Fatih Tüfekci
Kırmızı Üye
- 5 Aralık 2008
- 2.195
- 17
- 1.308
Cevap: #76 Servet Çetin
:lol:
Servet'in futbolcu olması hata
:lol:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
az önce emeğinden bize ne derken şimdi "bilgisayar basindan emek analizi enteresan oluyor" diyorsun
biz de buna tornistan diyoruz
ayrıca servetin verdiği emekten bahseden arkadaş hagiyi referans vermiş, bilgisayar başından emek analizi yapmamış
ayrıca servet bugün oynasaydı şöyle olurdu şeklindeki varsayımların tamamen atış
Servet 18 takımlı süper lig'de ki en kötü stoperler listesine rahatlıkla girer. Sadece onu izlemek yeterli. Takımın bugün nasıl tempo olarak hızlandığını gördük. Sebebini bir düşünün bakalım. Zorlayın biraz.
Zan hata yapiyor evet. ama Servet de yapiyor. Gökhan en azindan ofansta takimi eksik birakmiyor. topu geriden iyi cikariyor. ileri cikip arkadaslarini pas opsiyonu yaratiyor. bunlari da görün artik.
Valla küçükken Kartal'da ayakkabı boyuyormuş, muhtemelen devam ederdi.Hadi bakalım Uzman sorusu
Servet futbolcu olmasaydı ne olur du?
![]()
sen harbiden okudugunu anlamiyorsun
ben emeginden banane emeginin analizini yapmanin manasi yok diyorum
sahada yaptigi katkiya bakalim diyorum
Peki sen ne diyorsun??????
servetin kapanan ve defansi derin kuran takimlarda basarili oldugu asikar. sivasta ve feldkamp doneminde bu boyleydi. adam acik alanda agir kaliyor. bunlar ortadayken adama judas muamelesi yapmak ayiptir. iyi bir prof kendisi
servetin kapanan ve defansi derin kuran takimlarda basarili oldugu asikar. sivasta ve feldkamp doneminde bu boyleydi. adam acik alanda agir kaliyor. bunlar ortadayken adama judas muamelesi yapmak ayiptir. iyi bir prof kendisi
napalim kapanalimmi?
bu dedigin tamamen rakip gelirken geri kactigi icin
gokhan ise ne yaptigini biliyor
calim yeme riskini aliyor cunku dogrusu bu
geriye kacmak cozum degil zaten kagni gibi adamlar ikiside
sen kimsinki rakipten uzaklasiyorsun? yakalicanmi adam topu iteklese3 kere doner etrafinda sen kafani kaldirmadan
iyi oynamak icin 2 sansin var
ya stumpf gibi onde bascan
yada top kaptirmican sacma salak her topu taca atip
bilin bakalim servet hangisini yapiyor
ne diyonuz hacilar. stoper mevkisine bu kadar kafa yoruldugunu gormedim. servet acik alanda oynamaz bitti gitti. geriye kactigi da yok, zaten stoperlerin cogu rakip gelirken geriye kacar. kac tane stoper var ki rakip topla gelirken hurra ustune cullansin? hizli ve teknik bi adam gelir karsina gecer gider.
Servet de Gökhan da bu takımda savunmada görev alacak düzeyde değil, bu konuda hem fikiriz. Daha neyin tartışması bu ? Gökhan mı Servet mi ? İkisi de değil agalar.
yeboaha rakip sahada bile basan teknigi servetten bile kotu olan stumpf
yeterli ve extrem bir ornektir