- 22 Kasım 2008
- 12.787
- 17.022
- 2.943
Cevap: #76 Servet Çetin
Gökhan Servet'ten çok daha iyi oynuyor son maçlarda.
Gökhan Servet'ten çok daha iyi oynuyor son maçlarda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hee Ertuğrul he. Sene sonu yine Servet yüzünden giden bir sezon olursa kapını çalarım. ''ya ama 2008'de iyiydi ona güvenmiştik'' dersin yine.
Ve soruma cevap alamadım. Servet'in müthiş oynadığı bir şampiyonlar ligi maçı söyler misin? Milan-Fenerbahçe maçlarında oldukça iyiydi mesela, iyi gülmüştük biz.
2. soru Servet'in 2008 yılında iyi olduğu bir sezon söyle? Ben sana kötü olduğu kafadan 2 sezon söylerim. Tabi ama orta saha kötüydü diye atlamaman kaydıyla. Çünkü Inamoto mudur nedir o herifli Galatasaray'ın stoperindeki adamlar efsane olmuştu. Yanında da Cihan, Orhan falan vardı. Hücum futbolunun dibine vurduğumuz zamanlardı birde.
Laf sokmaya ve takıma ihanetle suçluyorsun ama onu da beceremiyorsun. Sizin zihniyet 2-3 senedir Servet'i savunarak ihanetin Allah'ını yapıyor zaten. Rijkaardlar, Skibbeler..
Servet yanında hızlı bir oyuncu var ve orta saha iyiyse başarılı oluyor, Song Servet----- Servet - Emre G. çok başarılıydı.
Topu oyuna sokuşu, ilk hamlesinin ağır olması bunlar eksileri fakat her yönüyle mükemmel bir defans oyuncusunu alamayız.
Birbirini tamamlayan 2 adam olmalı stoperde.
Servet güçlü uzun boylu olduğuna göre yanına gerekecek adamda hızlı,teknik mücadeleci biri olmalı.Bu adam Gökhan olmasa gerek.
Uzun boylu olması neyi değiştiriyor ki.
Kaç hava topu alabiliyor?
Dünkü maça niye bakıyorsunuz anlamadım, bu takımda bizim defansa gönderilen çoğu uzun topu Servet karşılıyor.G.zan asıl kafa vuramayan.
Dünkü maçla ne alakası var.Biz kaç senedir aynı Servet'i izliyoruz.Türkiye'nin en çok korner kullanan takımıyız icraat sıfır.Lugano terör estiriyor.
Agresifleşeceksen tartışmayı bırak. Öğreneceksin daha, neyse.
Başarısız olursak bunun hesabını benden değil Terim'den sor, Rijkaard'dan sor, Hagi'den sor, yöneticilerden sor.
Servet'in Fenerbahçe performansıyla bizdeki performansı aynı değil, bunu sen de iyi biliyorsun. Bunda etkili olan takımların oyun kurguları, yanında oynayan oyuncular vs. gibi faktörler var. Biz yıllardır Şampiyonlar Ligi'nde olmadığımız için o sorunun cevabı yok.
2008 yılında iyi olduğu bir sezon ne? (Bak sen olsan burda laf sokmaya çalışırdın, o nasıl soru diye ama ben yapmıyorum, tarzım değil)
Ortasaha kötüydü, takım kötüydü, Servet kötüydü kardeşim. Hangi birisi iyiydi? İnamoto, Orhan, Cihan vs. bunlar döneminde oyun kurgusuyla futbol resitali sundurdu Gerets, ayrı bir parantezde tartışırız onu, konuyla ilgisi yok.
Skibbe dönemini severdim, gitmesini istemedim. Rijkaard tek bir olumlu şey katmadı şu takıma (ya da katamadı), bunu da ayrı bir parantezde tartışırız. Benim Servet'i "çok iyi" diye savunduğum da yok. Bu yıl idare eder diyorum sadece. Kafanda kutuplaştırdığın bir "Servetçi" kitle yaratmışsın, bana onlara hitap eder gibi yazıyorsun, dediklerimi iyi oku, onlardan değilim.
Hücüm anlamında doğru, aslında Servet hucumda da kafa vuruyor fakat kafa vuruşları isabetli değil.Bunun dışında bizde düne kadar öndireğe atılıyodu toplar, adamlarda Alex kullanıyor.![]()
Sondan başlıyayım ve paragraf paragraf hatta gerekirse cümle cümle devam devam edeyim.
