Hepimizin bildiği gibi Servet Galatasaray'ın oyuncusu. Yazmadan önce bildiğim birşey var ki o da Servet'i hiç affetmeyeceğimdir. Bu cümleyi kurmam yanlış bir algı yaratmasın. Servet profesyonellikten uzak, futbolu kendince oynamaya çalışan bir oyuncu. Ondan harika şeyler yaratmasını beklemedim ve beklemeyeceğim. Ancak durum şu ki herşeyin şu sıralar sanki daha iyiye gittiği bu dönemde onu ıslıklamak Galatasaraylılığa yakışmayacak bir hareket. Kendinizden veya onun neler yaptığından bahsetmiyorum. Bu sadece Galatasaraylılığa yakışmaz. Ankaragücü maçında top önünden geçerken seyreden Servet idi evet ancak alınan kararlara saygı duymak zorundayız. Biri çıkıp bize bu adamın sene sonu gideceğinden bahsetmediğine göre, hedefe giden bu yolda o bizden biri olacak. O formayı giyecek. Bizi temsil edecek. Çöldeki bir arabanın tekerini patlatırsanız ve o arabada sadece tek kişi yoksa bu herkesi ilgilendirir. Diğerlerinin de yolunu kesmiş olursunuz. Yapacakları veya vereceği iyi performans benim Servet'e karşı olan bakış açımı değiştirmeyecek. Ama dediğim gibi, biz o tekeri patlatmaya kalkarsak sadece bir kişiyi yolda bırakmış olmayacağız. Bu yönden de bakmamız gerek olaya.