#76 Servet Çetin

Cevap: #76 Servet Çetin

Zan hata yapiyor evet. ama Servet de yapiyor. Gökhan en azindan ofansta takimi eksik birakmiyor. topu geriden iyi cikariyor. ileri cikip arkadaslarini pas opsiyonu yaratiyor. bunlari da görün artik.

az önce emeğinden bize ne derken şimdi "bilgisayar basindan emek analizi enteresan oluyor" diyorsun

biz de buna tornistan diyoruz

ayrıca servetin verdiği emekten bahseden arkadaş hagiyi referans vermiş, bilgisayar başından emek analizi yapmamış

ayrıca servet bugün oynasaydı şöyle olurdu şeklindeki varsayımların tamamen atış

sen harbiden okudugunu anlamiyorsun

ben emeginden banane emeginin analizini yapmanin manasi yok diyorum

sahada yaptigi katkiya bakalim diyorum

Peki sen ne diyorsun??????

Servet 18 takımlı süper lig'de ki en kötü stoperler listesine rahatlıkla girer. Sadece onu izlemek yeterli. Takımın bugün nasıl tempo olarak hızlandığını gördük. Sebebini bir düşünün bakalım. Zorlayın biraz.

servetin kapanan ve defansi derin kuran takimlarda basarili oldugu asikar. sivasta ve feldkamp doneminde bu boyleydi. adam acik alanda agir kaliyor. bunlar ortadayken adama judas muamelesi yapmak ayiptir. iyi bir prof kendisi

Servet 18 takımlı süper lig'de ki en kötü stoperler listesine rahatlıkla girer. Sadece onu izlemek yeterli. Takımın bugün nasıl tempo olarak hızlandığını gördük. Sebebini bir düşünün bakalım. Zorlayın biraz.

biraz daha h2o kacirirsan tam olacak

en iyi 10'a girer kendisi

Zan hata yapiyor evet. ama Servet de yapiyor. Gökhan en azindan ofansta takimi eksik birakmiyor. topu geriden iyi cikariyor. ileri cikip arkadaslarini pas opsiyonu yaratiyor. bunlari da görün artik.

zan ileri oynuyor ama bu her maç bize zarar veriyor

pasları adeta şut gibi, hiçbir oyuncu kontrol edemiyor

sen harbiden okudugunu anlamiyorsun

ben emeginden banane emeginin analizini yapmanin manasi yok diyorum

sahada yaptigi katkiya bakalim diyorum

Peki sen ne diyorsun??????

okuduğumu anlıyorum ama senin yazdıklarını anlayamıyorum, evet

ben oyuncunun sahadaki performansına da, saha dışındaki profesyonelliğine ve adanmışlığına da bakarım

hayri cund'a hak veriyorum,bi trabzonspor'da oynasa bile büyük fark katar savunmasına ama biz trabzonspor değiliz :))))))))

servetin kapanan ve defansi derin kuran takimlarda basarili oldugu asikar. sivasta ve feldkamp doneminde bu boyleydi. adam acik alanda agir kaliyor. bunlar ortadayken adama judas muamelesi yapmak ayiptir. iyi bir prof kendisi

11 kişi kapanan takımda Baki Mercimek'te oynar zaten ki Servet öyle iken bile hata yapıyor. Adamın hata yapma potansiyeli 99

napalim kapanalimmi?

bu dedigin tamamen rakip gelirken geri kactigi icin

gokhan ise ne yaptigini biliyor

calim yeme riskini aliyor cunku dogrusu bu

geriye kacmak cozum degil zaten kagni gibi adamlar ikiside

sen kimsinki rakipten uzaklasiyorsun? yakalicanmi adam topu iteklese:) 3 kere doner etrafinda sen kafani kaldirmadan

iyi oynamak icin 2 sansin var

ya stumpf gibi onde bascan

yada top kaptirmican sacma salak her topu taca atip

bilin bakalim servet hangisini yapiyor

napalim kapanalimmi?

bu dedigin tamamen rakip gelirken geri kactigi icin

gokhan ise ne yaptigini biliyor

calim yeme riskini aliyor cunku dogrusu bu

geriye kacmak cozum degil zaten kagni gibi adamlar ikiside

sen kimsinki rakipten uzaklasiyorsun? yakalicanmi adam topu iteklese:) 3 kere doner etrafinda sen kafani kaldirmadan

iyi oynamak icin 2 sansin var

ya stumpf gibi onde bascan

yada top kaptirmican sacma salak her topu taca atip

bilin bakalim servet hangisini yapiyor

türkiyede stoperlere öğrettikleri 1.kanun rakibe birden dalmıcan tabi bu dediğim teknik olmayan defans oyuncuları için geçerli gerçi az tekniğe sahip olanda hemen hucumda düşünülüyor ülkemizde ya:)

çünkü antrenörleri biliyor bu adama ilk hamlesinde ya faul yapar ya çalım yer mecbur dedikleri şey rakibe dalmayın karşınıza aıln uyanık olun ve arkadaşınız hemen kademesine girsin çünkü fizikleriyle en azından mücadele etme şansları var ama öbür türlü çok meziyetli olmadıktan sonra zor

ne diyonuz hacilar. stoper mevkisine bu kadar kafa yoruldugunu gormedim. servet acik alanda oynamaz bitti gitti. geriye kactigi da yok, zaten stoperlerin cogu rakip gelirken geriye kacar. kac tane stoper var ki rakip topla gelirken hurra ustune cullansin? hizli ve teknik bi adam gelir karsina gecer gider.

ne diyonuz hacilar. stoper mevkisine bu kadar kafa yoruldugunu gormedim. servet acik alanda oynamaz bitti gitti. geriye kactigi da yok, zaten stoperlerin cogu rakip gelirken geriye kacar. kac tane stoper var ki rakip topla gelirken hurra ustune cullansin? hizli ve teknik bi adam gelir karsina gecer gider.

yeboaha rakip sahada bile basan teknigi servetten bile kotu olan stumpf

yeterli ve extrem bir ornektir

Servet de Gökhan da bu takımda savunmada görev alacak düzeyde değil, bu konuda hem fikiriz. Daha neyin tartışması bu ? Gökhan mı Servet mi ? İkisi de değil agalar.

Geri
Üst Alt