Servet kalabilir ya diyen adam o Servetçi kitledendir. Çünkü bunca yıl takıma yaptıklarını görmemezlikten gelir o kitle. Rijkaard'ın bir şey katıp katmadığını tartışırız ama ''biz bir aileyiz. bu işi aile içinde çözeceğiz''-servet olayı- diyerek Servet'e büyük bir adamlık katmıştır. Yani bu durumda hiçbirşey katmamış olmuyor. Hatta bana göre performanstan, yetenekten daha önemli bir şeyi katmış oluyor. En azından adamlık öğretmeye çabalıyor.
Servet Skibbe'nin hücum futbolunda ''ya savunmada çok yalnız kalıyoruz'' diyip ağladı, o sezon rezil bir performans göstermişti. Takdir edersin ki Gerets daha bilinçsiz şekilde saldırtıyordu takımı. 5-6 hücumcu futbolcuyla oynadığımız zamanlar oluyordu. Ama Song-Tomas ikilisi, yanlarında Cihan ve Orhan Ak olduğu halde müthiş bir performans göstermişti. Demek ki neymiş? Orta saha ve bekler kötüyken de iş yapabilen savunma oyuncuları varmış. Servet'in kötü olmasını beklere ve orta sahaya atmayacaksınız. Suç direk onda.
Servet'in Fenerbahçe'de ki performansıyla bizde ki performansı tamamen aynı. Yaptığı hatalardan, saçmalamasına kadar her şeyi aynı. Şimdi tek farkı Galatasaray'da ağa oldu, herkes hakkında konuşabiliyor. Tek fark dedim kusura bakma ama 2 büyük farkı o zaman Milan forvetlerini gol kralı yapıyordu şimdi Bursa, Kasımpasa falan.
Yöneticilerden, hocalardan, futbolculardan hesap sorunca yahu daha sezon yeni başladı :/:/:/ diye karşımıza çıkıyorsunuz. Islıklayınca alkışlayarak sesimizi kesiyorsunuz. Gidip kendimizce forumlarda konuşuyoruz, onda da alttan alta laf sokmaya falan çalışıyorsunuz.
''2008 yılında iyi olduğu bir sezon ne?'' bölümünde iyi güldüm. Bak sen laf sokardın ama ben yapmıyorum falan. Çocuk değil karşındaki ne demek istediğini de anlıyorum. Kendince sende laf sokmaya çalışmışşın.
Agresifleşeceksen tartışmayı bırak, öğreneceksin falan. N'oldu sen laf sokmazdın, kibar adamsın falan. Öğreneceksin ne? Hayır yani zamanında b.ku b.kuna verdiğin cezaları bilmesek, yönetici ekibinden arkadaşlarını nasıl kolladığını bilmesek inanacağım da maalesef onları gördüm.
Ceza vereceksen cidden verebilirsin. Şaşırmam çünkü. Neyse, son paragraf hakkında bir şey deme de olayı kişiselleştirmeyelim. Varsa diyeceğin bir şey özel mesaj falan atarsın. Konumuz Servet ve takımın içine nasıl ettiği.
1. Paragrafta Rijkaard olayında demagoji yapmışsın, hava gazı sadece. Servetçi değilim, "bu sezon idare eder" demekte ısrarlıyım hala. Bunu da keyfimden söylemiyorum, Terim faktörü, ekonomik durumlar, takımın durumu gibi etkenler var.
Cihan ve Orhan kötü değildi ki, o yıl takımla birlikte iyi ritim bulmuşlardı. Orhan'ın savunmada, Cihan'ın hücumda yaptıkları katkı muazzamdı. Song-Tomas ve takım uyumu vardı. Takım o kadar olmasa da ona benzer bir uyumu 2008'de gösterdi ve şampiyon oldu. Servet de o kadroda iyi işler yaptı. Yine yapabilir. Tek suçlu Servet değildi, anlayın artık.
Buraya kadarı Servet ve diğer futbol konularıydı.
Yine demagoji yapıp forumdaki olayları yazıyorsun. Komik. Hepsinin cevabını zamanında verdim, haksız da değildim. Keyfe keder iş yapsam burada olmazdınız zaten.
Gelen stoperler Servetin tarzı oldu hep(Ağır).Meira, Gökhan, Neill, vs.Hatta Fenerbahçede de lucianoyla oynuyordu yine ağır adam.
Song Servet ------- Emre G Servet ikilisini beğenmeyen varmıydı?
aynen be kardesim senelerdir söylüyoruz.
bir adam havadan diyeri yerden.
en iyi savunma kurgusu budur.
Havadan olan kim orda? Servetse yandık
2008de öyleydi arkadasin söyledigi gibi song servet, emre servet !