizin teki işte adam.Hala saçmasapan ``Ülkenin en iyi stoperi yaaaeee XD`` gibi yorumlarla geliyorsunuz buraya.Servet futbol namına neyi iyi yapar diye sorsak cevap veremezsiniz.Çünkü bir stoperde olması gereken hiçbir özellik yok Servet'te.
seviyeyi kest ,kendi gibi dusunmeyeni gorunce nasil da cirkinlesiyor

Turkiye'nin acik ara en iyi stoperi, takimimizda oldugundan dolayi mutluyum

Kim ne derse desin sen adamsın be Ayıboğan #76

[video=youtube;XHF1sOC_F0Q]https://www.youtube.com/watch?v=XHF1sOC_F0Q&NR=1[/video]

[video=youtube;folObuz0TFY]https://www.youtube.com/watch?v=folObuz0TFY[/video]

Adam gibi adam.

Kafa topu alamaz rakibin kornerleri penaltı gibi. Ayaklarına hakim değil topu oyuna sokmak istese başımızı belaya sokuyor. Pozisyon almasını bilmiyor geçen sene çoğu golde anlattık. Uzun bacakları sayesinde hızlı ama çabuk değil yani tek hamlelik canı var. Bildiği tek şey fizik mücadelesi. Onu kazanınca da auuvvvv deniyor, mücadeleci, canını dişine takan olarak gösteriliyor. Song, Tomas falan bizdeyken Servet Fenerdeydi ve alay ediyorduk şimdi o Servet bizim stoperde.

İyi diyenleri anlamıyorum ben. Hele dün iyi diyen falan var. Biz başka maç izledik sanırım. Kafa topu alamadı koca maç neredeyse, yine ıskaladığı toplar falan var.

-Ujfalusi--Neill--Serdar Aziz--Drenthe

Ah ulan şu defans süper ligdeki takımların orta saha oyuncularının neredeyse hepsinden daha teknik.

Dünyanın en kötü savunmacısı.

2008 şampiyonluğunda çok iyiydi. Şu yukarıda linki verilen konuda kendisi de söylemiş (doğruysa), ortasaha kötü olunca takım çok pozisyon veriyor, doğal olarak sırıtıyor. Diğer mevkilerde o kadar eksik varken yabancı kontenjanını milli takımın stoperi yerine harcamak ahmaklık olurdu. Bu yıl da idare eder, zaten sözleşme uzatılacağını sanmıyorum sonraki yıllar için.

Okan hala 2008 diyolar köprüye gidelim mi?

Şu 2008 yılı keşke hiç yaşanmasaydı lan. Yeminle keşke hiç yaşanmasaydı.

Ekleme:

Hayır, ''Servet iyi qnqa'' diye takılan tipler aynı zamanda Selçuk ve Arda da çok iyi diyor. Bu ne biçim çelişkidir aga.

UEFA'yı aldık 6 sene bocaladık. 2008'de yarı final oynadık 3 senedir bocalıyoruz.

2000 ruhu?

2008'de çok iyiydi?

Tren geçiyor kuzular uyanın uykudan. Küme mi düşelim illa idrak etmesi için.

UEFA'yı aldık 6 sene bocaladık. 2008'de yarı final oynadık 3 senedir bocalıyoruz.

2000 ruhu?

2008'de çok iyiydi?

Tren geçiyor kuzular uyanın uykudan. Küme mi düşelim illa idrak etmesi için.

Ben bıktım bunu demekten ama şu kafa yapısında insanlar var, o yüzden demem lazım.

''ama kanks sakat sakat oynuyor adam''

hatta kanıt:

servet_maske_tv_yakin.jpg

Serkan Kurtuluş var birde çok seversin sen. Arkasında durulmalı falan diyordun. Yanına gelmek için atlanır.

Geri
Üst Alt